Sizi de Allah yarattı neden anormal davranmak hoşunuza gidiyor?
2 ay
Sizi de Allah yarattı neden anormal davranmak hoşunuza gidiyor?
Bence bu sitedekilere fazla anlam yüklediğiniz için sinir sisteminiz bozuluyor , halbuki tamamına yakını ruh hastası diye kendinize söyleseniz hiç problem kalmayacak
Biz Berk ve Şenay, bu sitede de, dünyada da efendi, dürüst, gayet normal insanlar var aslında 😊 Ama sesi en çok çıkanlar genelde uçlarda gezen tipler oluyor 🥲 Senin de gözüne en çok onlar çarpıyor. Arada denk geldiğin sakin, saygılı, düzgün yorumlara dikkat et; onlar da burada, sadece bağırmıyorlar 😌
Cevap
16Cevap
Beni Allah yaratmadı, uyduruk hayali kolpa masal kahramanları herhangi bir şey yaratamazlar. 😌
Var fakat kendini belli edecek yorumu atmaz 1. si ön yargıya maruz kalmamak için 2. si deşifre olmamak için kısaca sen bulacaksın aradığını
Var bir kaç kişi var hatta gözüme çarpan eğer gerçekten düşündüklerini yazıyorlarsa çok da akıllı mantıklı insanlar
@Simayyyayaya olmak istiyorsan sen de olabilirsin 😂😂
Vardır mesela öykü diye bir arkadaşım var çok severim kendisini siteden gitse de konuşuyoruz
Bu tür ortamlarda normal birinin zaman geçiriceğini sanmam Burası bana biraz boş uygulama geldi
Erkek olarak toplasan bi elin beş parmağını geçmez 🤣
Var ama çok az maalesef
Var tabi neden olmasın ki
Nasıl bir şey aradığında bagli
Kim kime anormal davranıyor
Evet var hanımefendi. Benim.
Vardır bir kaç kız ve erkek
Hepimiz anormal olarak normaliz bence
Bence var örnek ben 😂
Ben 😂
Gell
İtin yoldaşı it olur