Mutlu olmayı beceremiyorum?

Neden mutlu olamıyorum diye defalarca sorguluyorum. Etrafima bakıyorum herkesi hayata baglayan bir neden var benim yok. Onceden herseye gülen kahkaha atan insan simdi yalandan gülücükler dağıtıyor. Başımdan ağrı eksik olmuyor suanda da fena halde Allah ima hergun dua ediyorum yarabbim al benide yanına diye yinede herseye şükrediyorum maneviyata yoneliyorum namazı mi kiliyorum yine aynı birsey hep eksik yarım. Resmen ot gibi yaşıyorum uniye hazırlanıyorum simdi 2. senem ama kafamı toplayıp derslere yonelemiyorum ailem de şikayetçi bu durumdan sürekli yüzüme vuruyorlar ne kadar soğuk bir insansın diye yine birşey diyemiyorum 2 arada bir derede kaldım küçüklüğümden beri hiçbir seyin etlisine sutlusene karışmam kendi halimdeyim biri kötü birsey dese cevap veremem buda bende sinir yapiyor psikologa gittim konustum faydası olmadı tamamen kopmuş bitmiş bir viraneyim önüme fırsat çıkmıyor kendi mde yaratamiyorum derdini anlat yardim edelim diyenler var anlatıyorum da yine aynı yine aynı yok mu bunu bir caresi sizce ben hastamiyim?
Mutlu olmayı beceremiyorum?