Bazı insanlar sabır taşıdır. Bazı insanlar ise çabuk parlarlar.. Peki siz?

Bazı insanlar sabır taşıdır. Bazı insanlar ise çabuk parlarlar.. Peki siz?

Kişisine göre değişiyor. Bazen kolay kızdırıyorlar, bazen de zor. Mesela eşim için beni kızdırmak çok kolay. İki kelimesi bana yetiyor. Bütün kan beynime çıkıyor.
Beni kızdırmak öyle hemen kolay değil ama sabrımı zorlayan şeyler olursa çabuk parlayabilirim. Haksızlık, saygısızlık, özellikle de yalan söylenmesi canımı sıkar. Bir şeyi güzel güzel anlatırken sürekli yanlış anlaşılıyorsam ya da lafım kesiliyorsa içimde biriken sinir patlayabilir. Ama genelde sakin kalmaya çalışırım, çünkü gereksiz şeylere sinirlenmek insanı yorar. Yine de sabır taşı değilim, sınırlarımı zorlayan birine karşı tepkimi koymaktan da çekinmem.
Beni kızdırmak öyle kolay değildir ama sabrımı zorlayan şeyler vardır. Haksızlık, saygısızlık ve özellikle lafı dolandıran insanlar canımı sıkar. Genelde sakin kalırım, ama biri sınırlarımı aşarsa soğuk ve mesafeli olurum. Sinirlendiğimde kavga etmem, sadece muhatap olmam. Yani beni kızdırmak isteyen biri, en fazla yok sayılmayı başarır. Bu da onun kaybı olur.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Hayır , Çok sabırlı anlayışlı ve sakin bir insanımdir elimden geldiğince alttan alır hoş görülü olurum beni kızdırmak değilde kırmak daha kolay oluyor 🤣
Cevap
32Cevap
Ben aptallığa kızarım ama sonra iplemem, sallamam, umursamam, gamsızlaşır uğraşmam. Hayatımdan şutlar yoluma bakarım öylesi etrafında yaşam mücadelesi veremez.
Beni tanıyan biriyse bilir neye nasıl kızacağımı zaten tanımadığım ve beni tanımayan bir şahıs ise umursamadığım için kızmam.
Yumuşak karnımı bilenler kolay kızdırmayı da bilir
bazıları için çocuk oyuncağı, bazısı için imkansız
beni kızdırmak değişir karşımda ki insana göre tabi ki de
duruma göre değişir ama genelde zordur
Duruma göre değişiyor ya
Beni kızdırmak kimi zaman zor kimi zaman kolaydır.
Ben kızarsam bedelini ödetirim mutlaka. Zor kızarım çünkü. Beni kızdıran ne yapmıştır incelemek gerekir.
Kolay kolay kızmam ancak kızdım mı da kime kızıyorum, ulan ona da kızılır mı demem. Kimse sabrımı sınamasın eyvallahım bittiğinde nefretim başlar😂
Aslında sabırlıyımdır ama bazı kelimeler vardır ki benim gibi bir insanı bile gerer özetle bam telime basılmazsa sabırlıyım 😅
Bam telime basılınca sakin kalmam imkansız.. Normalde sakin biri olarak bilinirim ama bazı konularda sessiz kalamam..
dediğimi demediğime yoranlar harici kolay kolay sinirlenmem, düz olmanın faydalarını yiyip stresi engelliyorum
Asla kolay kızmam. 👍🏻 ama kızınca da frenleyemiyorum kendimi...
Çok sabırlı bir insanım kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenirsem de kimseyi tanımıyorum
Zordur ama kızarsam kendimi ben bile tanıyamıyorum...
Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince de sakinleşmek bilmem
Beni kızdırmak çok zordur. Sakin, sabırlı bir yapım var. Zaten kızsam da çabuk geçiyor.
Evet kolay kızarım. Beni iyi tanıyan biri için zor olmaz. 🔥yakarım
Önceden çok kolaydı sonra fark ettim ki sakın kızdırmak için yapıyorlar umursamadım
Yaa hiç ders clsmiyorum sınavında var heevsik yok amaa ne yapmalıyım
Çabuk sinirlenirim ama tutarım kendimi
Yerine göre hepsi var 🤭😂
Çabuk sinirlenir , çabuk yatisırim
Benim kızdırmak imkansıza yakın bişey.
Adamına gore degısırrr
Aksine zor.
Ve tepkisizim.
Sabırlı biri sayılırım
Saçma sapan şeylere tahammülum yok
Duruma ve yapılana göre değişir
Gerçekten kızdırmak çok zor
Çabuk sinirlenirim şakaya gelemem
Yok be okadar kolay degil
Yerine göre değişiyor.
Zor ama sinirlenince de sakinleşmem daha zor 😃
Çok çabuk parlıyorum maalesef ama uzun sürmez..
Kolaydır kızıyorum ben
Dünyayı tersine döndürmek daha kolaydır
Kolaydır çabuk kızarım..
Zor sence normalmiyim
Merhaba,
Çok kolay ve basit!
Günümüzde sabırlı insan bulmak zor
Bazı yapılmasını istemediğim şeyler dışında hayır
Çok kolaydır. Eski love’ın arvel….
Kolaydır
Çok kolaydır
Zor..