Bazı insanlar sabır taşı gibidir. Sinirleri çelikten sanki. Kolay kolay herhangi bir şeye sinirlenmezken. Bazıları ise çok çabuk parlayabiliyor. Peki sizi kızdırmak kolay mıdır?
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Hayır değildir.. Herkesi ve her konuyu asla ciddiye almam.. Umursamam.. Benim için önemli olan kişi ve değerlerle alakalı saygısız tutumlar içerisine girilirse o zaman işin tadı kaçar.. Her zaman söylerim, sakin ya da melek gibi insan yoktur, ıskalanan kuyruk vardır.. Keyifli geceler..
Genel olarak zordur sinirlenmem fakat bazıları en ufak bir çaba göstermeden dahi sinirlendirmeyi başarıyor. Bu da ayrı tebrik edilesi benim için, fazla sabırlı biriyim ve taşma raddesine gelmem ciddi çok zaman alır benim fakat o raddeye geldiğimde de çok hoş olmuyor ya da eskisi gibi olmuyor bir şeyler bende. Gösterdiğim sabıra üzülüyorum en çok, bir işe yaramadığını gösteriyorlar çünkü. Yine de çok öfkesine kapılan ve kontrolünü kaybeden biri değilim, bunun dengesini iyi sağladığımı düşünüyorum. Şimdiye kadar öfkeyle yaptığım ve pişman olduğum hiçbir şey yoktur mesela...
Tamamen birikim meselesi genelde çok sabrederim ve en olmadık yerde de patlarım sonra da pişman olurum ama o noktaya gelene kadar da ciddi anlamda sakinliğimi korumuş oluyorum. Allah affetsin napalım yapacak bir şey yok.
El şakası yapılırsa sinir krizi geçiririm ama belli etmeye çalışarak uzaklaşırım o şakayı yapan yaratıktan. Diğer türlü kolay kolay takmıyorum insanları.