Kişilik & Karakter En son ne zaman bir şeyi ilk defa denediniz? Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün akşam, bir arkadaşımın önerisiyle ilk defa sushi yemeye gittim.( Bana göre olmadığını Anladım ) :) En son ne zaman bir şeyi ilk defa denediniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. ordan çıkıp bi ocak başıan geçseydin :) anca normale dönerdin 0 3 Yorumla Rastqele61 +1 yıl Öyle yaptım emin ol :) Yorumla _snow_ +1 yıl yani değişik damak tatları olsada bizim toprak beli kardeş :D bir çok mutfak tatmış olsamda türk mutfağı bam başka kuzu dolma adana şiş :) Yorumla Rastqele61 +1 yıl aynen öyle :) Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Dün farklı bir cips denedim sayılır mı 😂😂 0 2 Yorumla Rastqele61 +1 yıl sen yabancı değilsin saydım gitti :) Yorumla maviayyyyy +1 yıl Ay ay teşekkürler 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu
ordan çıkıp bi ocak başıan geçseydin :) anca normale dönerdin
Öyle yaptım emin ol :)
yani değişik damak tatları olsada bizim toprak beli kardeş :D bir çok mutfak tatmış olsamda türk mutfağı bam başka kuzu dolma adana şiş :)
aynen öyle :)
Dün farklı bir cips denedim sayılır mı 😂😂
sen yabancı değilsin saydım gitti :)
Ay ay teşekkürler 😂