Kardan adam denemesi
Kıyafet denemesi
Çocuk denemesi
Sevgili denemesi
Araba sürüş denemesi
Kendimi denemek
Şimdi açıklayım da gör gününü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
22.000 voltluk bir güç kaynağını test etmiş olurdun
Sigara içmek olabilir. d
Beni mi zehirlicen söyle :Dd
Unutmayı denedim 🚬
Neyse şovu bırakayım kıyafet denedim
Bol stiller xd
Film sunması için yapay zekaya soru sormayı 😃
Hangi filmi sundu hocam xd
Fight club filmi hocam. 1999 yapımı ve kapitalizme karşı başkaldırı. 😃 Eskilerden böyle filmleri izledim çoğunu ekonomi bakımdan ama bunu kaçırmışım.
Kapitalizm severiz hocam xd
Ekonomi berbat hocam düzelecek yani yok
Napiyorsun bakalım nasıl gidiyor hayat
Hayat iyi ve güzel hocam. Ekonomi öyle bazen inişli çıkışlı dönemleri oluyor ve can sıkıyor. Koşuşturmacaya devam. Sen neler yapıyorsun, keyifler nasıl?
Hastaydım bende hocam Azrail'e caka sattım felan yaza yurt dışına çıkacağım sonra dünya turu olacak gideceğim buralardan
Geçmiş olsun hocam. Dünya turu iyidir. 😃 Bende kendimde dünya turu atıyorum sanki...
Ahaha 81 günde devri alem zamanı gelfi yoksa otedki aleme rahmetli olacağız xd
81 günde 209 luk gezim olsun. 😃
Olaun hocam xd
😃
Hayırlı iftarlar hocam
Hayırlı iftarlar hocam. Afiyet olsun şimdiden. 😇
Sana da hocam teşkekürler
Teşekkürler hocam.
Geceliklerim çok yakışır sana , dene de üstünde Görelimm 😹😜
Allah kahretmesin kimbilir neler giydin git düzgün pijama boyunlu kazak mont giy kaban giy kürk giy :Dd
İtirraz yok gel çabuk giy 😂
Ne giydiysen üstüne katbekat giyiniyorsun ve renkli çiçekli ise hemen ortadan kaldırıyorsun hemen siyahlara bürünüyorsun ben yoksa giymem banane :dd
Olmaz gel çok güzelller hem tam senlik sexii 🌸😂
Tamam ben seksi, vücudu düzgün, yakışıklı, az boylu çok poslu ayı postluyumdur da yani şimdi senin giydiklerin bana gelmez kızım ya o yüzden sende kalsın sana yakışıyor bak sende daha bir elit duruyor :Dd
Boyun ile kilon Kac?
şu an 1.69 a 67 biraz daha kilo vermem gerekiyor karın kaslarım gizli özne gibi kalıyor
Minnoş boylu senii 😃
ne bekliyon kızım 2 metre olsam basketçi olarak bilirdiniz zaten potaya kaldırır sokardım :Dd
Senin boy kilo kaç minyon musun nasıl bir yapı var
156 boyum en son kilo almıştım 54 den 58 neyse baktım bugün kilo vermişim 55 ee ama benim bizik te tokluk ve dolgunluk olduğu için eşit vermeye ve üstünde durmaya çalışıyorum🎀
Fizik kurallarına uygunsun hatta vücut hattın fizik kurallarını bile aşmş görünüyor. Başarılı çalışmalarının meyvesini vermiş görünüyorsun. Hayat ağacı gibisin olgunlaşmışsın ve dallarının yapraklarından hayata müzikal melodiler fısıldıyorsun Afrodit bebekken kulağına güzellik büyüsü fısıltamış tam olmuş. çalışmaya devam etmelisin tembeliği yer yok benim gibi günde 20 bin adım atıp 1 saat spor yaparsan tığ gibi olursun tığın içinden geçen ipe dönüşürsün :dd
Durmak yok zaten sevmem. 😜✊🏻
Hayat sloganlarından birisi durmak yok pata küte devam olmalı bam bam bam pat pat pat yansıma ikilemelirini hayatına katmak zevk katar
😃😃. ee sen buralarda hiç görmedim çok girmiyormusun sen?
Ben çok girerim de buraya 10 aydır girmiyorum :d
Hastalandım felan azraille güreşe tutuştum ilk turu kazandım vesaire sonra işte bir mekana geleyim neler oluyor dedim öyle yeni gelmedim geri geldim
Ben de yaklaşık 1 yıla yakin 10 falan olmuştur Buraya kayıt olalı 😃. görsem bu süreçte götürdüm diyorumm
Ay
Ay tırnaktan bazı kelimeler karisiyorr offf 😂🙈
Beni nereye götürüyorsun tatile mi gidiyoruz Bali adasına gidebiliriz o hemen uçak bileti alalım :dd
zaten yurt dışına çıkmam lazım iyi gelir bana da
Tırnakların bir yerlerine mi batıyor da yazamıyorsun batsın bu dünya bana batacak yoksa :dd
İşte o senin olduğun dönemde ben yoktum yoklama alınırken sınıftan ayrılıp başka okula giden öğrenci gibiyim :d
Hızlı yazarken sorun oluyor tak tuk bazı kelimeleri seçerken karşıyorr🎀😂
Umarım öyledir başka işlerle uğraşmıyorsundur o sebepten ötürü yazamıyorsundur mübarek gün çarpılırsın kızım burnun seksi kıçına girer felan dikkat et bak benden söylemesi he sonra olacak olanlar niye söylemedin diye başımın antrikotunu yemeye kalkma :Dddd
Ay sende ben öyle birimiuim.
Nesin sen kızım kripto para birimi misin? Birimium ne ya yatırım tavsiyesi ise sana yatırım yapabilirim basarız sana leylaları :dd
Yazamadim ki sende hemn laf bul 😂
Niye yazamıyorsun napiyorsun kızım sen şafak operasyonu çekiyorsun 🤣 sabah emisyonu mu yaşıyorsun nabıyon xd
Bende bu kadar daha elim gitmiyor sonra görüşmek üzereee 😂
Elin nereye gitmiyor bilmiyorsan ben sana rota çizer konumunu atarım hatta iç mekan odalarda gezinmeni de sağlarım 🤣😂
Krokisini de çizer atarım kuş bakışı izlersin 🤣
🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️
Run
Türk kahvesinin dibine soda döküp içtim güzel oluyor bence
Uykum gelmiş sopa döküp diye okudum :Dd dedim kendimi mi sopalayacam
tamam deneyeceğim
Fjfjkf Sopa aynen knk dndm
Neyse 2 tokat atarız ya osmanlı torunuyuz sonuçta iki tokattan mevlamızı tersten bir görelim :dd
Karnıyarık yapmayı denemiş olurdun 🤩
Ooo harika karnıyarığım iyidir
Poligana gitmiş olurdun
Oooo o zaman vurdumu indiririm :d
O sırada hiçbir atış yapamayan ben🥲
KAçıncı deneyişin fark etmez ki sürekli denersen vurmayı başarırsın: bu işler kolay değil pratik istiyor bende çok iyi atıcı değilim sıkar geçerim bazen vuramam çokta kafayı takmam
Anladım ben komple nişan almasını bilmiyorum zskk
Sen bana oranla çok çok iyisindir orası kesindir
oyunlarda parçalıyorum milleti ama reelde atışta o kadar da iyi değilim uzağı net göremiyorum :dd
Nişan dediğin nedir ki ya al eline yum gözünü bas tetiğe isterse aydedeye kadar gitsin attın mı attın bitti gitti
Duş alma olabilir 3 dakika önce aldım
spordan sonra aldım bende ama tekrar alacağım çünkü sen almışsın :d
Su ve sabun hayattaki en güzel şey
Rahatlatıcı bir müzik gibi teninde buna ihtiyacı var. Rahatlamak zihinsel bedensel ruhsal olarak tümünü karşılamak için müzik, su ve sabun sonrası overthing dal gitsin
Şimdi açıklayım da gör gününü
hADİ Açıklada göreyim :d
Kustum kusacan mı sen de :d
Ikınırız bir şeyler :D
Kolay gelsin
Kusamadım :d
Ne denedim bilmiyorum
ahmet offa bas derdin
Sessizliği dinlemeyi
Kıyafet 💅🏻
Acılı kebap