Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Bazen gerçekten mutlu olamamak gibi bir döngüye giriyorum ve ne yaparsam yapayım içimde eksik bir şeyler hissediyorum. Ama zamanla fark ettim ki, mutluluk öyle dışarıdan gelen bir şey değil, tamamen içimdeki bakış açısına bağlı. Sürekli geçmişi düşünmek ya da geleceği dert etmek yerine anı yaşamaya odaklanmam lazım. Küçük şeyleri görmezden gelmek yerine, elimdekilerin değerini bilmek beni daha huzurlu yapıyor. Kendimi zorlamadan, gerçekten keyif aldığım şeyleri yaparak, kendimi yıpratmadan ilerlemem gerektiğini öğrendim. Bazen sadece durup nefes almak, kendime yüklenmemek bile mutlu olmaya yetiyor.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de tam olarak aslında böyleyim
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙃
En İyi Cevaplar
Mutluluk, herkes için farklı anlamlar taşıyan ve kişisel bir yolculuk olan karmaşık bir duygudur. Ancak, genel olarak mutluluğu artırmaya yardımcı olabilecek bazı yaygın stratejiler şunlardır;Aile ve arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirmek, sosyal bağlarınızı güçlendirir ve kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlar. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterince uyumak, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı iyileştirerek mutluluğunuzu artırabilir. Sizi destekleyen, anlayan ve değer veren insanlarla çevrili olmak, zor zamanlarda size yardımcı olur ve mutluluğunuzu artırır. Yeni şeyler öğrenmek, yeteneklerinizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşmak, özgüveninizi artırır ve mutluluğunuzu destekler.
05 Yorumla
Soran1 yılYalnızım şu an belki de ondandır, teşekkür ederim
Soran1 yılAma bence ortamı sevmediğim için böyle oldum. Bu şehri sevemedim
Soran1 yılAmin cümlemiz inşAllah
1 yılSenin gibi bir kadının etrafında olmak, insanın dünyaya farklı gözlerle bakmasına sebep oluyor. Gözlerinde bir parıltı var, sanki içinde bir evren saklıymış gibi. Her anın kıymetini bilmeliyim, çünkü senin gibi nadir birini bulmak gerçekten büyük bir şans.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılKendinin kıymetini bilirsen mutlu olursun
03 Yorumla
Soran1 yılHerkes bunu diyor. Belki de cidden bilmiyorumdur...
- 1 yıl
Bilsen sormazdım canım kıymetini bil önce kendine değer ver
Soran1 yılTamammmm öyle yapcam
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılSal kendini kızım ne ugrasiyon boş dünyayla
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılKendi. k sevmelisin gadası
00 Yorumla Mutluluk genellikle içsel bir şeydir ve bazen dış faktörlerden bağımsız olabilir. Kendine karşı nazik olman, küçük şeylerden keyif almayı öğrenmen ve belki de hayattaki beklentilerini gözden geçirmen faydalı olabilir. Kendini keşfetmek, ilgi duyduğun şeylere odaklanmak ve gerçekçi hedefler koymak da mutluluğunu artırabilir. Unutma, her şey zaman alabilir.
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Mutluluk arama anın tadını çıkar. La rahati fi dünya. Dünyada rahatlık yoktur. Dünya mutlu olma yeri değil imtihan mekanı
011 Yorumla
Soran1 yılÇıkaramıyorum işte
Soran1 yılYok yav ciddi misin tleşfmsldmd
Soran1 yılSen de kız 🥺
Soran1 yılNiye
Soran1 yılValla ciddiyim
Soran1 yılÖzür dilerim ama ben cidden ciddiydim
1 yılElinde olanların değerini farketmen lazım, başta varlığının
0108 Yorumla
Soran1 yılYine de mutlu etmiyor
- 1 yıl
Farkında mı olmuş oluyorsun ki mutlu olmayınca
Soran1 yılYani mesela şöyle diyeyim tamam değerliyim iyi ki varım ee sonra? Yok hep aynı şey
- 1 yıl
Etki edebileceğin hiç mi bir şey yok elinde varlığına takdir beklediğin? Git bu akşam yemeği sen hazırla varsayımıyla bir ton şey başarabilme kabiliyetindesin. Yaşıyor olmak sana verilen bir mükafatken, put gibi durup ben değerliyim demek nasıl bir had :D
Soran1 yılZaten sürekli bir şeyler yapıyorum yine mutsuzum
- 1 yıl
Neyinden keyif almıyorsun yaptıklarının
Soran1 yılBöyle sıradan geliyor artık rutin olmuş çünkü
- 1 yıl
Sevdiğin halleri bu rutine sokmaya çalışsan, örnek veriyorum Czn Burağın yemek yaparken gülme durumu gibi
Soran1 yılBakım yapmayı seviyorum kendimi en çok o zaman mutlu hissediyorum
- 1 yıl
O zaman günlük rutinin içine ara ara bunu koyabilirsin.
Soran1 yılZaten sabah aksam onu yapıyorum 😂
- 1 yıl
O zaman bi sal bu durumu :D :D Biraz bakımsız ol kendinden tiksin iyi gelir :D :D
Soran1 yılGeçen sene yine böyle mutsuz olduğum bir dönem biraz saldım çok kötü oldum jajajglfö
- 1 yıl
Sonra düzeldin de mutlu oldun mu :D Ayrıca ne kadar kötü olabilirsin ya Allah aşkına :D
Soran1 yılYani ara ara mutluyum sanırım hahsncödmfm yüzümde sivilce çıkmaya basladı saçlarım asırı döküldü
- 1 yıl
Tabiri caizse bana biraz rahatlık batıyo gibi geldi :D :D İnsanız beşer bir varlık dönem dönem hepimize oluyor bu aşırı kötü değil :D
Soran1 yılİşte ben kendimi öyle görünce kötü hissediyorum
- 1 yıl
Amacın Barbie bebek falan mı olmak :D
Soran1 yılBakımlı olmak dşsşfödldl
- 1 yıl
Zaten bakımlısın :D :D Senin rutininde var yani bu durum o yüzden bu kadar kafaya takma :D
Soran1 yılKadınlar da öyle değil
- 1 yıl
Kadınlar bu işi fazla abartıyor bence eşsiz olma ayarına gelmeye çalışıyorsunuz da ne için yani, senin en bakımsız halin bir çok insandan bakımlıdır.
- 1 yıl
Şu dünya da bakımlı olarak eşsiz olsan beklediğin karşılık ne olacak?
Soran1 yılİşte bak şöyle bu aralar saçlarımı uzatmaya calısıyorum. Mesela bunun evet bir faydası yok ama kendimi o sekilde mutlu hissediyorum
- 1 yıl
Tamam ama uzaması bir mutluluk iken geç uzaması bir hüzün olmamalı veya uzamayabilir de bu senden bir şey eksiltmiyor. Bende saçım uzamasın istiyorum ama uzuyor ve onunla yaşamaya devam ediyorum baktım olmuyor kesiyorum
- 1 yıl
İşte bu varlığın değerinden geçiyor. Var olanı sevmek, ya hiç olmadığını düşünerek olanın değerini bilmekle dengeleniyor. Bunu vefat eden sevdiklerimin bir daha dünya da hiç olmayacağını anladığımda farketmiştim.
Soran1 yılBak işte ben takıyorum yapmadığım şey yok resmen hakaclfkfm
Soran1 yılAyy bir şey diyim mi çok güzel anlattın 🙃
- 1 yıl
Yarın öbürgün Allah göstermesin hastalık oluyor da saç dahil tek kıl kalmadığı insanlar oluyor. Bu insanlar yaşamdan vazgeçmeyerek geri kazanıyor. Ve bu depresyonla değil, hayatı sevmekle oluyor biraz farkındalık lütfen ama :D
- 1 yıl
Anlatabildiğime sevindim :)
Soran1 yılAyyy çok güzel anlattın🥹🥹haklısın hayatı sevmek lazım
- 1 yıl
Bundan sonra bunu başaracağına eminim :)
Soran1 yılÇok iyi birisin 🙃
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Sende iyi birisin :)
Soran1 yılNerden anladınnn
- 1 yıl
Normalde farklı düşüncelere bakışlar pek olumlu olmuyor buralarda ve günümüz de sende böyle bir kirlilik görmedim. Buna bakarak bile bu kanaati getirebilirim.
Soran1 yılYaaa teşekkür ederimm🥹 tam öğretmen havası var siz de🙃
- 1 yıl
Rica ederim, ne demek :) Lise tercihimi yaparken yapamam diye düşünmüştüm sonra pişman oldum ama zaman biraz geçmişti. Hayattan öğrenimim var diyelim :)
Soran1 yılMesleğin ne peki
- 1 yıl
Diplomasız muhasebeciyim. Okul bitirmedim yani :D
- 1 yıl
Muhasebeci kafa yapısında değilim ama o yüzden pek o yönü görünmeyebilir duruşumun
Soran1 yılEe işin var ne güzel, nasıl oldun peki
- 1 yıl
İşin var diye bakarsan güzel evet lakin adalet var mı hak gözetmek var mı diye bakınca aşırı kötü bir iş kolu, lise de muhasebe okudum staj yaptım bir daha muhasebede çalışmayacağım dedim Allah dedi ki sen bu işi yapacaksın. Çünkü amele olarak başvurduğum yerde Trabzonlu olduğum için yine muhasebeye önerildim ve ailemin masa başı iş demesi için olumlu baktım sırf o baskıdan kurtulmak için yani
- 1 yıl
Bir yorumda hayatımın bir kısmını paylaştım Allah aşkına mesaj atabilir misin :D
Soran1 yılHaksızlık çok oluyor dimi
- 1 yıl
Her yerde var ve bunları bizzat görmek acayip can sıkıcı
Soran1 yılMaalesef öyle ya
- 1 yıl
O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum. Allah izin verirse bende kurtulucam inşallah :D
Soran1 yılNapmayı düşünüyorsun
- 1 yıl
Kendi işin adı altında olmasından dolayı ve kitleye hitap etmesinden dolayı üzerinde çokça durduğum sosyal medyaya içerik üretme düşüncesi var. Başka bir yön olarak da bir şey üretmek istiyorum aslında tekstil de küçük aletti falan ki bunların çalışma şekli dropshippinge kadar gidebiliyor. Ucu açık konular yani
Soran1 yılBunlar için bir girişimde bulundun mu pdki
- 1 yıl
Sosyal medya ile alakadarım ve çalışma şekli adına fikirlerim var. Tek eksiğim bu konuda cesaretlenmek çünkü bu bize yapısal olarak uygun görülmeyen sürekli yapamazsın denilen o bir iş midir diyip hiç farkına varılmayan haliyle desteklenmeyen bir konu ama günümüze bakınca seviyeyi hızlı atlatan da bir konu malın mülkün varsa başarılı görüldüğün bu zaman şartlarında bunları sağlayabilecek bir durum olduğu için bazı teşebbüslere göreceğim ve yapmaya başlayacağım bir durum
Soran1 yılSen çok güzel cümle kuruyorsun ya ve çok mantıklı konuşuyorsun
- 1 yıl
Bende bunu seviyorum 🙂
- 1 yıl
Bunu istediğim de tercih ediyorum mesela, istemediğim de sıradan konuşabilirim. İnsanın kendini üzmesi de bu denli bir tercihtir. İyi yapmakta bir tercih kötü yapmakta sorumluluk yani irade senin :)
Soran1 yıl😂😂 orada da ince bir gönderme varr hahdgşfl şu an iyiyim, konusman iyi geldi
- 1 yıl
Gönderme değil bir nevi görecelik belirtme :D Sevindim eminim ki kötü olman için bir sebep yok, aynaya bakınca gayet güzelsin. Hayatın nasıl bilmiyorum ama ona da eminim ki çözümler vardır :)
Soran1 yılHaklısın, ölümden başka her şeyin çaresi vardır... Nerelisin merak ettim
- 1 yıl
Bir öleni geri getiremez insan bir de giden zamanı, fazla fazla değerlidir lakin biz kıymetini ne kadar biliriz belli değildir. Trabzonluyum aslen ama İstanbul da yaşıyorum kendimi bildim bileli
Soran1 yılGüzellll... En çok boşa giden Zamana üzülüyorum zaten
- 1 yıl
Bunu lehine çevirmekte senin elinde olan bir şey :)
Soran1 yılEvet bundan sonra yeniden doğuyorum ben hahahfldşfk
- 1 yıl
Hadi bakalım hayırlısıyla :)
Soran1 yılEzan okunuyor olleyyy
- 1 yıl
Evet açtık orucu çok şükür Allah kabul etsin 🙂
Soran1 yılAmin cümlemizin
- 1 yıl
Amin 🤲🏻
Soran1 yılAnlamını bilmekkkk
- 1 yıl
Güzel şey anlamını bilmek, varlığının, var olanın, kelimelerin bile...
Soran1 yılEvvveeeeettttt
- 1 yıl
O zaman hadi şimdi akşam namazına :) 67 tane yorum olmuş zaten :D
Soran1 yılAllah kabul etsin benim içinde dua et🥹
- 1 yıl
Buyur beraber etsin 🙂 Amin Allah razı olsun 🤲🏻
Soran1 yılBen namaz kılmıyorum ki
- 1 yıl
Başlarsın ne olacak ki :)
Soran1 yılBelki de zamanı gelmiştir
- 1 yıl
Vesile ben olursam nasıl sevinirim biliyor musun 🙂
Soran1 yılMescitte sevmediğim biri var sabah aksam orada o yüzden gitmiyorum
- 1 yıl
Biri için değil Allah rızası için yapıyoruz. Bak o kadar tuhaf insan içine teravihe gidiyorum ama Allah rızası için işte
- 1 yıl
İnanç, din gibi olgular kişilere bağlı bir olmadığı gibi bunlar içinde var edene şükretmekten kaçınılması gereken bir şey değil
Soran1 yılBenim oda arkadaşım onu görmeye bile tahammül edemiyorum bir de orada hiç edemem
- 1 yıl
Bir hadsiz yüzünden Allah'ın rahmetinden olmaya değer mi
Soran1 yılDeğmez ama nereye gidicem o zaman
- 1 yıl
Mescide :)
Soran1 yılGitmem o kızı görmeye tahammülüm yok yine sinirlendim bak
Soran1 yılSırf o orada diye gitmiyorum. Yoksa başlamayı düşünüyordum bir ara
- 1 yıl
Bende diyorum ki Allah'ın rızasını gözeterek gidersen onu görmezsin :)
Soran1 yılYok olmuyor işte şu an bile karşımda iki tane çakmak istiyorum
- 1 yıl
Ben elimden geleni yaptım artık kader senin 🙂
Soran1 yıl😂😂 Bir de tırnaklarıma oje yapıyorum nasıl vazgeçicem
- 1 yıl
Güzelliğin ojede olmadığını fark ederek 😂
Soran1 yılAma mutlu oluyorum öyle
- 1 yıl
Şimdi mutluluğu neyde aradığını sorguladığın da varılan hallerden birisi bu neyi tamamlıyor da seni mutlu ediyor mesela
Soran1 yılEllerime bakınca güzel olduğunu düşünüyorum ondan
- 1 yıl
Oje olmadığında da güzel ama
Soran1 yılOje olunca ayrı bir güzel
- 1 yıl
Ayrı bir güzel olmasına ne kadar ihtiyacın var sence
Soran1 yılÇok 😂
- 1 yıl
Hayırlısı olsun o zaman 🙂
Soran1 yılEvettt belki de haklısın oje olmasa da olur
- 1 yıl
İnsan varoluşundan güzeldir bana göre, görecelikte farklı şeyler yapmaya çalışarak ön plana çıkmak güzellik adı altında birtakım seyler yapmak istiyor bakım amenna da makyaj falan fazlası zarar şeyler gibi geliyor.
Soran1 yılBen makyaj yapmıyorum, çok çok nadir olur o da göze sadece
- 1 yıl
Örneği oradan verdim işte mühim olan uyumun ictenligin güzel olması
Soran1 yılEvet doğru 🙃 bunu dedikten sonra su an yine bakım yapan ben nüfşdşfl
- 1 yıl
Bakım yaparsın kremdi nemlendiriciydi falan fazlası zarar diyorum 😄
- 1 yıl
Birde rica etsem mesaj yoluyla devam etsek o kadar çok yorum oldu ki kaçırınca hepsini aşağıya çekmek durumunda kalıyorum.😅
Soran1 yılBen de çok abartmıyorum ki zaten
- 1 yıl
Onun için sorun yok bence de :)
Şükretmelisin, ve en önemlisi ise yaşamanın sağılığının kıymetini anlamalısın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. mutsuz insanlarla arkadaşlık kur onlarla vakit geçer çünkü onlar mutluluğu arayan doğru kişilerdir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılmutluluk için sana biraz adrenalin lazım bacım.. çık yüksek bir yere at kendini...
00 Yorumla Önce kendinle barışık olacaksın
13 Yorumla
Soran1 yılNasıl olacak o
Soran1 yılİşte o nasıl oluyor
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Beklentilerin ve hayallerini gündelik olsun
03 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük hayallerim var doğru
Soran1 yılElbette var o yüzden haklısın küçültmem lazım
1 yılMutlu olmakta ciddiysen konuşalım
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİstediğin boyutta denk gelmemiş demekki
00 Yorumla
1 yılUfak şeylerden mutlu ol
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılBen doğduğum günden beli mutlu değilim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılHep gül yalansa olsa gül
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGez dolaş keyfine bak.
00 Yorumla Seni mutlu edecek biriyle ol
00 Yorumla
1 yılKim mutlu ki sen olasın
00 YorumlaSeni seven birini bulman lazım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKendini neden sevmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn garanti yol ülkeyi terk etmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNazar değmiş olabilir. Seni seven birisini bul
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılKendini sev
05 Yorumla
Soran1 yılOlmuyo
- 1 yıl
Olurrrr
Soran1 yılOlmuyor olmuyor olmuyor
- 1 yıl
Olur olur olur
Sen kendini seviyorum sanıyorsun
Soran1 yılMesela kendini sevmek nasıl oluyor
1 yılNe yönden
00 Yorumla
1 yılkendini tanı önce
00 YorumlaPara dağıt
00 Yorumla
1 yılMutsuz ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe istiyorsun hayattan
017 Yorumla
Soran1 yılMutlu olmak
Cevap sahibi1 yılNe mutlu eder seni
Soran1 yılOnu bile bilmiyorum ama sanırım gerçekten iyi olan arkadaslar ve istediklerimi yapabilmek. Belki de bulunduğum ortam beni mutlu etmiyordur
Cevap sahibi1 yılNe yapmak isterdin
Soran1 yılMutlu olduğum bir ortam
Cevap sahibi1 yılNe mutlu ediyor ne isteyip yapamiyorsun çok üstü kapalı konuşuyorsun
Soran1 yılİstediğim yerleri gezmek, istediğim arkadas ortamımın olması
Cevap sahibi1 yılAnlaşılan sen sana karışmadan kimse biraz gezmek istiyorsun peki ailem çok mu sıkıyor seni
Soran1 yılYani çok sıkmıyor ama burada sıkılıyorum
Cevap sahibi1 yılHayal kuruyor musun peki
Soran1 yılÇok
Cevap sahibi1 yılNeyi hayal ediyorsun
Soran1 yılİleriki hayatımda her şeyin güzel olduğunu mutlu olduğumu
Cevap sahibi1 yılBence ilk nyapman gereken şey mutluluk kavramini somutlastirmak bunu yapmazsan ne olursa olsun mutlu olamoyacaksin
Soran1 yılOnu nasıl yapcam ki
Cevap sahibi1 yılNe istediğini isteklerini anlatılabilir bir şekile somut bir şeye dönüştür ne istediğini tam olarak bilmen gerekiyor hedef koy kendine
Soran1 yılHedefim var ama olmayacak sanırım ve belki de büyük hayaller ve beklentiler içinde olduğum için böyle ya da daha zamanı var
Gizli Üye(25-29)1 yılBir sebebi var mı
047 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum böyle hiç kimseyle konusmak istemiyorum kendimi yalnız hissediyorum
Cevap sahibi1 yılYas kac. Ne isle mesgulsun.
Soran1 yıl21 öğrenci
Cevap sahibi1 yılOkuldan. mi memnun degilsn
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılBolumden mi arkadas cevresinden mi. Semi rahatsiz eden sey nedir
Soran1 yılÇok kolay insan siliyorum ve bunun sonucunda yalnızım
Cevap sahibi1 yılTahammul seviyen bayaaa dusuk o halde
Soran1 yılEvet tam da öyle
Cevap sahibi1 yılBununda bir kaynagi sebebi olmali ama.
Hangi sehirde okuyosun
Soran1 yılAfyon , insanları sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılAfyon da da yapicak pek bisey olmazki...
Soran1 yılEvet zaten hiçbir şey yok ondan mutlu değilim sanırım
Cevap sahibi1 yılHangi sehirden geldin.
Yurttamisin orada
Soran1 yılEskişehir evet yurt
Cevap sahibi1 yılEskisehirden sonra Afyon seni kesmez tabiki..
Bolum nedir
Soran1 yılEdebiyat
Cevap sahibi1 yılBolumunden memnunmusun
Soran1 yılBazen seviyorum bazen sevmiyorum ama içindekileri hiç sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman sevmiuosun... bence yeniden dene sinava gir
Soran1 yılDün bitti başvurular ve 3. sınıf oldum geç kaldım sanırım
Cevap sahibi1 yılEvet biraz oyle olmus. 3. Sinifsin ve halen ortama alisamamissin. Bu kotu olmus
Soran1 yılBazen seviyorum bazen sevmiyorum geçen sene de yine böyle oldum mecbur kaldım gibi
Cevap sahibi1 yılKafanda netlesmemis. Aslinda ortamin guzel olsa seversin. Ortam olumsuz etkiliuor seni
Soran1 yılEvet işte ortamı sevemedim normalde çok sosyalim sırf insanlar yüzünden sadece odama gidip orada kalmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılNeden sevemedin ne oldu bu kadsr ya. Hicmi anlastigin kimse yok
Soran1 yılHerkesin yası ya çok büyük ya da daha çok sıkıcılar. Çoğu da evli zaten yani boş boş takılıyor bazıları da
Cevap sahibi1 yılNasil evli. Unv de mi.
Nasil bir bolum bu ya
Soran1 yılValla ben bu bölümü bir nevi inat için yazdım şimdi pişmanım. Okulda hiçbir bölüm ve sınıf böyle değil bizimki böyle sansa
Cevap sahibi1 yılCok ilginc geldi bana da. Neden inat etttinki.. kime inatti
Soran1 yılAileme sanırım aslında niye yaptım onu da bilmiyorum. Abim dedi o bölüm okunmaz orada okunmaz falan. Normalde Ankara yazacaktım
Cevap sahibi1 yılAilenle aran bozukmu peki...
Halen anlasamiyomusunuz
Soran1 yılYok çok şükür iyi. Ailemi seviyorum sadece o anlık gaflete düştüm
Cevap sahibi1 yılIyi bari...
Peki bir hobi vs yokmu mesgul oldugun
Soran1 yılLise yıllarımda çok vardı buraya geldikten sonra hiçbir şey yok yapamıyorum, yapacak yer de yok heveste bırakmadılar
Cevap sahibi1 yılSen merkezde degilmisin...
Merkezde yokmu hic aktivite alani vs
Soran1 yılHayır hiçbir şey yok ya olanlarda da full erkek dolu kendimi rahat hissedemiyorum
Cevap sahibi1 yılEee ne olcak boyle.
Sevgilinde yoktur
Soran1 yılEvet yok. Ne olacak bilmiyorum zamana bıraktım
Cevap sahibi1 yılOkulu. bu sekilde bitirceksin ya da rsdikal kadar alip simdiden yks caliscaksin
Soran1 yılMecbur bu sekilde bitircem
Cevap sahibi1 yılZor olacak ama.
Basarmak imkamsizda degil
Soran1 yılHer şey zor bu çağda maalesef
Cevap sahibi1 yılOrasi oyle maalesef. Ama mucadele etmrk lazim. Icine kapanik birimisin
Soran1 yılHayır öyle değilim aksine dışadönüğüm
Cevap sahibi1 yılProfili actm yzrmsn
Soran1 yılYazdım
1 yılbende mutsuzum
01 Yorumla
Soran1 yılNapcaz biz böyle
1 yılBende olamıyorum 🥹
03 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Kurtulmak istediğim kurtulamadigim seyler var
- 1 yıl