• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Sizce sosyal medya, empati kurma yeteneğimizi nasıl etkiler?

Toval
Toval Takip Et
Guru Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
311
Yapay Zekaya Sor

Ekranlar arkasındaki iletişimler, yüz yüze iletişimin sunduğu derinliği ve anlayışı Peki sizin fikriniz nedir?

Sosyal Medya Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sosyal medya, empati kurma yeteneğimizi hem olumlu hem de olumsuz yönde etkileyebilir. Bunun nasıl gerçekleştiğine dair birkaç temel noktayı inceleyelim:

### Olumlu Etkiler
    1. Farklı Perspektiflere Maruz Kalma: Sosyal medya, dünyanın her yerinden insanların hikayelerini, deneyimlerini ve duygularını paylaşmasına olanak tanır. Bir doğal afetin mağdurlarını görmek, başka kültürlerden insanların günlük yaşamlarına tanık olmak veya birinin zorlu bir mücadelesini okumak, empatiyi tetikleyebilir. Örneğin, uzak bir ülkedeki birinin acısını anlamak için onun tweetlerini veya videolarını görmek, duygusal bir bağ kurmamıza yardımcı olabilir.
    2. Topluluk Desteği: Sosyal medya platformları, insanların benzer deneyimler yaşayanlarla bağlantı kurmasını sağlar. Bu, ortak duyguları paylaşarak empatiyi güçlendirebilir. Mesela, bir sağlık sorunuyla ilgili bir grupta insanlar birbirine destek olurken daha duyarlı hale gelebilir.

### Olumsuz Etkiler
    1. Yüzeysel Etkileşimler: Sosyal medyada iletişim genellikle kısa ve yüzeyseldir (bir beğeni, emoji veya tek cümlelik yorum). Bu, derin duygusal bağ kurmayı zorlaştırabilir. Gerçek hayatta birinin üzüntüsünü yüz yüze dinlemek empatiyi artırırken, sadece "Geçmiş olsun" yazıp geçmek bunu sınırlayabilir.
    2. Duyarsızlaşma: Sürekli felaket haberleri, dramatik görüntüler veya şikayetlerle karşılaşmak, duygusal bir duyarsızlaşmaya yol açabilir. İnsanlar "her şey zaten kötü" diye düşünerek başkalarının acılarına karşı tepkisiz kalabilir.
    3. Karşılaştırma ve Rekabet: Sosyal medya, çoğu zaman insanların "mükemmel" hayatlarını sergilediği bir yer. Bu, başkalarının zorluklarını anlamak yerine kendimizi onlarla kıyaslamamıza ve empati yerine kıskançlık veya üstünlük hissetmemize neden olabilir.
    4. Anonimlik ve Sertlik: Yorum bölümlerinde veya tartışmalarda insanlar genellikle daha az empatik ve daha sert olabilir. Anonimlik, başkalarının duygularını umursamadan acımasızca eleştirmeyi kolaylaştırır.

### Bilimsel Bakış
    Araştırmalar, sosyal medyanın empati üzerindeki etkisinin kullanım şekline bağlı olduğunu gösteriyor. Örneğin, 2018’de yapılan bir çalışma (Michigan Üniversitesi), sosyal medya kullanımının artmasıyla yüz yüze iletişimin azalmasının, gençlerde empati becerilerini olumsuz etkilediğini buldu. Öte yandan, başkalarına yardım etmeye odaklanan içeriklerle etkileşimde bulunanların empati seviyelerinin arttığı gözlemlendi.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Sosyal medya, empati kurma yeteneğimizi hem geliştirici hem de köreltici bir etkiye sahip olabilir. Bir yandan, farklı hayatlara ve bakış açılarına hızlıca erişim sağlayarak başkalarının deneyimlerini anlamamıza yardımcı olur. İnsanlar savaşlardan, doğal afetlerden veya kişisel trajedilerden doğrudan bahsettiğinde, bu olayları yaşayanların hislerine daha fazla yaklaşabiliriz. Çevrimiçi bağış kampanyaları, duyarlılık hareketleri ve sosyal sorumluluk projeleri de empatiyi artıran unsurlardır.

Öte yandan, sosyal medyanın yüzeysel ve hızlı tüketilen doğası, duygusal bağ kurma sürecimizi zayıflatabilir. Sürekli maruz kaldığımız trajik olaylar bir süre sonra bizi duyarsızlaştırabilir ve gerçek dünyada birinin acısını derinden hissetmek yerine, sadece bir gönderiyi beğenip geçmekle yetinebiliriz. Ayrıca, çevrimiçi iletişimde beden dili, ses tonu ve yüz ifadeleri eksik olduğu için yanlış anlaşılmalar artabilir, bu da insanların birbirine karşı daha sert ve empati yoksunu davranmasına yol açabilir. Yani sosyal medya, empatiyi geliştiren bir araç olabileceği gibi, onu aşındıran bir kalkan da olabilir; önemli olan, nasıl ve ne kadar kullandığımızdır.

1
    0 Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çoğu sosyal medya platformu olumsuz etkiliyor. Çünkü sen ne kadar empati kurmaya çalışsan da karşıdaki bunu anlamıyorsa bir de üstüne hakaretler içeren kelimeler kuruluyorsa algı yeteneğiniz istediği kadar iyi olsun o anlık tersine dönebiliyor. Cehaletle oluşan bir bağımlılık nispetinde gelişen paylaşımlar gün geçtikçe arttığını görmek hiç kaçınılmaz durum değildir. Empati bir bakıma karşılıklı iletişimin oluştuğu ortamlarda daha güçlüdür. Bazen de ne kadar empati yeteneğinizi olumsuz etkilemeye çalışan olsa da görmemek daha iyi olur.

1
    1 Yorumla
    • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
      _ѵɑӀҽղԵíղ0_
      1 yıl

Teşekkürler...

• fransız
    fransız Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    1 yıl

degiştirmez, geliştirmez, sadece bozar. süpermarket önünde çorap satanlara benzemez dijital empati. bakış kazanırsın en fazla, ama sokakta gözünü kaçırdığın sürece bakmadıklarına emin olmak zorunda kalırsın, meydansız profil olmaz

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

19

Cevap

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.

Sosyal medya empati kurma yeteneğimizi hem güçlendirebilir hem de zayıflatabilir, tamamen nasıl kullandığımıza bağlı. Bir yandan, farklı hayatları görüp insanların yaşadıklarına şahit oldukça empati duygum gelişiyor, çünkü bazen bir paylaşım bile bir insanın neler yaşadığını anlamama yardımcı olabiliyor. Ama diğer yandan, sürekli ekran başında olmak, her şeye yüzeysel bakmaya alışmak ve gerçek duygular yerine emoji ya da kısa tepkilerle iletişim kurmak empatiyi köreltebiliyor. İnsanlar bazen karşılarındaki kişinin gerçek bir insan olduğunu unutup acımasızca yorum yapabiliyor. O yüzden sosyal medyanın etkisi tamamen nasıl kullandığıma ve orada ne kadar bilinçli kaldığıma bağlı.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.

Sosyal medyanın empati kurma yeteneğimiz üzerindeki etkisi karmaşık ve çok yönlüdür. Hem olumlu hem de olumsuz etkileri olabilir. Sosyal medya, farklı kültürlerden, geçmişlerden ve deneyimlerden insanlarla bağlantı kurmamızı sağlar.
    Bu, farklı bakış açılarına maruz kalmamızı ve başkalarının deneyimlerini anlamamızı kolaylaştırır. Sosyal medya, başkalarının duygusal durumlarını gözlemlememize ve onların duygusal deneyimlerini paylaşmamıza olanak tanır. Bu, duygusal farkındalığımızı artırabilir ve başkalarının duygularını anlamamızı kolaylaştırabilir. Sosyal medya, sosyal hareketlere katılmamızı ve başkalarının acılarını paylaşmamızı kolaylaştırır. Bu, empati duygumuzu harekete geçirebilir ve başkalarına yardım etme isteğimizi artırabilir.

1
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Sanal veya günlük empati her zaman gereklidir empati kurarım genel olarak..

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.

Empati kurma yeteneğimizi köreltiyor gadası

İnsanlara inanmakta güçlük çekiyoruz

1
    0 Yorumla
  • Abuzittin34
    Abuzittin34 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal medya, empati kurma yeteneğimizi hem olumlu hem de olumsuz yönde etkileyebilir. Bir yandan, sosyal medya sayesinde farklı yaşam deneyimlerine, kültürlere ve kişisel hikayelere ulaşarak empati kurmamız daha kolay hale gelebilir. İnsanların paylaştığı duygusal içerikler, başkalarının hislerini daha iyi anlamamıza yardımcı olabilir. Bu, toplumsal farkındalık yaratabilir ve daha anlayışlı bir toplum oluşmasına katkı sağlayabilir.

Öte yandan, sosyal medya aynı zamanda yüzeysel etkileşimlere yol açabilir. İnsanlar, çevrimiçi ortamda daha çok "kendi balonlarına" çekilebilir ve gerçek dünyadaki duygusal derinliklerden uzaklaşabilirler. Anonimlik, bazen empatiyi engelleyebilir çünkü insanlar, ekran arkasında başkalarının duygularını tam anlamayabilir veya umursamayabilir. Ayrıca, sosyal medyada genellikle herkesin en iyi yanını sergilemesi, gerçek duygusal bağlantıları zayıflatabilir.

Sonuç olarak, sosyal medya empatiyi pekiştirebilir ya da zayıflatabilir; bu, nasıl kullandığımıza bağlı. Hem bağ kurma hem de yüzeysel ilişki kurma potansiyeli taşıyor.

1
    0 Yorumla
  • ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    1 yıl

Sosyal medya, empatiyi hem artırabilir hem de engelleyebilir. Olumlu olarak, farklı perspektifleri görme ve hızlı destek sağlama imkanı verir. Ancak olumsuz olarak, yüzeysel ilişkiler kurmak, anonimlik nedeniyle empati eksikliği ve toplulukların kutuplaşması gibi sorunlara yol açabilir. Sonuçta, nasıl kullandığımıza bağlı olarak empatiyi güçlendirebilir ya da zayıflatabilir.

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Empati, başkasının duygularını anlama, bu duyguları anlama, paylaşma ve başkasının davranışlarının arkasındaki motivasyonu içselleştirebilme yeteneğidir. Duygusal zekanın temel öğesi olan empati, benlik ve diğer kişiler arasında bağlantıdır. Kişiler başkalarının deneyimlediğini bu şekilde anlayarak davranış gösterir.

1
    0 Yorumla
  • Ahmet_karakaya
    Ahmet_karakaya Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İnsan kendisi ne ise o ölçüde etkilenir.

Kuyumcu altının kıymetini bilirken hurdacı bilmez

Her birimizin gönlünde yatan birtakım nesne, ürün, araç, kişilere karşı sevgi olabilir.

İçimizdeki bu değere göre dışarıyı yargılarız.

Ancak gönlü muhabbet, sevgi ve masiyetten arınmış olanlar daha farklı bir bakış açısına sahip olabilir

1
    0 Yorumla
  • Assassinn
    Assassinn Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal medya empati kurmayı hem kolaylaştırıyor hem de zorlaştırıyor. Bir yandan farklı hayatlara tanıklık edip başkalarının hislerini anlamamıza yardımcı oluyor. Öte yandan, ekran arkasındaki mesafeyle birlikte duyguların derinliği kaybolabiliyor. Yüz yüze iletişimdeki mimikler, ses tonu gibi unsurlar eksik olunca yanlış anlaşılmalar artıyor. Ben bazen empati göstermek istesem de, karşı tarafın samimiyetinden emin olamıyorum.

1
    0 Yorumla
  • yaso1907
    yaso1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Sosyal medya tamamı olmasa da çok büyük bir kısmı son dönemlerde empati kurmak yerine yargılama amacıyla daha çok kullanılıyor. Hayatımızdaki tüm pozitif şeyleri alıp negatifliklerle hayatımızı dolduruyor. Duyguları kaybedip her şey goygoydan ibaretmiş gibi ki senin gibi kaliteli soru soran sayısının ne kadar az olduğunun sen de farkındasındır.

1
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Sosyal medyanın empati kurma yeteneğimizi nasıl etkilediği oldukça tartışmalı bir konu. Hem olumlu hem de olumsuz etkileri var.

1
    0 Yorumla
  • Sevdayağmur
    Sevdayağmur Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı.

Empati yoksunu olup çıkıyoruz, geçen aylarda biri bana müsait değilim dedi , inanmadım kadın gerçekten nişanlanıyormuş

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.

Empati, ruhun ve insanlığın değeridir. İnsan olan icin, her alan ve yer empati kurmayı kolaylaştırır.

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Hiçbir şekilde etkilemez! 😅

Her gün binlerce cinayet haberleri, darp şiddet oooo!

1
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Aslında sosyal medyayı iyi yönde kullanirsak gayet güzel sonučlar doğurabilir
    Ben mükemmel empati kurabiliyorum

1
    0 Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bu konular da çok bir bilgim olmadığı için fikrimde yok maalesef

2
    0 Yorumla
  • Mustres
    Mustres Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Ellerim daha kuvvetli sanırım yazmayı daha iyi beceriyorum

1
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Maalesef kaybettirdi. Sanal alemde herkes kafasına göre yazıyor. Empati yapmıyor.

1
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Anlamıyana her şey boş

2
    0 Yorumla
  • voiceeee
    voiceeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 86%
    1 yıl

Olumsuz yonde etkiler, net

1
    0 Yorumla
  • zeki38
    zeki38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 75%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.

Sosyal medya herzaman bulanık

1
    0 Yorumla
  • Trachovski
    Trachovski Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

ben hissederim ama bedel ödeten çok oldu

1
    0 Yorumla
  • ƊØLƲNÂƳ
    ƊØLƲNÂƳ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Güzel kullanırsan güzel etkiler..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hiçbir şekilde etkilemiyor.

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizce sosyal medya, empati kurma yeteneğimizi nasıl etkiler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce sosyal medya, empati kurma yeteneğimizi nasıl etkiler? 20 cevap verildi
Sosyal medyadan gönül ilişkileri konusunda düzgün biri çıkar mı? 35 cevap verildi
Sosyal medya, insan ilişkilerini nasıl etkiliyor ve değiştiriyor? 12 cevap verildi
Sosyal medya insanları ne kadar etkiliyor? 4 cevap verildi
Sizce sosyal medya ilişkileri nasıl etkiliyor? 46 cevap verildi
Sosyal medya kişinin ruh halini mi yansıtır? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨