Kişilik & Karakter Yapmak İstemeyip, Zorla Yaptığınız Bir Şey Var Mı? isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben, Sabah erkenden uyanmak diyebilirim😇 Yapmak İstemeyip, Zorla Yaptığınız Bir Şey Var Mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yaşamak nefes almak var 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Düşündüm de, zorla yaptığım hiçbir şey yok. Çünkü sevdiğim şeyleri yapmaya ve yaptığım şeylerden de keyif almaya odaklanıyorum her zaman.. 1 1 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Pozitif bakmak önemli😊 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. 8de işbaşı zorla degil ama mecburen 😂 1 5 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Ne işle meşgulsün?😊 Yorumla kartaliçezeze 1 yıl Ögretmen Yorumla isimsizjargon 1 yıl Kolay gelsin işin zor😇 Yorumla kartaliçezeze 1 yıl Tesekkürler 🙏😊 Yorumla isimsizjargon 1 yıl Rica ederim🙏🏼😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yaşamak nefes almak var
Düşündüm de, zorla yaptığım hiçbir şey yok. Çünkü sevdiğim şeyleri yapmaya ve yaptığım şeylerden de keyif almaya odaklanıyorum her zaman..
Pozitif bakmak önemli😊
8de işbaşı zorla degil ama mecburen 😂
Ne işle meşgulsün?😊
Ögretmen
Kolay gelsin işin zor😇
Tesekkürler 🙏😊
Rica ederim🙏🏼😊
yok hayır