Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Küçükken resim yapardım sınıftaki en yetenekli olan bendim yaptığım resimleri tüm arkadaşları çok beğenirlerdi. Hoca bile hayran kalırdı. Teknoloji dersinde güzel tasarımlar yapardım çok severdim ülker gofret çikolata tasarımı yapmıştım gerçek gibi oldu görende gerçek sandılar. 😃 Resim (çizim) yeteneğim küçükken başladı hâlâ yapıyorum.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBiz çocukken maddi durumumuz hiç iyi değildi. O dönemler tek sevdiğim şey elma 🍎şekeriydi. Elma şekeri annem alınca dünyalar benim olmuşcasına sevinirdim. ✨ Bir de dönme dolap tarzı küçük bir alet vardı. Binme/ sayısına göre para verilirdi. Ablamla ona binerdik.
210 Yorumla- 1 yıl
Güzel günlerdi. Bir ara elma 🍎 şekeri yapıyordum tatilde öyle bir işte çalışmıştım. Sevgililer günü için kalpli şekerler yapıp satış yapıyorduk.:)
- 1 yıl
Benüm de çekti şu an 😄Evet büyük bir şekerleme dükkanıydı pamuklu şeker bile yaptım. Öğrendiğim iyi oldu ilerde çocuğum olursa ona yaparım.
- 1 yıl
Hahah yok mu luna parka dönme dolap 🎡a götürecek bir baba yiğit bizi sgjklll
- 1 yıl
Hahahah doğru vallahi 😄
- 1 yıl
Eic için teşekkür 👼✨
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yıl9 taş saklambaç körebe yakalamaca çeşit çeşit oyunlar oynardik ismini hatırlamadığım bir sürü oyun akşamları ezan okununca kapının önünden ayrılamazdik çekirdek çitlerdik İki ağacın arasına ip gerip voleybol oynardık.
37 Yorumla- 1 yıl
Benimde şimdiki çocuklar böyle oyunlar bilmiyorlar yazık doğrusu
- 1 yıl
Yani oda var bizim oralar bahceliydi imkan vardı şimdi site apt nasılsın olsin ki
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılkuzenlerle halı sahaya gitmeyi çok severdim ben. birlikte sabahtan akşama kadar maç yapardık sonra da pes kafeye giderdik o zamanlar pes 2013 vardı baya popülerdi birlikte turnuvalar falan düzenlerdik.. o zamanları özlüyorum ama şimdilerse ise pek görüşemiyoruz maalesef.
21 Yorumla- 1 yıl
Büyüdükçe artık kimse kimseyle görüşemez oluyor maalesef aga:/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Çocukken en çok sokakta arkadaşlarımla futbol oynamayı ve mahalle aralarında koşarak gezmeyi severdim. Bir de evde büyüklerin yanında oturup, onların sohbetlerini dinlemek de hoşuma giderdi. O zamanlar her şey daha basit ve eğlenceliydi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sokak oyunları, atari oynamak ve resim çizmek..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. parka gitmekti. park görünce zaafım varmış. arabada camdan parkı görürsem isterim diye başka yere baktırıyorlarmış. bi kere bi parka gitmisiz salıncakta beraber sallanıyoruz beni öne oturtmuş. sonra inek gelmiş biz kaçarken düşmüşüz. salıncak hala sallanıyormus ama ben kafamı eğmedigim icin bana vuruyormuş sürekli suekdjdj
11 Yorumla
1 yılKaranlık çökünce annem zorla içeri sokardı, plan yapıp gizlice evden kaçardık arkadalarla , annelerimiz bizi bulamasın diye mahallenin en ücra köşesinde oyun oynardık. Sonra peşinden gelen bir anne terörü 😂Şuan büyük halimle o karanlıkta oynamaya cesaret edemem ama çocukluk aklı işte aşırı zevk veriyordu 😄😄
14 Yorumla- 1 yıl
O zorla sokmaya çalışırken ettiğimiz yalvarışlar , ağlamalar 😂ben yüksek yerden atlamaya çalışırdım ama hep bir yerime zarar verirdim bir de onun için azar yerdim xkdkdkdkd
- 1 yıl
😀😀
1 yılÇocukken küzenlerimle oyunlar oynamayı severdim
Bide çocukken hep ağlardım annemden bisiklet isterdim ve hiç almadı
Benim en büyük hayalimdi bir bisikletimin olması
Ama annem sen kızsın falan dedi almadı
30 yaşımdayım ve hala çok isterim
Bi gün alıcam kim ne derse desin25 Yorumla- 1 yıl
İki kardeş aynı kaderi yaşamışız yaa biz
Valla alıcam kardeşim
Dünyaya bi kez geliyorum
- 1 yıl
Onların var yaa 😂😂
Bende alayım hep birlikte parkta falan bisiklete bineriz
1 yılAnnem ekmek yapardı ve unu elerken yere dökülenleri toplar biraz su biraz da toprakla bir karışım yapardım. Karıncaların yuvalarınin önüne koyar afiyet olsun derdim de hiç yemezlerdi. Ama çok seviyordum bunu yapmayı 😄
14 Yorumla- 1 yıl
şu an iyisin değil mi peki :D :D aynı şeyleri yapmıyorsun yani :D
- 1 yıl
Deli değilim merak etme
- 1 yıl
Delisin demedim zaten, bir nevi şaka yapmıştım ama kusura bakma
- 1 yıl
Önemli değil
1 yılYakantop oyununu oynamak. Okulda oynardık. Asla vuramazlardı beni. Öğretmenler bile azim etmişti ama yok. Aşırı kıvrak biriydim, toptan sıyrılıp kaçıyordum hemen.
13 Yorumla- 1 yıl
İyi olduğum tek oyundu. Ahh ne güzel günlerdi ashs
1 yılKitap okumak ve müzik dinlemek. Çizgifilm izlemek, bilgisayar oyunları oynamak.
10 Yorumla
1 yılİp atlamak çok severdim mahallede uzun bir ip ve arkadaşlarla toplanıp oynardık mahallede ki teyzeler bize bakar gülerdi
Laleli 1 içeriye gir Laleli 2 ormandaki tilki Laleli 3 atamazsın güç Laleli 4 eteğini ört 😀😀20 Yorumla
1 yılSokaktan hiç gelmedim oynamayı çok severdim birde çitos yemeyi 😊
115 Yorumla- 1 yıl
Evet 😂
- 1 yıl
Meybuz yemeyi de çok severdim
- 1 yıl
Evet 10 kuruşa şimdi tarih oldu olsa bile onu da zamlarlar 😂
- 1 yıl
En fazla 5 TL gerçi sanmam daha fazla olur
- 1 yıl
Ben evde yaparım meyve suyunu dondur al sana meybuz 😁
- 1 yıl
Yoooo
- 1 yıl
Ben yapmadım valla danone alıp yaptım 😄
Ağaca çıkmak taaa en tepeye
Hele geri inerken bir heyecan, bir korku oluyordu ki 😄12 YorumlaSeksek oynamayı çok severdim gerçi onu hala yapıyorum ama neyse 🙂
18 Yorumlaanne soğuk su içmiyor diyordu ben inadına içiyordum
111 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Gelen misafire kovalar dolusu mısır patlatmak😅 işçi ailesiydik, ucuz ve dolu dolu ağırlama 🤭
12 YorumlaMahalledeki arkadaşlarla sürekli oyunlar oynardık yakartop, saklambaç, istop vs. Zaten sokakta doyasıya oynayan son nesil bizdik sonrasında herkes internetlere yönelip iyice dünyadan bağını kopardı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBizim yan çıkmaz sokak vardı 5-10 arkadaşım vardı kız erkek karışık sürekli kör ebe, 7 kule oynardık, yakan top filan çok oynardık akşam eve giderdik şimdi hepsi evli cocuğu var bazılarının zaman o kadar çabuk geçiyor ki
10 Yorumla
1 yılMahalle mahalle gezmeyi severdim tabi sonucunda çok dayak yedim kayboldum sanıyorlardı😅
13 Yorumla- 1 yıl
Meşhur anne terliği olmazsa olmaz tabi özksmxmxk
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çocukken parka yakar top ya da voleybol oynardık sonra eve gider televizyondan sonses müzik açardım sonra komşuma gider onda otururdum eskiler güzeldi ya
10 Yorumla
1 yılKarşı komşumuza gitmek, jangeum'un rüyalarını izlemek, sabah çiğ sosis eşliğinde çizgi film ve selena
10 YorumlaKar yağan havada, soğuk evde kat kat giyinmiş vaziyette cam kenarında kar yağışını izleyerek Minecraft oynamak.
10 YorumlaUmursamamak
Kavgayı
Dersleri
Sınavları
Bir yere geç gitmeyi
Sağlığımı
Hiçbir şeyi umursamamak yapmayı en sevdiğim şeydi10 Yorumla
1 yılOyuncak bebeklere bayılırdım hoş büyüdüm ama yine bayılırım oynamayı çok severdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. En çok diyince haksızlık gibi geliyor bana
Bence çocukken yapılan her eylem sevilir10 Yorumla
1 yılÇamurdan ev ve eşyalar yapmayı çok seviyordum
10 Yorumla
1 yılSokakta ip atlamak. Abimin arkadaşlarıyla uzun eşek oynardık🙈çok keyif alırdık
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Gizlice çikolotaları yiyip kağıtını gizlemek sjkpsjks
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSokağa fırlayıp arkadaşlarımla oyun oynamak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKüçükken her gün dışarda elma ateş oynardık.. o oyunda en iyisi bendim ve inanılmaz mutluydum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSabahtan aksama kadar sokaklarda deli gibi oyun oynamak tabiki 😇🥰
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılLastik ip atlamak
İsveç Norveç Danimarka Belçika Belçika Hollanda10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bilyeli paten yapıp kaymak
24 Yorumla
1 yılKış mevsimi bütün ailenin bir arada olduğu sobada kestane lerin Ocak'ta mısırın patladığı fantastik anonim hikayelerin anlatıldığı huzur dolu eski anılarımı özlemle anıyorum
Çocukluğuma geri dönme şansım olsa en çok bu anları yaşamak isterdim 😌😌10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Akşama kadar oyun oynamak😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılTop oynamak, kitap okumak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Büyümemek 🥲
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki saklambaç
13 Yorumla- 1 yıl
Evet karanlıkta daha güzel oluyordu 😂😂😂 bulması zor
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılannemle yemek yapmakk
112 Yorumla- 1 yıl
sen bana triplendin en son yoksa yiyebilirdin tabi ki de kapimiz acik ahshah
- 1 yıl
ne ayiip bi adamsin
- 1 yıl
yoo degilim
- 1 yıl
o zaman triplenmee ahshaha
- 1 yıl
o benim ozgun lafim ahshahsh
- 1 yıl
bak ya bak ahshahhs
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Pc de knight oynamak 😂
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılSaklambaç. Saklanırdım ve kimse beni bulamazdı😅
117 Yorumla- 1 yıl
Onu çok hatırlamıyorum 😅
- 1 yıl
Yaşlandım ben galiba hatırlamıyorum 😅😅
- 1 yıl
Üzüldüm bir parça 😅😅
- 1 yıl
Ben gidip botoks filan yaptırayım da mutlu olayım😅😅😅
- 1 yıl
Güzelim de yaşlanıyorum baksana hatırlayamadım 😅
- 1 yıl
Taş gibiyim haklısın vazgeçtim😅😅 Teşekkğrler
- 1 yıl
Artık sırrımı biliyorsun 😅
- 1 yıl
Nazik insanlara karşı dile geliyor konuşuveriyorum 😅
Mahallede saklambaç ebelemeç oynamak ya da erkeklerle futbol oynamak olurdu.
10 Yorumla
1 yılYakın arkadaşımla delice olan her şeyi yapmak bayramlarda kapı kapı dolaşıp para almak 😂
10 Yorumla
1 yılKuzenlerimle akşam vakti dışarı çıkıp oyun oynamakk
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. Babamın beni kucağına alıp saçımı okşaması
10 Yorumla
1 yılAkşam ezanina kadar arkadaşlarımla oyun oynamak
10 Yorumla
1 yılçıkartma koleksiyonu yapmak nbmbnm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Merdivenlere el yardımıyla tırmanmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSokakta oyun oynamak
10 Yorumla
1 yılOyun oynamak barbilerle falan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılAklima gelen bir ani olmadi.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Çizgi film izlemek. Scobby do özellikle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılKomşularla toplanıp oyunlar oynamak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Zilleri çalıp kaçmak 😆
10 YorumlaTek başıma çoklu oyun oynamayı severdim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMahallede top koşturmak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. oyun oynamak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. it gibi gezmek bisikletle
10 YorumlaBebeklerimle oynamaktı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılKipa'ya gitmekti, Carvel Adam.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇamurla oynamak
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Abim ve ablamla gezmek jdnfndn
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat