Bazen hayat o kadar hızlı ve sıra dışı olaylarla gelir ki, bu telaş ve hız ruhunu yorar insanın ve bedenine yüzüne de yansır.. Ve artık heyecanlandıran şeyler anlamsız gelebilir..
Hiç düşündüğünden daha hızlı yaşlandığını hissettin mi? Neden?
Bazen böyle düşünmekle beraber bazen yaşımdan daha genç hissettiğim de oluyor , günler insanların arasında döndürülür
İnsanın ömrü de bir vaktinden diğer vaktine göre farklı duygular ile geçebilir...
Mühim olan ânda kalabilmek. Bazen kişi kendisini ilgilendirmeyen yıllar sonrasının, günler sonrasının derdini peşinen sırtında taşır boş yere kendini yorar...
Mevla bile bir sonraki günün ibadetini istemezken bizler niçin sonraların sıkıntılarını yüreğimizde taşırız
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Bazen gerçekten düşündüğümden daha hızlı yaşlandığımı hissediyorum. Zaman eskisi gibi yavaş akmıyor, yıllar göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Çocukken her şey daha uzun sürerdi, şimdi ise günler birbirine karışıyor. Sorumluluklar arttıkça, dertler büyüdükçe insan fark etmeden olgunlaşıyor. Aynaya bakınca belki çok şey değişmemiş gibi görünüyor ama içimde bir şeylerin eskisi gibi olmadığını hissediyorum. Hayat hızla akıp gidiyor ve bazen keşke biraz durup soluklanabilsem diyorum.
Evet, bazen düşündüğümden daha hızlı yaşlandığımı hissediyorum. Hayat, beklemediğim şekilde üzerime yük bindirdiğinde, o sorumluluklar ve hayal kırıklıkları içimdeki heyecanı törpüledi. Eskiden küçük şeyler bile mutlu ederdi, şimdi ise bazı şeyler anlamsız geliyor. Aynaya baktığımda sadece yüzüm değil, gözlerimdeki yorgunluk da bunu hissettiriyor. Zaman hızla akıyor, ama içimdeki gençliği tamamen kaybetmek istemiyorum.