Anlamsız bir korku?

İşin aslında pek zayıf kırılgan biri değilim ya da sanıyordum bilmiyorum 192 boylarında milli güreşçiyim iricesine bir erkeğim görseniz yol değiştirirsiniz lakin bir durum var ki düşüncelerime mukayyet olamıyorum. Çocukluk aşkımla sevgili oldum 4. Ayımız ve her şey mükemmel gidiyor beni çocuklaştırdı ya da içime gömdüğüm çocuğu yerinden kaldırdı desem yeridir onunla beraber saçmalayabiliyorum her şeyi yapıyorum hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu sürekli hediyeler çiçekler alıyorum ve bunların karşılığını alabiliyorum karşılıktan kastım duygusal olarak burası çok güzel lakin bir sorun var ki yanında hareketlerimi kontrol edemiyorum sanki ben ben değilimde 10 yaşında bir çocukmuşum gibi davranıyorum sonra onun yanından ayrıldığımda neden bunu yaptın yapmamalıydın soğutacaksın diye sorguya çekiyorum kendimi aynı konuyu ona ulaştırdığımda hayır ben seni böyle seviyorum sakın bunları düşünme diyor ve anlamasız duygusal biri oldum ve nedense içimde kaybetme korkusu var bu hislere düşüncelere duygulara yabancıyım ne yapabilirim bilmiyorum yaşım 22 geneliyle sert olgun biri olmak zorunda kaldığımdan dolayı şu an her şeyi çok garip geliyor kendimi keşfediyormuşum gibi hissediyorum çünkü kendisi ilk aşkım
Anlamsız bir korku?