Birden fazla kadınla olma isteği
Yalan söylemesi
Cimri olması
İyi özelliklerini sorsaydın daha kısa sürerdi. Kaba davranışlar, sadakatsizlik, empati yoksunlugu, aynaya bakmadan karşı taraf icin kriter saymaları daha cok var ama destan olur
Bilerek kötüyü sordum :d
İyiyi sorsan soruna cevap gelemezdi cunku yok…
Bunlar her fırsatta Türk kızları böyle diye soru açtı birazda bunları taşlamak lazık
Cevap
8Cevap
Mağara adamı olmaları :d türk kızlarının işi zor cidden. Allahtan Ruslar ve Avrupalılar türk kızlarını beğeniyorlar bence imkan varken evlenin hahsj
Hepsi için demiyorum ama çoğunluk öyle olduğu için diyorum, tek bildikleri şeyin cinsellik ve para olması
Her insan kendi nezlinde mükemmeldir. Bunu türk kadınının iyiliği ve kötülüğü de dahil
Konu Türk kadını değil TÜRK ERKEĞİ.
Valla bir tane düzgün Türk erkeği yok. Hepsi karaktersiz o halleriyle kadınlara laf atarlarsa bende böyle soru yazarım
İnsan en üstün varlık olarak doğar ancak Tanrı katında bu dünyada yaptığı şeyler neticesinde belirler değerini. Ne yazık ki bizim ülkemizde üniversite okumak yeterli sayılıyor. Kitap okuyup kültür seviyesini yükseltmek bizim insanlarimiz için boş bir şey gibi gözüküyor. Ondandır ki söylenen sözler değersiz olur ve her insan kendi psikoloji ruhunun sıkışması ile bozukluğu ile yaptığı bu çirkin yorumlar yüzünden böyle bir şey yapmak yanlış bence.
Türk erkeklerinin geneli birden fazla kadınla olmak ister sadakat yoktur
Kurtulmaya gerek yok hergün şahit oluyoruz Türk erkeklerinin sadakatsizliğine. En çok Türk erkeklerinde var.
Şahit oluyoruz abicim. Hergün haberlere çıkıyorsunuz ifşalarınız var Türk erkeklerinin boşuna savunma
Midesiz gibi herkese yazmaları 😄 "gibi" kelimesi fazlada olabilir
Tüm kezbanların g. tünü kaldırmaları.
Yaptıkları en doğru şey hayatlarında. d
Valla erkekler güzel kadın görünce birden fazla hepsiyle olmaya çakışıyor iyi ki o kızlara ego veriyorlar iyi oluyor erkeklere sadakatsizliğin bedelini onlar ödetir 😂😂
Aklimiz belden asagi gidiyor
Bunun cevabı siz kadınlarda
Kaba davranışlar, hepsi değil tabi ki..
Aç olmaları
Cimriler
Hiçbiri almıyor ben hiç görmedim karısına çiçek alanı
Sapıkk hepsi
Yokkk
Pvnek olmaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?