Sizce burada samimi, içten, olduğu gibi dürüst davranan insan mı yoksa yüze gülüp arkadan konuşan fitne, fesatlık yapan samimiyetsiz insan mı daha fazla?
Bu sitede samimi mi yoksa samimiyetsiz insan mı daha fazla?
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Samimiyetsiz insan daha fazla, maalesef. Gerçekten içten olan, ne düşündüğünü net söyleyen insan sayısı az kalıyor. Çoğu kişi ya çıkarı için ya da sırf vakit geçirmek için sahte bir ilgi gösteriyor, hatta bazen bir gün iyi, bir gün umursamaz tavırlar sergileyebiliyorlar. Gerçekten samimi olanları ayırt etmek zaman alıyor, ama neyse ki arada gerçekten değerli insanlar da çıkıyor. Önemli olan, kimin sahte, kimin gerçek olduğunu anlayıp ona göre mesafeyi ayarlamak.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
bence değişir kişiye göre. benim için samimiyetsiz insanlar daha fazladır. ama ben arkadaşlarımla samimiyet kuruyorum sadece ki onların varlığı yeter de artar bana göre. ama samimi olmak da önemli bence. Samimiyet, insan ilişkilerinin temel taşlarından biridir ve hayatımızın birçok alanında önemli bir rol oynar. Samimi olmak, hem kendimizle hem de başkalarıyla daha sağlıklı ve anlamlı ilişkiler kurmamıza yardımcı olur. Samimiyet, insanların birbirine güvenmesini sağlar. Dürüst ve açık olduğumuzda, başkaları bize inanır ve güvenir Güven, sağlıklı ilişkilerin temelidir. Samimiyet, insanlar arasındaki bağları güçlendirir. Duygularımızı ve düşüncelerimizi paylaştığımızda, başkalarıyla daha derin bir bağ kurarız. Bu bağlar, hayatımızın zorluklarıyla başa çıkmamıza yardımcı olur. Samimiyet, başkalarını anlamamıza ve onlara empati duymamıza yardımcı olur. Duygularımızı ve deneyimlerimizi paylaştığımızda, başkalarının bakış açısını anlamaya başlarız. Empati, daha şefkatli ve anlayışlı bir toplum oluşturmamıza katkıda bulunur.
İki yüzlü , sahte , ağzından çıkan lafla yaptığı bir olmayan insanlarla dolu. Örneğin kadın burada anasayfada namus abidesi gibi dolaşıp gelir sana akıl şeref dersi verir ama özellerde yemediği halt yoktur , ya da . Adam ana sayfada efendi takılır güvenden bahseder sereften bahseder ama özelde 19 kisiyle Flortlesir üstelik birde bekarım der 😂 ya da efendi saygılı artist gibi dolaşır ana sayfada elin evli barkli kadını ile düşüp kalkar oda yetmez gelir birde sevgilisini elinden alırlar etme bulma dünyası misali 😂 ahhh bu gözler neler gördü nelere şahit oldu sana Nacizane önerim burada aklın varsa hiç kimseyle duygusal bir ilişki içine girme sonra üzülürsün , birde kendini erkeklerden değil kendi hemcinsinden koru burada hiç kimse göründüğü gibi değildir dostunu iyi seç
Aayyy abla o kadar haklısın ki hepsi nokta atışı yüreğine sağlık. Hem cinsler konusunda da Aynı fikirdeyim Zira eski hesabımı en çok onlar yüzünden kapattım😂
Ben bunu burayı ilk kullandığım zamanlarda fark edemedim gülüm insan her yüzüne guleni bir şey sanıyor sonra burayı kullandıkca tecrübe ettik zaman içersinde , yorumlarda herkes ile samimi olur konuşurum ve o samimiyetimi yorumlarda bırakıyorum özele taşımıyorum. Çok önemli bir konu olmadıgi sürece özelden kimseyle konuşmuyorum burada samimiyetin bile bir müddet sonra cırığı çıkıyor çünkü
En çok düşmanın hep hemcinsin olur zaten , erkekten düşman olmuyor adamın niyeti en azından bellidir sana zorla bir şey yapacak değil ya , istemezsen , rahatsız olursan engeller geçersin ama kadınınkini asla kestiremezsin bunlara dikkat et yeter burdan anca o şekilde keyif alırsın
Kadınlar sinsi oluyor abla olayları karıştıran fesatlık yapıp ortamı alevlendirenler onlar inşallah benden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler teşekkür ederim kıymetli yorumun için ❤
Normal hayatta karşılaşsam yüzüme smylemeye bacakları tir tir titreyen erkekler gelip burada klavye delikanlılığı yapıyor aralarında tabiki kızlar da var
Ağzına aklına geleni gelmeyeni ne varsa diyor
İnsan özgürlüğü tadamayınca böyle oluyormuş eskiden sinirlenirdin şimdi sadece acıyorum ve hallerine gülüyorum tabiki üzüyor ama anası babası bakamamış toplumu da bu insanı eğitip yetiştirememiş insan denilmesini bile haketmeyen primatlarla dolu maalesef yapacak bir şey yok hep kendilerine hem de çevrelerine çok zararlılar bunlar allah yardımcımız olsun başka bi diyecek şey yok
10 senedir buradayım. Riyakar insanlar öyle çok ki dürüst ve düzgün insan bulmak için Diyojen gibi güneş ışığına bir de el fenerinin ışığını katıp aramak gerekiyor.
Sadece sitede değil reelde de samimi olmayan insan çok fazla. Aslında insan fıtratı hep iyiye ve samimiyete evrilebilir bir yapıda. İnsan olduğu gibi davranmalı ve kendi olmalı. Çünkü doğallık her zaman daha çekicidir. Ve bir insan kendi olduktan sonra, bütün eksikleriyle kusurlarıyla kabul edilir ve sevilir. O yüzden mesele sadece şu;kendin olmak ve içinden çıkacak kötülükleri iyi tarafınla bastırma gayretinde olmak..
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Her yerde olduğu gibi her çeşit insanın burada olduğuna inanıyorum. Ben konuya şöyle bakıyorum. Kim kimi nasıl görmek istiyorsa öyle bakıyor. Resmi varsa ona bakıp; İlk önce sorguluyor, Sonra yargılıyor, En sonunda hüküm veriyor.