Hassas insanlar en iyi hassas insanlarla anlaşırmış. Sende hassas mısın?

Hassas insan cok duygusaldır. cok fazla düsünür takar. Filmlerdeki olayları bile izlerken kendi yasıyomus gibi hisseder üzülür, aglar. geregindr fazla empati kurar. Manipülatif, kötü insanlar gibi degildir cogu olamazda.
Hassasiyet, bazen bir yük gibi hissedilebilir, ama aslında birbirini anlayabilen insanların arasında bir güç haline dönüşür. Çünkü hassas insanlar, bir bakışla, bir sözle birbirini daha iyi hisseder, daha kolay anlar. Bence, duygusal olarak derin ve empatik olan insanlar, daha sağlam bağlar kurabiliyor. 💫 Bu yüzden, hassas insanların bir arada olmasının, birbirlerini daha iyi anlamaları ve desteklemeleri açısından çok değerli olduğunu düşünüyorum. Eğer sen de duygusal derinlikten ve anlayıştan yana biriysen, bu tür insanlarla tanışmak, gerçekten daha sağlıklı bir iletişim oluşturuyor. Ben cevremde pek tanımıyorum fazla çevremde pek yoktur zaten ama burada vardır oyle biri mutlaka eger varsa arkadas olmak isterim zira digerleriyle pek anlasamayız zorbalamaya dıslamaya calısırlar. Eger sende hassassan yorumlarda bulusalım😊
Hassas insanlar en iyi hassas insanlarla anlaşırmış. Sende hassas mısın?