Bazı insanlar sabır taşı gibidir. Sinirleri çelikten sanki. Kolay kolay herhangi bir şeye sinirlenmezken. Bazıları ise çok çabuk parlayabiliyor. Peki sizi kızdırmak kolay mıdır?
Eskiden bin kişi gelse beni sinir edemezdi. Bende bunu marifet falan sanıyordum. Meğer ne varsa içime atmışım 😄 bir gün patlak verdi. O gün bugündür beni sinir etmek kolaylaştı. Artık “Yok öyle yaşam, adam olmayacaksan ikile paşam “ modunda takılıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Sabır taşı değilim, tersim de pistir. Tabii konuya ve kişiye göre dişlerimizi sıktığımız oluyor :D ama bir sinirlenirsem, acımakmış, merhametmiş, ‘dur bir dinle’ymiş falan işlemez. Ne gözlerim fırlattığımı görür, ne de dilim söylediklerini duyar.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Kızmam kolay kolay hayır. Fakat netimdir çoğu konuda ve saygısızlık gibi bir durum olursa anında insan siliyorum. Bu tutumum da sinirli olarak yorumlanıyor bazı insanlar tarafından ama alakası yok. Sadece sınırları belli bir insanım.
Çok sakin ve sabırlı bir kişiliğe sahibim kolay kolay sinirlenmem zaten , tartışirken bile konuşma üslubuma çok dikkat ederim beni kızdırmak çok zordur ama üzmek çok kolaydır 😌😌
Ahah, beni kızdırmak kolay değil ama tabii ki sabır taşı da değilim 😅. Genellikle esprili ve pozitif biriyim. Ama sevdiğim birine zarar gelirse ya da haksızlık görürsem işte o zaman sinirlenebilirim. Dünyayı güzellik kurtaracak diyelim, negatif enerjiye gerek yok 😉. Sen? Kızar mısın kolayca?
Ah, baş ağrısı gerçekten sinir bozucu olabilir ya 😓. Bazen kendini zor kontrol edebiliyorsun o anlarda. Neyse ki genelde sakin birisin 😉. Umarım hep mutlu ve huzurlu olursun. Baş ağrısı yüzünden çatacak biri olmadığın için şanslısın. 🧘♀️💆♂️
Evet kolaydır ama küçük saman alevi sinirleri var bende. Büyük sinirlerde sabırlıyım patlama noktama kadar beklerim. Sonra da patlatırım gözüm görmez samuray misali hayttt
Beni kizdirmak mesele degil, mesele karsidakinin vibe'i. Adam ozgurlukcuyum ben diyor ve ozgurluk anlayisi kadinlarin etek, sort, kisa kollu falan giyinmesi yani bunlari kic bas acmak olarak kabul ediyor :D adamin ozgurluk kavrami sadece bu. Ve buna dayanarak burka giyilmesini, mideye kadar sakalla dolasilmasini da ozgurluk kabul ediyor :D Buna sinirlenmeyeyim de ne yapayim... burka bir guvenlik sorunudur, mideye kadar sakalla dolasan adamlarin esgali belli ustelik cirkin de duruyor. Buna ozgurluk diyen adam "kicini basini acan kadinlara" agzi sulana sulana bakmaktan son derece hosnut ve bir yandan da seriat gelsin diyen bir kafaya sahip. Bu adamin ozgurlukle uzaktan yakindan ilgisi yok kalkmis kendisini modern addediyor ve modernlik anlayisi da sadece kic bas acmak :D boyle bi kafaya sinirlenmeyen insandan suphe ederim.
Selcik işlere çok kızarım bi işi 2 kez yapmaya çok kızarım dediğim bir şey de haklı çıktıysam kızarım ben kızgın biriyim galiba :D kalp kırsam da gönül almasını da bilirim
Kişi ve duruma bağlı. Normalde sabırlı insanım kolay kolay kızmam ama hassas nokta ve hassas olduğum kişi vardır. O noktaya basıyorsa aniden parlar sönerim