Çizgi film izlemek🥺❤️
1ci sezonun turkcesini bulamadım gerçi..
Çizgi film izlemek🥺❤️
1ci sezonun turkcesini bulamadım gerçi..
Benzer şekilde düşünürsek japon çizgi filmi seyrediyorum. Anime 😂😂 küçüklükten beri sevdiğim oyunlar var mesela. Satranç, tavla, pişti, dost kazığı falan filan 😂
Dost kazığı nedir
Bir kağıt oyunu 😂 eğlenceli bir oyun 😂 mantığı pişti gibi 😂 ama önünde çok kart biriken kaybediyor bunda 😂
İlgincmis uno gibi mi
Yerde açık olan kart senin elinde varsa ve sıra sendeyse o kartı elindeki kart ile beraber oynayan başka kişinin önüne koyuyorsun. Başkasının önünden alıp başkasına da koyabilirsin kendi önünden alıp da koyarsın veya yerde açık olanlardan da 😂 basit bir mantığı var ama oynarken eğlenceli olaylar oluyor 😂 çocukken oynardık eğlenirdik epey 😂
Cok eglencesiz geldi ama tamam öyle olsun zaten ben Kart oyunları sevmiyorum😂
Basit bir oyun. Oynanırken dönen muhabbetler güzel yapıyor onu. Herkes bir kişiye filan yükleniyor 😂 tabi çocukken güzel olan oyunlar şimdi gğzel gelmeyebilir 😂 daha çok tavla ve satranç tercih ederim. Bayağıdır oynamıyorum kimseyle 😂 unuttum sayılır 😂
Ben tavla severim ama turk tavlasini bilmiyorum yoksa oynayalim derdim. Zamaninda ogretmeye calisan turk arkadaslarim oldu sonra ben onlara azeri tavlasini öğrettim daha cok sevdiler hep onu oynardık 😂
Bir ara öğreneyim onu senden 😂 ben de sana bizimkini öğretirim 😂 güzeldir bizimki de seversin 😂
Yok ya ben sevemedim mantigi yok bi kere. Taslari ust uste diziyolar falan ama sen seversin bizimkini
Sana tavla diye başka bir şey mi oynattılar acaba 🤔
Öğretirsin de oynarız bol bol 😁 şimdi gidip youtubea azerbaycan tablası yazacağım. Bakayım neler çıkacak karşıma 😂
Aslinda rus tavlasi o ama rusca anlamicaksin dur ben sana video bulayim
Zaten karşıma çıkmadı bir şey azerbaycan tavlası yazınca.
Sana muhtemelen kız tavlası denilen sadece zara bağlı bir oyun gösterdiler. Normalde tavla zara bakar tabi ama mantıklı oynamak lazım gelen zarları 😂
https://youtu.be/TmNJg76ggJQ?si=7_EzmA5oBMP-O8B0
Biri şu mesela oyunun videosu anlamazsan ben anlatirim sonra
Anladım tamam. Taşlar oyun başında en uçta duracak. Tüm taşları karşıya geçirince toplamaya başlayacaksın. Rakip taşın olduğu yerlere gelen zarları oynayamazsın.
Bizimkinin basit versiyonu gibi. Bizde taşları oyun başında farklı şekilde diziyorsun ve rakip taşlara denk gelen zar attığında yalnız yakalarsan onları oyun dışı bırakabiliyırsun diyelim 😂 anlatırım sana bizimkini seversin. Bizimkini de oynarız bunu da oynarız 😂
Olurr evet basit ama guzel eglenceli kovaliyosun birbirini ilk taslari cikaran yani yerine dizen kazanir
Online oynayabileceğimiz site var mı yoksa uygulama mı yüklemek lazım. Hazırlığı yapayım yarın oynarız belki 🤭 müsaitsen şimdi de oynayabiliriz 🤔😂
Çizgi film izlemeye devam eden kadın masumiyeti... He Man vardı denk gelsem belki biraz izlerdim.
Küçükken yaptığım hiç bir şeyi yapmıyorum ama bazen bilye bulduğumda oynadığım oluyor.
Cevap
9Cevap
dizi film izlemek
Burada varmış https://cizgimax.online/bratz-1-sezon-1-bolum-izle/
Yaa cok tesekkur ederim🥺
Çizgi film izlemek gibisi yok , bunların türkçesi varmıydı ya o dönem hatırlayamadım türkçe izlediğimi hiç , rusça diskleri duruyor hala bende, tripli bebeklerimin.😄
Men de rusca baxirdim ama indi turkcesine baxacam😅
Çizgi film
Tasolar
Sokakta Oynamak
Salçalı ekmek <3
Hayvanları sevmek
Çizgi film çok izlerdim
Çizgi film izlemek diyebilirim ben de 😂😂
Yemek yeme ve yemek yapmak
Uyumak 😁
😂
Pokemooon