Bana doğunun insanı hep daha sempatik gelmiştir.

Kendim trakyalıyım şu an atandığım için elazığdayım. Buranın insanı çok güzel çok sıcak kanlı. Bütün ön yargılarımı, düşüncelerimi yıktılar.
Ev tuttum ev sahibi 2 gün beni ağırladı yemek, su ne varsa getirdiler. Sen memursun bekar adamsın misafirsin dediler 1000TL istediği kirayı 600 e düşürdüler.
Eşyalarım geldi memleketten kendim taşırken mahalledeki gençler, abiler direk kamyona el atıp taşımaya başladılar hem de bir karşılık beklemeden.
Akşam üstü kahveye gittim herkes bana selam verdi yanıma oturdular tanıştılar. İçtiğim çayın kahvenin parasını dahi almadılar ödetmediler.
Hep güler yüz sıcak kanlılıkla yaklaştılar. Dedim ki harbiden insanmış bunlar.
Kendi memleketime birisi memur olarak gelse ne yemek verir ne su. Bekar diye ya ev vermez, ya memur diye kirayı arttırır. Eşya taşınırken bırakın yardım etmeyi gürültü oluyor diye çıkıp söylenirler. Kahveye gitsen bir kişi bile yanından geçerken ne selam verir ne bir şey ısmarlar. Birine selam ver yüzüne bakmadan başını sallar geçer. İnşallah uzun süre tayinim çıkmaz.
Elazığ Baskilden selamlar.
Ya bırak. 1000 TL kirayı 600e düşürecek. Komik olmayın
@AltaylardanToroslara Bilip bilmeden yargı yapma. Oturduğun yerden ona buna sallama.
Türkiye'de şu dediğini yapacak kimseyi duymadım bilmiyorum görmedim. Üstelik bir memura bu kadar düşürecek. Üstelik nerdeyse yarı yarıya. Yavaş atın kardeşim.
@AltaylardanToroslara Görmediğin şeyler yerler hakkında, fikrin olmadığı konularda bir şey bilememen çok normal. Farkındaysan ben bu olayı kendi memleketim ile kıyasladım. Aradaki insaniyet durumlarını ön plana sundum. Buraya gelmeden önce aynı senin gibi düşünüyordum. O yüzden gelip görmeden fikir sahibi olmadan yorum yapmak doğru değil. Bundan iki sene önce bende böyle bir yorum görsem bizzat aynı tepkini verirdim. Görmemişiz çünkü.
Aynen öyle efendim.. Zaten doğunun çok yerini gezmişliğim vardır.. Evlerinde kalmışlığım vardır.. O yüzden doğu bölgesi insanları daha sempatik geliyor
Nerelisin
Katılıyorum ama bizim ora gibisi de bulunmaz. Bu da burda dursun 😉
😏😏
İskandinav ülkelerinde özellikle daha küçük köylerinde hayran olduğum belli bir kesim var hayatlarını sade ve minimal tutup izole yaşıyorlar resmen huzur.
Cevap
47Cevap
Nereli olduğu önemli değil ama köylü insanların sıcak kanlı ve samimi yaklaşımları o mahcubiyet hissiyatı bana çok sempatik geliyor.
Ciao🦇🍀
Sempatik gelenler Ağrı, Hakkari, Mardin, Hatay, Tunceli..
Antipatikler Rize, Trabzon, Samsun, Giresun, Ordu, Erzurum, Konya
Bizim Erzurumlu komşularimiz var ama öyle cömertler ki ve çok misavirperverler. Kütük Ege de ordaki insanlarda bana çok sempatik geliyor. : ))
Uzakdoğulu insanlar. Ruh halleri ne olursa olsun sizi muhakkak gülümseyen bir yüzle karşılarlar. Asık suratlı bir uzakdoğulu görmedim.
Türküm insanı bana hep sempatik sıcak gelmiştir ama Rizelileri çok severim. Cunku çok enerjik çalışkan mutlu insanlar
İnanki hiç kimse sempatik gelmiyor bana , çoğu insan menfaatci, bütün kızların da burnu havada
Sempatik değilde, tanıştığım bütün Kırşehirlilerle çok iyi anlaştım hep.
Çok ılımlı insanlar.
Trabzonlular cok sempatik sicakkanli
Erzincanlilari da seviyorum mesela evet dogu insani da candir
Kartalice valla bana oldum olası Ege'nin insanı sempatik gelir toprağı iklimi insanı şiveleri hep daha sempatik gelmiştir
Karadenizliler bana sempatik geliyor, şivelerini seviyorum
karadenizin hepsi cunku karadenizliyim 😁 tokatlilarla egenin köylulerini ayri severim 😊
fransızlar başta çok samimidir ama sonradan soğuk yaparlar çözemedim şizofren millet
Öteki taraftakiler, onun harici buna uyan kimse yok.
İç Anadolu insanını harbiden pek sevmiyorum. Semlatiklikleri zerre yok. Akdeniz ve doğu Anadolu kültürü daha bana sempatik gibi
Siz nerelisiniz
karadenizliyim ama akdeniz insanının doğal sıcak halini seviyorum.
Karadeniz insanı çünkü bnde bir Karadeniz insanıyym
Bunun memleketle ne ilgisi var. İnsan olsun Diyarbakırlı bile hemşehrimdir.
Ege ve Karadeniz insanı özellikle şubeleri çok sempatik geliyor.
Şiveleri
Karadenizliler ve iç anadolu 😊
Azeriler aşırı sıcak erkekli kadınlı bulursam erkeğini kapcam zaten
Karadeniz ve doğu tarafı.
Doğulu olduğum için tabiki doğu 🙃🤝🏻
Görüşüme dislike atan arkadaş kimse bir doğulu onu üzmüş belli diyeceklerim bu kadar 😂🤞🏻
Doğu insanı hem sıcak hem sempatikler bana göre.
Bana da doguluyum bende
Ege ve Akdeniz in yerlileri
Beşiktaşlı insanlar 🦅🦅🦅
Doğulular daha safiyane geliyor. Öpüyorum hepsini
Nerelisin
Iyi çok şükür sen
Kıyı bölgelerde yaşayanlar daha sempatik geliyor
İzmirliler çok elit değil mi ya
Egeli. Özellikle Muğla, İzmir, Çanakkale.
Kendini yetiştirmiş insanların olduğu yerler
Trakyanin sivesi mest eder beni😇
Egeli insanlar çok sempatik hem sıcakkanlı hem de şiveleri çok tatlı
Nereli insanlar sempatik oluyor
Hiçbir yerli insanlar sempatik gelmiyor
Kimse sempatik gelmiyor artık.
Genel olarak hiçbir yer.
şive olarak karadeniz
Karadenizli abi kesinlikle karadenizli insanlar ♡
ege bolgesi insanları
Tabiki kendi bolgemin insanları
kahramanmaraş olmasın da neresi olursa olsun
Akdeniz bölgesi Adana Antalya falan
egeliyim buranın insanları başka sıcakkanlı
Ankaralı.
Doğu
İç Anadolulara sarılasım gelir
Adanalıları hep çok sevmişimdir
Bence egeliler
Tunceli.
Erzurum gumushane
Japonlar sıcak kanlı 🤔🤔
Nee
Sempatik be sıcak kanlı dedim Japonya insanları için
Emin misin
Niye öyle dedin ki evet benim fikrim bu sen niye bu kadar şaşırdın kız 👧
Japonlarin neresi sicak kanli😅😅
Evet japonlar bence iyi değil. Taciz tevacuz aklina gelebilecek her mide bulandirici seyi yaparla
Bu dünyanın her milletinde var; malesef onları Japon’larla bağdaştırmamak lazım;
Joponlar kendi örf adet be iş ahlakı olarak bence Avrupalı dediğin insanlardan daha iyi..🤔
@Nanacookie Saçmalama neredeyse en kibar nazik utangaç insanlar japonlar ayrıca çok başarılı çalışkanlar ülkede cinayetten ölen çok nadir sayıda insan var intihar eden sayısı çok fazla sadece ondada kimseye zarar vermiyorlar kendi kendilerine zarar veriyorlar başkasına zarar vermiyorlar. aşıri disiplinliler başarılilar Türkleride seviyorlar ama evet sıcak kanlı değiller çekimserler
Ağzına sağlık ya bir destekçim çıktı,, kız beni afaroz edecek yahu😂😂
@Gökkuşağımkayboldu0 sanirim sozumu geri alicma bhjfvbhjvkfdvgvkhj
Geri alma cunku bi paragraf yazmis ama sicak kanli olmadiklari konusunda bizimle hemfikir o da 😅
Cinayet olmayip intiharin cok olmasinin sebebi zaten iletisimsizlik, arkadassizlik falan. Bizdeki gibi komsuluk akrabalik selamlasma vs yok sicak kanli degiller yani dolayisiyla✌
Ben Japonya’ya gidiyorum 😂😂
1890 Ertuğrul firkateyni olayını okumanızı be tarihteki ilk Japon Türk dostluğunun başlangıç hikayesini araştırmanızı öneriyorum..
Japon halkı hakkındaki fikriniz umarım değişecektir..
İşte gidiyorum bir şey demeden chvkhvfbjsdkfkbh
@Kırlariçindebikız komşularıyla neler neler yapanlar var bizdekilerde komşuluk ilişkisini yanlış anlıyor
@Gökkuşağımkayboldu0 dedikodudan daha normali?
@Nanacookie Dedikodu değil demek istediğim az önce haberde gördüm evli kadın çocuklarini bırakıp komşusuyla kaçmiş ondan öyle söyledim
Benim bir Japon yorum nereye doğru evrildi gitti..😌😌
valla ama öyle üzüldüm olan çocuklara oluyor
Yazdım cevap verir misin..🤔
Bursalılar
Doğulular
Karadeniz ♥️
Ankara eskişehir
Egeliler
Trakya ve Karadeniz insanı severim sıcaklar
Selanik göçmeni Türk'ler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?