Kişilik & Karakter Sitede naif kibar insanlar var mı? Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bir hikaye daha başlamadan biter🚬 Sjdjdhdhfhdashd Güncellemeler+1 yıl noldu cnım foton gitti Sitede naif kibar insanlar var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. niye üzdün lan adamı askdjansdkjsafmuhattap olma benle 0 7 Yorumla Ecmelovski +1 yıl ben iyi biri değilim:d Yorumla çikolataçikilop +1 yıl sadbsa nolur kullanıcı adın ver şu minnoş kalplinin ben kibar davranırım ksdjskdfdf Yorumla Ecmelovski +1 yıl hayır bu bi sır sjsjsj Yorumla çikolataçikilop +1 yıl sajdnasjdsna çok kötüsün Yorumla Ecmelovski +1 yıl gizlilik politikaları malsf sjdjdhsh Yorumla çikolataçikilop +1 yıl mal mı?bu sitede bir tane kibar insan yok muhattap olma benle Yorumla Ecmelovski +1 yıl yıkım üstüne yıkım Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Hiç kibar değilim. Kaba, lanet, pis biriyim yaa cık cık cık... 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl https://youtu.be/BMbo69m9Mto Yorumla Retroskop1 +1 yıl Ben bu gazla kralı gelse tanımam bundan sonra heyt beeee😎 Yorumla
ŞarampolHakkı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Vardır illa ki ben şahidim olduğuna. Kırmışsın naif bir insanı üzüldüm elemana 0 0 Yorumla
türkmimar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl siteye girmeden önce öyleydim :D. burda bazen sinir oluyorum 0 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazı erkekler çok kazma Kepçeyi kucukken çok izlemisler galiba 😂😂 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kibar, saygılı insanlar var. Ama nadir bulunuyorlar. Gördüğüm kadarı ile siz de onlardan biri değilsiniz. 0 3 Yorumla Ecmelovski +1 yıl yo ne münasebet Yorumla technocrates +1 yıl Yorumum bu yönde. Münasebet söz konusu değil. Yorumla Ecmelovski +1 yıl hıı Yorumla
Herhangibirgece Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Kaliteli insanlar vardır fazla denk gelemezsiniz. 1 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl mesela ben Yorumla Cakıldaklımanti +1 yıl Doğru bir söz Yorumla
drunkandvintages Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Reisi bu hale getirenler utansin ✍ shkdhsjsbs 1 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl ahhh ah😓 Yorumla drunkandvintages +1 yıl 🚬🚬 Yorumla
Bahtsızbedeviiiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bu gecede başlamadan biten aşkına yaktık 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl maga bee Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl salak mısın cemile demedin mi? 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl hayır o sadece sana özel Yorumla
sonsuzdevir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dogru demis. Herkes saldirgan. Guzel hikaye 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Bir şey soracağım. Ecmel ne demek hshshshs 0 0 Yorumla
deliyurek97 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kibar olanları da üzüyorsunuz böyle yahu :) 0 0 Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kırılgan olur onlar mevsimi değil henüz %) 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir iki vardır onlarida kaybetmek üzereyiz bnce 0 0 Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçekten... 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Değerimi bilen yok :D 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Belkide bir aşk doğacaktı kaba kız 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl allah kurtarmış o zaman:d Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kırılan bir kalp daha 0 2 Yorumla Ecmelovski +1 yıl yazık oldu Yorumla SKaragöz +1 yıl Özür dile Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Harbi öküzmüşsün 0 4 Yorumla Ecmelovski +1 yıl neyseki ilk defa duymuyorum Yorumla TheBerto +1 yıl Öküzlük erkeklerin işidir. Size naiflik yakışıyor, bilgilerinize arz ediyoruz 🌺 Yorumla Ecmelovski +1 yıl “Küfrün, külhanbeyliğin, kaba saba tüm davranışların erkeklere atfedilmesi, bunları ne yoğunlukta yaparsa o derece erkek, o derece delikanlı, o derece cengaver kabul edilmesi bence çok acınacak bir durum.” Yorumla TheBerto +1 yıl Aynen öyle Yorumla
sifremiunuttumben Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Dunya hassas kalpler icin cehennemdir ahsghgahsds 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl o yüzden dünyadan uğurluyoruz onları sjsjsjs Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl @mykoo 😏 1 6 Yorumla Mykoo +1 yıl Prenses hanım utandırıyorsunuz :)) Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Gelir senin eksiciler şimdi🙄 Yorumla Mykoo +1 yıl Gelmişler bile 😅 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Ama oha ama yani🤦♀️ Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl @mykoo olaya bak😏👎 Yorumla Mykoo +1 yıl 😅şaka gibi Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vardır. 1 2 Yorumla UDixon +1 yıl Sensin Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl @UDixon Eyw canım benim sende öylesinn Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Türümüz az maselef 0 0 Yorumla
Badboilove Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl Asla yok 0 1 Yorumla Byprens06 +1 yıl Vardir elbet 😁 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
MuhammedAliSavat Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı. En başta ben 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çok kabasın tüüü 0 0 Yorumla
bendahadabiteceğim Takip Et Xper 4 Yaş: 98 +1 yıl üzücü son 0 1 Yorumla Ecmelovski +1 yıl duygusal bi sahne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
niye üzdün lan adamı askdjansdkjsaf
muhattap olma benle
ben iyi biri değilim:d
sadbsa nolur kullanıcı adın ver şu minnoş kalplinin ben kibar davranırım ksdjskdfdf
hayır bu bi sır sjsjsj
sajdnasjdsna çok kötüsün
gizlilik politikaları malsf sjdjdhsh
mal mı?
bu sitede bir tane kibar insan yok
muhattap olma benle
yıkım üstüne yıkım
Hiç kibar değilim. Kaba, lanet, pis biriyim yaa cık cık cık...
https://youtu.be/BMbo69m9Mto
Ben bu gazla kralı gelse tanımam bundan sonra heyt beeee😎
Vardır illa ki ben şahidim olduğuna. Kırmışsın naif bir insanı üzüldüm elemana
siteye girmeden önce öyleydim :D. burda bazen sinir oluyorum
Bazı erkekler çok kazma
Kepçeyi kucukken çok izlemisler galiba 😂😂
Kibar, saygılı insanlar var. Ama nadir bulunuyorlar. Gördüğüm kadarı ile siz de onlardan biri değilsiniz.
yo ne münasebet
Yorumum bu yönde. Münasebet söz konusu değil.
hıı
Kaliteli insanlar vardır fazla denk gelemezsiniz.
mesela ben
Doğru bir söz
Reisi bu hale getirenler utansin ✍ shkdhsjsbs
ahhh ah😓
🚬🚬
Bu gecede başlamadan biten aşkına yaktık
maga bee
salak mısın cemile demedin mi?
hayır o sadece sana özel
Dogru demis. Herkes saldirgan. Guzel hikaye
Bir şey soracağım. Ecmel ne demek hshshshs
Bir ben bir de bu kardeşim naif kaldık
kibar olanları da üzüyorsunuz böyle yahu :)
Kırılgan olur onlar mevsimi değil henüz %)
Bir iki vardır onlarida kaybetmek üzereyiz bnce
Dünya hassas kalpler için cehennemmiş gerçekten...
Değerimi bilen yok :D
Belkide bir aşk doğacaktı kaba kız
allah kurtarmış o zaman:d
Kırılan bir kalp daha
yazık oldu
Özür dile
Var ama birkaç kişiyiz
Harbi öküzmüşsün
neyseki ilk defa duymuyorum
Öküzlük erkeklerin işidir. Size naiflik yakışıyor, bilgilerinize arz ediyoruz 🌺
“Küfrün, külhanbeyliğin, kaba saba tüm davranışların erkeklere atfedilmesi, bunları ne yoğunlukta yaparsa o derece erkek, o derece delikanlı, o derece cengaver kabul edilmesi bence çok acınacak bir durum.”
Aynen öyle
Dunya hassas kalpler icin cehennemdir ahsghgahsds
o yüzden dünyadan uğurluyoruz onları sjsjsjs
@mykoo 😏
Prenses hanım utandırıyorsunuz :))
Gelir senin eksiciler şimdi🙄
Gelmişler bile 😅
Ama oha ama yani🤦♀️
@mykoo olaya bak😏👎
😅şaka gibi
Ecmel ne demek ki ya
Vardır.