Annem baskı yapıyor lütfen okur musunuz🥲?

25 yaşındayım ve hiç arkadaşı olmayan asosyal eve kapanık biriydim fakat 7 aydır spora gidiyorum. Hem ruhuma iyi geldi hem de kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Bırakmak da istemiyorum fakat annem acayip derecede bırakmam için baskı yapmaya başladı. Vefat eden babamdan kalan maaşım var onunla ihtiyaçlarımı karşılayıp spora gidiyorum fakat bu bile annemin gözüne batıyor. 'Gitme yeter, sporla kafayı yedin, bırak artık evi temizle işe gir çalış, iyice maymuna dönüşmüşsün yüzünde insan sıfatı kalmamış. Maaşını olduğu gibi spora harcıyorsun eve hiçbir katkın yok' gibisinden tonlarca laf ediyor. Evi temizleyip gidiyorum evde kardeşlerim evi pisletiyor annem gene bana kızıyor. 1.65 boyunda 51 kiloyum gayet ideal ve formumu korumak için sporu bırakmak istemiyorum bir de çok alıştım. Halbuki kendi gelirleri var yani para kazanıyor çalışıyor fakat benim psikolojimi mahvediyor arkadaşlar. Ben şimdi bu üzerimdeki baskıyla ne yapayım bilemiyorum mentalim çöktü sürekli ağlıyorum. Baskılarına dayanamayıp iş başvurularında bulunuyorum fakat onlardan da geri dönüş alamıyorum. Geriye kasiyerlik veya mağaza tezgahtarlığı kalıyor ama oralarda çalışabilir miyim bilemiyorum çünkü sosyal anksiyetesi olan bir kızım. İnsanlarla fazla iletişim kuramıyorum bir de bu tarz işlerin yorucu olduğunu söylüyorlar. Yani değmezmiş oturacak vaktin bile olmuyormuş. Sizce ne yapmalıyım? Şu durumda bana önerebileceğiniz en iyi şey nedir?

Annem baskı yapıyor lütfen okur musunuz🥲?