Kişilik & Karakter Türk erkeklerinin en belirgin özelliği nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bence duygusal bir yapıları var, kıskançlar, sevdiklerinde tam severler, birde Türk kadınlarını gömmeye bayılırlar 😄 Türk erkeklerinin en belirgin özelliği nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. aldatmaları.. kaba olmaları. küfür etmeleri odun olmaları. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türk erkeğini bilmem de Türk kadının en belirgin özelliği bana bakmaması. Kaldık yine Bulgarlara... 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uçkuruna düşkün ve maymun iştahlı oluşları. 0 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. Nesi varmış Türk erkeklerinin😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sadık olmalari muge anlı esra erol didem arslana cikan erkeklerin çoğunu karilari aldatmis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şeylerinin küçük,13-14 cm ve ince olmasıdır 0 24 Yorumla HarikaAkrep +1 yıl Sen erkek gormedin sanirim Yorumla Efinans +1 yıl sanki o kadarıyla işini gördünde sende Yorumla samanalevigibi +1 yıl zencilerinki büyük ama cirkinler nasil olacak o en azindan biz yakışıklıyız Yorumla Soran +1 yıl Açıkçası zenciler daha yakışıklı 😅 Yorumla samanalevigibi +1 yıl kapkara simsiyahlar iyyy kuscamm zifiri siyahlar kömür rengindeler öğhkkk🤮 Yorumla Soran +1 yıl Ten rengine bakmazsan iyiler 😄 yüz hatları vücutları falan Türk erkeklerinden iyi bence Yorumla samanalevigibi +1 yıl ben amerikadaki kahverengi olan melezlerden bahsetmiyorum yalnız benim dediklerim orijinal doğma büyüme afrikali olanlar simsiyah olanlar bu Türkiyeye gelenler varya saat satanlar onlar işteeeeee Yorumla Soran +1 yıl Heee tabii 🤣 Yorumla samanalevigibi +1 yıl simsiyah olanlar nolduuu beğenmezsin tabi 😅😉😉😉 Yorumla samanalevigibi +1 yıl artı simsiyahlar olanlarınkide kol gibidir soba borusu gibi dizlerine kadar sarkiyordur kafayi mi yedin ya cok mu iyi birsey zannediyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 ya Türk erkeklerini onlarla kıyaslamak bile çok vahim Yorumla samanalevigibi +1 yıl ölmek canın mi ciksin istiyorsun 😂😂😂 Yorumla samanalevigibi +1 yıl sana soru yakışıklı 14 cm türk erkek mi yoksa çirkin Afrikalı aşırı simsiyah ten rengine sahip 22 cm zenci erkek mi tercih ederdin Yorumla Soran +1 yıl Karşısına 17 cm italyan koyyy hep kötüleri koyma Yorumla samanalevigibi +1 yıl hangisini secerdin harbi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 13 küçük değilll Yorumla Efinans +1 yıl lan yeter susun gidin özelde konuşun bir yorum yaptım her defasında bildirim geliyor:D Yorumla samanalevigibi +1 yıl yani türkü secerdin oyle mi Yorumla samanalevigibi +1 yıl kiz özelden yaz adamlar haklı rahatsız oluyolar Yorumla Soran +1 yıl Evett benim sevgilimin de öyle. Ya insanlar cahil boy o kadar da önemli değil. Zevk veren şey zaten klitoris Yorumla Soran +1 yıl İkimizin de seviyesi yeterli değil yazmak için Yorumla Efinans +1 yıl nasıl üzüldüm size ya ş, imdi tamam susun artık:D Yorumla Soran +1 yıl Ya sen sustur biseler yap alla alla Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl benimki 12 buçuk santim ama ince değil orta Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. kroyuz :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
aldatmaları.. kaba olmaları. küfür etmeleri odun olmaları.
Türk erkeğini bilmem de Türk kadının en belirgin özelliği bana bakmaması. Kaldık yine Bulgarlara...
kadınlara çok güvenmeleri
Abazanlıkları ne olcak peki
Değer verince g. tleri kalkıyor
Uçkuruna düşkün ve maymun iştahlı oluşları.
Nesi varmış Türk erkeklerinin😅
sadık olmalari muge anlı esra erol didem arslana cikan erkeklerin çoğunu karilari aldatmis
Her boku bildiklerini sanmaları :D
şeylerinin küçük,13-14 cm ve ince olmasıdır
Sen erkek gormedin sanirim
sanki o kadarıyla işini gördünde sende
zencilerinki büyük ama cirkinler nasil olacak o en azindan biz yakışıklıyız
Açıkçası zenciler daha yakışıklı 😅
kapkara simsiyahlar iyyy kuscamm zifiri siyahlar kömür rengindeler öğhkkk🤮
Ten rengine bakmazsan iyiler 😄 yüz hatları vücutları falan Türk erkeklerinden iyi bence
ben amerikadaki kahverengi olan melezlerden bahsetmiyorum yalnız benim dediklerim orijinal doğma büyüme afrikali olanlar simsiyah olanlar bu Türkiyeye gelenler varya saat satanlar onlar işteeeeee
Heee tabii 🤣
simsiyah olanlar nolduuu beğenmezsin tabi 😅😉😉😉
artı simsiyahlar olanlarınkide kol gibidir soba borusu gibi dizlerine kadar sarkiyordur kafayi mi yedin ya cok mu iyi birsey zannediyorsunuz
🤣🤣🤣 ya Türk erkeklerini onlarla kıyaslamak bile çok vahim
ölmek canın mi ciksin istiyorsun 😂😂😂
sana soru yakışıklı 14 cm türk erkek mi yoksa çirkin Afrikalı aşırı simsiyah ten rengine sahip 22 cm zenci erkek mi tercih ederdin
Karşısına 17 cm italyan koyyy hep kötüleri koyma
hangisini secerdin harbi 😂
Yaa 13 küçük değilll
lan yeter susun gidin özelde konuşun bir yorum yaptım her defasında bildirim geliyor:D
yani türkü secerdin oyle mi
kiz özelden yaz adamlar haklı rahatsız oluyolar
Evett benim sevgilimin de öyle. Ya insanlar cahil boy o kadar da önemli değil. Zevk veren şey zaten klitoris
İkimizin de seviyesi yeterli değil yazmak için
nasıl üzüldüm size ya ş, imdi tamam susun artık:D
Ya sen sustur biseler yap alla alla
benimki 12 buçuk santim ama ince değil orta
Gerizek olması
abazanlıkları
Kıl ve göbek.
Kaba
Kıro olmaları
Bıyık ve göbek
kroyuz :D
Kıskanç