Ya da ne var şu an, anlık?
Biri beni markete ışınlasa ne iyi olurdu.

Ya da ne var şu an, anlık?
Biri beni markete ışınlasa ne iyi olurdu.

Yurt dışına çıkmam gerekiyor ama zorlanmaktan değil de başka hususlar var tamamen hepsini bir araya getirip puzzle tamamlanınca önümde hiçbir şey durumaz engel tanımaz bir adamım çıkmaz sokaktan bile çıkarım.
Bazen bazı şeyleri yapmak zorunda olduğumu biliyorum ama harekete geçmekte zorlanıyorum. Özellikle rutin işler, mecburi sorumluluklar ya da çok fazla disiplin gerektiren şeyler konusunda bazen ağırdan alıyorum. Mesela, önemli bir işi halletmem gerekir ama erteleme huyum devreye girer, "Birazdan yaparım" derken saatler geçer. Spor yapmak ya da kendimi geliştirmek için düzenli bir şeylere başlamak istesem de bazen motivasyonum eksik olabiliyor. Ama sonuçta yapılması gerektiğini biliyorum ve bir şekilde kendimi zorluyorum. Çünkü erteledikçe yük oluyor ve işin sonunda yine ben uğraşıyorum.
Işte bu erteleme hastalığı diyorlar. Atalet bende de var
Şu anda bir zorunluluk olarak yapmak zorunda olduğum ve ertelediğim bir şey yok. Ama bazen büyük işleri dahi yerine getirirken, tutuyorum en ufak işleri erteliyorum. Ama ipin ucunu kaçırmıyorum.
Cevap
7Cevap
Her kötülükte uygulamada biraz pratik yapmam gerekiyor 😂😂🤣
AKŞAM YEMEĞİ.. Ne yapacağımı da bilmiyorum sen ne yaptın?
Kereviz yapıyorum bi de mercimek çorbası
Kerevizi benden başka kimse yemiyor. Yahni, pilav, yayla çorbası yaptım
Kendime de kabak sote :// diyetten nefret ediyorum
Afiyet olsun 😕
Bazen işyerindeki işleri askıya alıyorum. Yapmak zorundayım ama canım istemeyince yapmıyorum...
Okul çıkış saati geliyor iftarda yaklaşıyor
Okula gidilecek markete de mutfağa da
İş çok hatta yorulup ütüyü bile yarım bıraktım
Devamlı gün içine dağıtarak düzenli protein , sağlıklı karbonhidrat , meyve , kuruyemiş , D vitamin takviyeler , tüketmek sürekli yapınca bazen zorluyor
Çamaşır asarken aşağı düşen çorabı gidip almak 😂
O çok sinir bozucu bi durum ya bütün günü mahveder 😂
Yaşamak
Demeyin öyle şeyler
Dedim bile kudur
Bir erkege aciĺcam cekiniyorum 😂
Evlenmek haha😄
Şanslı kişi varsa o geçirir seni harekete 😄
Sağ ol ablam. Şanslı kişi yok maalesef 😄😄
O zaman bekle çok da acele değil 😂
Hahah tamam beklerimmm 😹😂😂
Banyoyu yıkamak