Kişilik & Karakter Cennete gitseydiniz ama dünyaya dönme şansınız olsaydı döner miydiniz? Taner193 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet dönerdim. Hayır ne işim olur. Dönerdim ama geri de aklım cennette kalırdı. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cennete gitseydiniz ama dünyaya dönme şansınız olsaydı döner miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. hayır dünya ya gelmem bir daha 1 0 Yorumla
fermanatic Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% 1 yıl Benim hayal ettiğim ise arkama bile dönmem 👹👹👹👹 1 2 Yorumla Taner193 1 yıl nasıl bir yer hayal ediyorsun ki Yorumla fermanatic 1 yıl O da bana kalsın 🦍 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. cennette zaten her sey var ki dunyayi da cennete tasiyin 1 0 Yorumla
Seanote Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır dönmezdim 1 4 Yorumla Taner193 1 yıl kimseyi mi sevmedin dünyada Yorumla Seanote 1 yıl Sevdim de ailem falan o tarafta da karşılaşacaz neden döneyim dünyaya Yorumla Taner193 1 yıl ya sana ihtiyaçları olsaydı dönmen gerekseydi Yorumla Seanote 1 yıl Ama alışmaları gerek bensizliğe her zaman bulamazlar beni her zaman olamam Yorumla
nihilist26 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cennet yalan 1 2 Yorumla Taner193 1 yıl yalan değil tarihi kayıtlarda var Yorumla nihilist26 1 yıl ahahhaahahhahaahahahaahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayır dünya ya gelmem bir daha
Benim hayal ettiğim ise arkama bile dönmem 👹👹👹👹
nasıl bir yer hayal ediyorsun ki
O da bana kalsın 🦍
cennette zaten her sey var ki dunyayi da cennete tasiyin
Hayır dönmezdim
kimseyi mi sevmedin dünyada
Sevdim de ailem falan o tarafta da karşılaşacaz neden döneyim dünyaya
ya sana ihtiyaçları olsaydı dönmen gerekseydi