Cana yakın olduğum insanlar olsa bile bakışlarım soğuk olabiliyor doğrudur. 🥂🧛♀️
https://m.youtube.com/watch?v=1QcgoScbafo
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=1QcgoScbafo
#smell

İnsana ve ortama göre değişiyor, iyi biri veya beğendiğim hoşlandığım biriyse aşırı sıcak, sevmediğim, anlaşamadığım biriyse bakışlarımla küfür bile edebiliyorum :D
Genelde bakışlarım soğuk olabilir. İnsanlara karşı mesafeli durmayı tercih ediyorum, çünkü hemen yakınlaşmak yerine, önce güven duygusunu oluşturmak istiyorum. Gözlerimle insanlara samimiyet ya da içtenlik göstermekte zorlanıyorum bazen, çünkü duygularımı hemen dışarıya yansıtmak istemiyorum. Soğuk bakışlar, aslında kendimi koruma içgüdüsünden kaynaklanıyor olabilir. Ama zamanla tanıdıkça ve güvendiğim insanlarla daha rahat hissettiğimde, bakışlarım daha sıcak hale gelebilir. Yani, dışarıdan soğuk görünebilirken, aslında içimde başka bir dünyayı taşıyorum.
Rica ederim 🤟
Bakışlarım genelde normaldir aslında sıcak mı soğuk mu anlamıyorum pek ama gülümserim tebessüm ederim karşımda ki insana tabi sevdiklerime sadece. 🥂
Gülerken de soğuk bakabilirim 😏 bakışlar tebessüm ile değişmez. Bazı insanların gözleri tehlikelidir, değişmez bence
Haklısın abla ama gülüşün yeter ya senin, bakışların çok keskindir eminim :D 🥂
Bak seen bugün de ayrı bir kibarız 😄 teşekkür ederim ✨
Rica ederim abla içimden geldi bugün öyle gerçekler :D ✨
Coşkulusun bugün iyi iyi güzel 😄🥂
Dengeyi iyi kurmaya çalışıyorum çünkü fazla iltifat sevmiyorsun diye biliyorum :D 🥂
Ahah aynen bak unutmamış😃
unutmam tabi ki :D ✨
Teşekkür ederim abla 🤟🥂✨
Sıcakkanlı olduğumu çevremdekiler söylerler. Tabi ki insanına göre değişiyor. Bakışlarım herkese aynı değil bazısına sıcak bazısına boş boş bakarım. Kimine anlamlı kimine ise umursamaz bakarım. Hatta baktığım halde görmediklerim var.
Cevap
31Cevap
Kişiden kişiye değişir. Bazısına sıcak bazısına ise soğuk🥶
Bakışlarım insanın içini isitiverir..
Baksana bana sjshdh
👁️👁️
ah kalbim ahsh :D 😘
❤️❤️✌🏻😱🦋
Her daim sıcak olur gadası
Oldukça soğuk ve bundan da memnunum çünkü yolda yürürken sırf bakışlardan bir ima bulduğu için peşine takılan insanların oldğu bir ülkede yaşıyoruz maalesef
Gayet sıcaktır. Aslında soğuk olana, yabancı olana böyle aşırı bir derecede tuhaflık hissettiğim insanlara karşı ister istemez soğuk olabiliyorum.
Bakışlarım bile insanına göre dgjjj herkese aynı olan insan samimi değil benim için 👀.
Ağırbaşlı bir kişiliğim var ve maalesef somurtkan biriyim. Kolay gülemiyorum tebessüm ediyorum sadece.
Genel olarak soğuk biriyim o yüzden bakışlarım da soğuk
Ne bileyim kız kendi kendime bakamıyorum ki ://
@1kahveyenedersin sen söyle bari
Sadece bakışlardan bahsediyorsak itici gelmiyorsun. Konuşmaya başlayıncaya kadar ama😀
@1kahveyenedersin o yüzden mi 3,5 saat cafede esir tuttun beni?
Esir mi, peeeh. 🙄
Arkadaşın sana 3.5 saat işim var dedi de yalnız kalma diye tahammül sınırlarımı zorladım. Kıymetim yine bilinmiyor😮💨
@1kahveyenedersin doğru onu kısmı umutmuşum ben :// pardon yaa
Teşekkür yerine saydım, eyv🙏
A1 Türkçeyle yazmışım ve anlamışsın, tebrikler sjsj
Burada anlayışımın doruklarında da değilim düşün. Daha kötü Türkçelerinle de anlamıştım seni:)
@1kahveyenedersin ahah ramazandan sonra bu laf sokmaların acısını çıkaracağım, en pahalı restoran araştırmam devam ediyor.
O kadar umutsuzum ki senden
( ödeme sırasının kendinde olduğunu unutmuşsun anlaşılan😀)
@1kahveyenedersin ahaha kahretsiinn simit gayet güzel bir gıda bu arada. Susamı falan sağlıklı diyorlar
Tabi ki. Simit-çaya bayılırım🙏
@1kahveyenedersin tamam ben simitle sıramı savınca ordan restorana geçeriz, sıra sana geçer eheh
Klasik Türk kadını işte
Tamam, öyle yaparız😀
@1kahveyenedersin eheh yaşasın
Bakışlarım her zaman sıcakkanlıdır ve yüzümde de herşeye rağmen tebessüm vardır..
Baktığım adama ve herşeye göre degişir derecesi sıcaklığın soğukLuğun
Adamına göre değişiyor aslında. Dışarıya soğuk, sevdiklerime sıcaktır.
Her zaman sıcak ama arkadaşlarım soğuk der ve görür 😂
Sıcak ve güzel bakarım. Güzel bakmamı gerektirmeyen yerde hiç bakmam.
Karşımdaki kişiye göre sıcak ve soğukluğu değişiyor.
Soğuk olduğunu söylüyorlar, bilseniz içimde dev çocukluk yatıyor
Teksem soğuk tek değilsem pamuk şeker gibiyim ahshdhsh
Ne sıcak ne soğuk. Sadece durgun, ama bazen değişebiliyor.
Buğuludur benim bakışlarım herkes öyle der
Ben adamına göre bakışlarımın sıcaklığını ayarlıyorum.
Sıcak sıcacıkk🫠
Sevdiğine sıcak sevmediğime soğuk aşık olduğuma bambaşka bakarım benden bir tane daha yok
Sıcak ve sert bakışlıyımdır, gün içinde birçok kez farkında olmadan kaşlarımın çatık olduğu söylenir
Sıcak ama soğuk olsa keşke
Bakışlarınla ateş mi çıkarıyorsun niye keşke dedin jshdh
Evet sssjjdjd
Herseyim sıcak 😂
Yakıcı bir soğuklukla bakarım.
Değişiyor. Genelde sıcak
Ateş ateş 🔥 😀
Güler yüzlü gelin diyorlar
ponçik ponçik benimki
Bazısına buz bazısına kor
Kime baktığıma bağlı🤷♀️😅
Ppdeki gibi sıcacık