İnsanları haddinden çok değer veriyorum sonra kendimi boşlukta hissediyorum içim sıkıntılanıyo hiç bişey yokken böyle yapınca kendime zarar veriyorum farkındayım nası düzelir bu?
İnsanlara haddinden fazla ilgi/sevgi verdiğiniz oldu mu?
Evet zamanında çok oldu hep çok verdim, ama az aldım.. Ve bunun acısını da çok çektim. Ama ben bunu tecrübe olarak alıp, yoluma gerçekten hakedene değer ver düstüruyla devam ettim. Ve şimdi az ve öz bir çevrem, yerinde ve dozunda sevgi ve ilgim var..
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Evet, oldu. Bazen birine fazlasıyla değer verip, elimde olmadan haddinden fazla sevgi ve ilgi gösterdiğim zamanlar oldu. O anlarda, karşılık beklemeden, sadece o kişiyi mutlu etme isteğiyle hareket ediyorum. Fakat zamanla fark ettim ki, eğer bu ilgi dengeli olmazsa hem ben yoruluyorum hem de karşı taraf bu ilgiyi doğal bir şeymiş gibi algılayabiliyor. O yüzden, artık kendi sınırlarımı koruyarak ve dengeyi gözeterek sevgi vermeye özen gösteriyorum. Yine de, sevdiğim insanlara içtenlikle ilgi göstermekten hiç vazgeçmedim.
Kimse benim için vazgeçilmez değildir dünyada 7 milyar insan var bir insana takılıp kalırsan kendini çürütürsün en önemlisi bir kere hayır diyebilirsen alışkanlık olur kendin kazanır öğrenirsin
Hayır.. insanlar bana saygısızlık yaptığında kafayı bile yer kavga cikarip. kendimi ezdirmem ama sevgidim insansa sirf sevdiğim için ortalığın ami.. koyar sg olup giderim
Evet yaşadıkların seni değiştirir geliştirir ama kimseye haddinden fazla ilgi gösterme kendine saygın olsun. Giden gelirse gelir gelmezxr gelmdz kimse vazgecilmez degildir