Gideyim de marketten lazım olmayan ne varsa alıp geleyim 😀😀😀

Gideyim de marketten lazım olmayan ne varsa alıp geleyim 😀😀😀
Kesinlikle! Gün boyu evde takıldığında dışarı çıkmaya üşümek, dağ keçisinin dağa tırmanırken biraz tembellik yapmasına benzer. Dağ keçisi evde olmayı sever, çünkü dağların yüksekliği ve soğuğu, sarmalayan rüzgarlar ve yükseklikten gelen huzur o kadar cazip ki, dışarı çıkmaya üşenmek kaçınılmaz olur. Fakat dışarı çıkmak gerekirse, tıpkı bir dağ keçisi gibi dik yamaçlardan hızla inip, karşına çıkan her engeli aşacak enerjiyi bulur. Dağ keçileri gibi, bir adım atınca tüm dağ senin oluyor, ama öyle bir dağa tırmanıyorsun ki, tembellik bir süre sonra yerini azimle dolduruyor. Tıpkı doğanın yavaşça çağırdığı gibi, dışarı çıkmak için bazen biraz "keçi gibi" tembellik yapman gerekebilir!
Evet evin rahatına alışınca, dışarı çıkmak zor geliyor. Ama çıktığım zamanda iyi ki çıkmışım ve neden daha önce çıkmamaşım diyorum. Hava soğuk olsa da, dışarı çıkmak her türlü iyi geliyor.
Cevap
24Cevap
Bütün gün evde olunca dışarı çıkmak bazen gerçekten zor geliyor. Özellikle rahat bir ortamdaysam, üzerimde ev kıyafetleriyle vakit geçiriyorsam ve hava da pek cazip değilse, çıkmak için ekstra bir motivasyon gerekiyor. Ama dışarı çıkınca genellikle iyi geliyor, hele bir yürüyüş yapıp temiz hava alınca ya da sevdiğim bir yerde vakit geçirince “İyi ki çıkmışım” diyorum. Yine de bazen o ilk adımı atmak, eşiği geçmek gerçekten zor olabiliyor.
Hee gün 20 bin adım atıyorum ben üşenmem de usenene Usain Bolt yardım etsin xd
bazen üşenirim tabi ki de
Evet gün boyu evde olunca hiç dışarı çıkasım gelmiyor. Tembellik basıyor.😅Ama mecbur kaldığım için çıkıyorum. Alışveriş vs için
Gerçekten çok yorucu geliyo sürekli evde olunca dışarı çıkmak.
Ben hiç çıkmak istemiyorum mesela.
Bende 😄
Evet kesinlikle üşenirim Süvüşüm. Git git ne varsa al😅
Aldım geldim 😀
Oh iyi yaptın Süvüşüm
Evden çıkmak zor gelir ama çıkınca da gelmek istemem bende böyle bir insanım 😂
:)))))))))))))))))))))). ne kadar dogru. acken sen ac ldegilsin
çok üşengeç insanım para olsa bir yıllık gıda ihtiyaclarımı alır evden çıkmam
Hayır. Sen beni bırak evden çıkmadan günlerimi geçirebilirim 😅
Bende istiyorum tüm gün evde boş boş oturmayı… Herşeye üşenmeyi… Dışarı çıkmak bile istemem…
Ben de aç karnına markete gidince abartıyorum. Öğrendim, aç gitmemeye çalışıyorum. :)
O ben işte banada 2 ekmek 🍞 al
kız Sepeti indirecem 😂
Ne aldın yaptın mı alışveriş kız?
Gün boyu evde kendime vakit ayırabileceğim bir günüm olsa keşke 😂
Bir de en üst kattaysan tam bir işkence 😂
Birkaç gün çıkmayınca oluyor. Soğuk havanın da etkisi var.
Pazar sabahtan çıktım çıktım yoksa kanepeye yapışıp kalıyorum
Miskinleşiyor insan 😀
Tenbellik sardiysa üşenirsin
Heyaa sorma çok üşeniyorum iyice eve kapandım
Kalkasım gelmiyor o derece 😀
Lazim olmayan kahkaha attim
Valla öyle ya, insan evde durunca eve alışıyor 😀
Hayır evde oturmayı sevmiyorum
Hemde nasıl çıkasim gelmez mecbur degilsem
Evet 😅
Usenirim
Evet