Selam,
Yaşamak neden bu kadar zor?
Bazen nefes almak zor gelirmiş insana.
Herkese iyi geceler. 💔

#ProFighter ❤️🩹
Selam,
Yaşamak neden bu kadar zor?
Bazen nefes almak zor gelirmiş insana.
Herkese iyi geceler. 💔

#ProFighter ❤️🩹
Hayatı biz kendi elimizle zorlaştırıyoruz. Sevenin kıymeti bilmiyor, itiyoruz. Her sabah sağlıklı uyanmak bile ne güzel bir nimettir farkında değiliz. Çünkü kaybetmedik sağlığımızı. Her gün güneş yeniden bizim için doğuyor oysaki. Gülebilmek gibi güzel bir yeteneğe sahibiz. Ama asıyoruz suratımızı. Daha pek çok sayabilirim.
Hayat bazen gerçekten üstümüze üstümüze geliyor çünkü hep bir şeylerle mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Sorumluluklar, hayal kırıklıkları, beklenmedik olaylar derken insan kendini sürekli bir savaşın içinde gibi hissedebiliyor. Ama aslında hayatın derdi bizimle değil, her şey akıp gidiyor ve biz de bunun içinde kendimize bir yol bulmaya çalışıyoruz. Bazen üst üste gelen sıkıntılar bizi güçlendirmek için, bazen de gerçekten sabrımızı sınamak için oluyor. Ama ne olursa olsun, her şey bir şekilde geçiyor ve geriye sadece yaşadıklarımızdan öğrendiklerimiz kalıyor.
Hayat değil de insanlar geliyor üstümüze. Gitseler dahi anıları kalıyor ve düşüncelerde bile rahat olamıyoruz. Ve bazen de biz kendimiz fazla anlam yükleyip gelenlere, kendi kendimizi sıkıyoruz. Şunu hiç unutmasak keşke, hayat ne kadar zor olsa da, aslında zıtlıklarla daha güzel. Gece olduğu için güneşin kıymeti var. Öyle de sıkıntılar olduğu zaman da, mutluluğun kıymeti daha yüksek oluyor.
.
Hayat değil, yanlış seçtiğimiz insanlar üstümüze gelir, hayatımızı zorlaştırır. Bunun olmaması için de baştan düşünüp hareket etmek gerekir.
Her olay da bir derstir. Bazen böyle şeyler de olmalı. Olmalı ki ne yapman gerektiğini zor yoldan da olsa öğrenmen gerekir. Canını da sıkma, seviliyorsun 🌺🫶🏻
Ben de seni seviyorum canımmMmm ❤️
Cevap
10Cevap
Huyu kurusun oda öyle sıkıntısını gideriyor demek..
Hayat değil insanlar birbirinin üstüne gitmese sorun kalmayacak, evde, iş yerinde, orada burada..
İnsanlar boktan bence hayatın suçu yok shdh
Hayat da adalet yok maalesef kankam ondan.
Hayatın bazen üzerimize geldiğini hissetmek normal, çünkü dünya bir imtihan yeri. Kimi zaman sıkıntılar bizi zorlasa da bunların geçici olduğunu bilmek lazım. İnsan bazen nefes almakta bile zorlanır, ama unutmamak gerekir ki her gecenin bir sabahı vardır. Allah, kuluna taşıyamayacağı yükü vermez. Belki de yaşadıklarımız bizi daha güçlü, daha sabırlı ve daha olgun biri haline getirmek içindir. Rabbim hepimize ferahlık versin.
Bir bilsem benle bir derdi var ama çözemedim bir çiçek çikolata alsam barışır mı benle bu hayat belki üstüme gelmeyi bırakır 🤭😂
Evlendircez mi sizi jsjjdd
iyi iyi hahshh
Bazen üstümüze gelir hayat kara bulutlarıyla karanlığı çökertir ki aydınlıkların kıymetini bilelim diye. Hep güllük gülistanlık olursa insan nankörleşir.
İyi geceler.
Üstümüze gelen hayat değil. Biz ve diğerleri.
Ama çoğunluk kendimiz. Sınırlarımızı koruyamdığımız zaman başkalarının üstümüze gelmesine izin vermiş oluyoruz.
Hayat dediğiniz gibi sonuçta imtihan oluyoruz hepimiz farklı şekillerde sınanıyoruz okul da ders anlatılır sınav yapılır ama hayat önce sınava tâbi tutar insanı sonra dersler alırsın. Önemli olan o yoldan ayrılmamak ne olursa olsun pes etmemek soğukkanlı olmaya çalışmak her an her şey başımıza gelebilecek gibi yaşamak kısacası kendimizi çok kaptırmamak bu dünyaya.
Hayat bir sınavdır, bu sınavda bazen karşımıza zor sorular da çıkar. Önemli olan bu soruları çözüp sınavı kazanmaktır...
İnsanoğlu abartıyor bence, bu yaşadıklarımızı başkası yaşamak isterdi kendi hayatını yaşamak istemezdi. Sorunlar biz gözümüzde büyüttüğünüz kadardır.
Sınav hayatındayız da ondan😃
hayat ustumuze gelmeseydi elde ettigimiz hicbir sey bizi mutlu etmezdi. hayatin cogu zorluk olmali
hayat bazen gerçekten ağır gelebiliyor. Ama unutmamalı ki zorluklar bizi daha güçlü yapar.
Ekonomi gelecek kaygilar insanlar çok yoruyor artik
Yapcak bişey yok elimizden geldiğince sabredicez 😢
Daha çok kendi türümüz böyle. Hayat normal devem ediyor zaten.
Hayat güzel ya onu zor ve çekilmez yapanlar insanlardır
Sınama dünyasındayız o yüzden her şey bizim istediğimiz gibi olsaydı zaten Cennet de olurduk.
Hayatın yaptığı bişey yok, akışta olması gereken şeyler oluyo sadexe
Hayat yeterince zor insanlarda daha da zorlaştırıyor.
Yaşadığımız her mücadele bizi daha sağlam bir insan yapıyor aslında.
Gelmiyor biz fazla takıntılıyız takıntılı olmayanlar gayet mutlu huzurlu
Her duruma şükür gerekir beterin beteri vardır
Hayat değil insanlar geliyor
Hayat çok zorlu bir sınavdır
Hastalık dışında her şey okey
Bana yanaşmıyor bu ara
Küçük Emrah yüzünden jfjdjd hepsii
Valla bana gayet iyi davranıyor
İmtihan dünyası olduğu için
Töbe töbe bu saatte yat uyu
İmtihan dünyası
Hayat beni neden yoruyosun 😆