Burada tanıdığım yüzü gibi gönlü de güzel üye @birsuskuncicek ❤️
Tatlı ve güzel, ayrıca karakterini en çok sevdiğim üye ❤️ @ŞeffaflığınRitmi
Siz de buradaki dostlarınızı etiketleyin ve sevginizi bir kez daha hatırlatın. 🍰

Burada tanıdığım yüzü gibi gönlü de güzel üye @birsuskuncicek ❤️
Tatlı ve güzel, ayrıca karakterini en çok sevdiğim üye ❤️ @ŞeffaflığınRitmi
Siz de buradaki dostlarınızı etiketleyin ve sevginizi bir kez daha hatırlatın. 🍰

Teşekkürler bu tatlı jestin için 🌸
Sen bir kızıl kraliçesin bizim için her zaman
Ya zaten bizim için soru açmışsın asıl kibarlık sen de bence
Edayla birlikte anılmak çok hoşuma gitti
Yıllardır çok uyumlu ve olgun bir profil çizen bir kadın hiç çizgisini bozduğunu görmedim
Bence biz kadınlar birbirimizi daha çok desteklemeliyiz yeterince kadınların birbirine girdiği bir dünya da bu gibi sürprizler bizi birbirimize daha çok bağlayabilir
Teşekkürler görselde çok tatlı olmuş🩷
Çok haklısın tatlım, kadın kadının düşmanı olmamalı yurdu olmalı. Kıskanmak kötülemek, arkasından konuşmak yerine destek olmalı ama bazılarda o karakter yok. İkiniz de burada tanıdığım en güzel ve hanımefendi kızlarsınız, iyi ki de sizi tanımışım ❤️🍯 @birsuskuncicek @ŞeffaflığınRitmi
Eda siteden gittiğinde üzüldüm küçük bir bence yazmak istedm emekleri çöp oldu diye herkes arkasından konuştu onu suçladı yok söyle böyle yaptı tabikide okudum gectm ama ne oldu geri döndügunde herkes yine yapmacıktan hoş geldin eda dedi herkes iki yüzlü sahte geliyor bana artk özellikle bu sitede herkes ergen ve sağlıklı düşünen insan sayısı çok az ben gitsem bana da aynısını yaparlar
Aynen öyle aşkım ne yazık ki. Çokta gerekli bir yer değil zaten. Gitsekte kalsakta bir şey değişmiyor ama ikinizin varlığından mutluyum burada
@birsuskuncicek güzel sözlerin için çok teşekkürler, çok tatlısın, seni de çok seviyorum bu sitede iyi ki tanıdım dediğim kişilerdensiniz sen ve @VişneliBrowni_ 🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻🫶🏻🌸🌸🌸🌸 ayrıca çok haklısın iki yüzlüler kendini belli etti, ben okumadım sanki arkamdan yazdıklarını 😀 kendilerini çok akıllı sanıyorlar. @VişneliBrowni_ kesinlikle öyle canım kadınlar birbirine düşmanlık yerine destek olsalar keşke 💖
❤️❤️
Evet kimseyi idealize etmeden söylenenlere kulak asmadan biz üretken ve kalpler arası köprüler kurmaya devam eden insanlardan olalm arkadaşlar 🌸
Bu soru beni çok mutlu etti ❤️🥰🥹 ne kadar incesin ve tatlısın. Ben de seni çok seviyorum ve kibar naif mütevazi samimi ve içten buluyorum. Yıllardır bu düşüncem değişmedi seni tanıdığımdan beri aynı fikirdeyim. Sen hep kıymet bildin, bir kaç yıl önce de bana yapılan saygısızlıklara ses çıkarıp destek olmuştun bana, bunlar için de çok teşekkür ederim 💞
Rica ederim canım benim, yine olsa yine yapardım, seviliyorsun 🍰❤️
🤗💗
Bu sitede kibar insan bulmak altın bulmak gibi ama var, hem de parlayan cinsten! 💅✨ Senin etiketlediğin isimler zaten kalp ya. Ben de buradan Mistik Biri Güneş’i bırakıyorum; burç analizleriyle ruhumu resetliyor resmen 🔮💜 Bir de tatlı diliyle ortamı yumuşatan o anonim kraliçe var, kendini biliyor. Böyle güzel enerjiler oldukça site magazin değil resmen gönül bahçesi oluyor 🌸💌
Cevap
14Cevap
Sem varsın, @BirAşçııHanım @ŞeffaflığınRitmi @27esmerim @Bihteeerrr @x_CiciKız_x @Yaleleyyalelee @mtaliaplt @Bravehrart @HeartofFire
Teşekkürler 😊ama bazıları engelli listemde olduğu için buraya yazamaz.
@mtaliaplt 🤗🤗🤗
🤣🤣
Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
@FiqHtShoT Teşekkürler kardeşcan✨😇🎈
🫶🏻🫶🏻
Teşekkürler ablacım sende benim bu sitedeki en sevdiğim can kardeşimsin yerini kimse alamaz
Bir suskun çiçeği bende severim 👌Naif, iyi kalpli biri.
Teşekkürler ederim ta
👋🙏💫
Yazık ki burada tanıdığım kişi kalmadı, son zamanlarda kimseyle paylaşmak istemediğim şeyler var.
Kibar insanlar ile karşılaştım ama seni etiketleme konusunda şüphede kaldım. Ters tarafın pek de kibar değildi 😅 Hayırlı Sahurlar.
Beyaz tenli kültürlü bir erkek var sitede, adı gavurca olduğu için aklımda kalmadı. Onu etiketledim say
çok var da etiketleyip dursam sonu gelmez :D
Sitede nezaketten anlayan üyelerin var olduğunu görüyorum bazen..
Elbette varlar. Lakin etikete gerek yok. İyi ki de varlar 😊
Evet var biri de sensin
Teşekkür ederim
Sen 🥹🩷🌸 @VişneliBrowni_
Teşekkür ederim bunu duymak mutlu etti 🍰
Evet, var iyi insanlar.
Var tabi üç dört kişi 😇
Benim de sen varsın buse 🥲
Pek çoğu kibar pek çoğuda sorunlu
Eh var bi kaç kişi
Evet var sevdiğim arkadaşlarım
Kibar bulduklarım var