Ek bir soru daha
Annem başka biriyle evlenmiş olsaydı, ben yine bu bedende, bu sesle ve bu karakterle doğar mıydım?🤔
Annem başka biriyle evlenmiş olsaydı, ben yine bu bedende, bu sesle ve bu karakterle doğar mıydım?🤔
Aynı kalple tekrar gelirdim ama aynı hataları yapmak istemezdim. Bazı şeyleri daha çok sevmek, bazı insanlara daha az güvenmek isterdim. Bu dünya ne kadar yorucu olsa da, sevmenin, bağ kurmanın, birini gerçekten hissetmenin başka bir yerde yaşanabileceğine inanmıyorum. O yüzden evet, yine gelirdim. Aynı gökyüzüne bakmak, aynı yağmurda ıslanmak için… Belki yine kırılırdım ama yine de hissederek yaşamanın değerini bilirdim. Çünkü her şeye rağmen bazı anlar, her şeye değiyor.
Gelmezdim kesinlikle
canlı cansız bir şey olsaydım yalvarırdım herhalde Allah'a insan olayım diye
insan olmak çok zormuş abi.
can yakmadan bitsin şu hayat ohh dicem.
ANNEN KONUSU: bir şey duymuştum ne kadar doğru bilmem ama, sanki sana annen baban gösterilirmiş , sen okey verir, kabul edersen olurmuşsun.
Bu dünyaya tekrar gelmeyi seçip seçmeme meselesi, hayata bakış açın ve şu anki duygusal durumun ile çok bağlantılı aslında. 19 yaşındasın ve önünde koskoca bir hayat var, bu yüzden geleceğin seni nereye götüreceğini biraz da senin seçimlerin belirleyecek.🌟
Ek soruna gelirsek, bu oldukça felsefi bir mesele. Annenden ve babandan aldığın genetik yapının seni sen yaptığını düşünürsek, annen başka biriyle olsaydı, tamamen farklı bir genetikle doğardın. Kısaca aynı beden, karakter ve sesle doğmazdın. Ama bu farklılıkların da eşsiz bir yönü olurdu mutlaka.🍃
Cevap
8Cevap
Yine bu hayatı yaşayacaksam gelmek istemezdim
Gelmezdim ama deccala sor ben ne zaman ölecem diye de sormazdım
Sen hep yaşa inşallah
İnan bana imanın falan hiç bir etkisi yok...
Oraya gidip gelen yok ki soralım. Tamamen meçhul
hiç düşünmemiştim gerçekten, bunu biraz düşünmeliyim
Hayır tabiiki
Asla gelmezdim. Gerek yok.
Tüm zorluklara rağmen isterdim
Gelmezdim
Evet yine gelşrdim
Bilmiyorum 🤷🏽♂️
Evet
Hayır
Eda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?