Üzerindeki halsizlik hissi neden; soğuk , üzüntü, yorgunluk, açlık, zihin... vs?

Üzerindeki halsizlik hissi neden; soğuk , üzüntü, yorgunluk, açlık, zihin... vs?
Şu an daha çok yorgunum. Fiziksel olarak değil de, ruhen ve zihnen bir ağırlık hissediyorum. Sürekli bir şeyleri düşünmek, planlamak, bir şeyleri yoluna koymaya çalışmak bazen insana fark ettirmeden yorgunluk yükleniyor. Üzgün değilim ama enerjim düşük, sanki bir süre hiçbir şey düşünmeden dinlenmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum. Ama geçici bir şey olduğunu biliyorum, çünkü hayat hep böyle dalgalı, bazen yorgun düşüyorsun, bazen de enerjin tavan yapıyor.
Hepsi. yılların birikmisligi. herkesi kendimden daha düşünmek değer vermekten. biraz akillandim gibi ama iş işten geçti. insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz.
insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz.
Çok doğru
Üzüntülerin yoğunluğundan dolayı kalan bir yorgunluğum var. Ama artık iyileşiyorum ve iyileştikçe de Zira ruh ve kalp iyi olunca beden de iyi olup dinleniyor.
Cevap
17Cevap
Çok çalıştım bugün, yorgunum dhhd
Spor yapmaya dermanım yok hani o derece😂
Ben sporu kaslı erkek hiç yok diye bıraktım biliyor musun diyeceğim o ki benim gibi masum kızları spora teşvik için o spor salonuna gitmelisin üşenme git ffkf
Tekrar başlatayım seni o zaman.😅
Hafif balık etli kadınlar daha iyi değil mi ama doğru söyle fksk
Bana göre öyle, iri olduğum için. Djjf
Tamam o zaman cevabım hayır tekrar başlamayacam sjhj
Ne gerek var bencede djdj
Hem üzgünüm hem de yorgunum maalesef. ruhsal olarak. ama sabrediyorum
İkisi de yok çok şükür...
Yorgun ama ruhsal olarak.
Merhaba,
Üzgün, yorgun, kırgın, dargın, mutsuz, umutsuz, hayalsiz, hevessiz, anlamsız! 😅
Ooooo! 😅
Ama hala gülebilen..😌
Evet hocam 😅çok şükür hâlâ gülümsüyorum ve gülmeyi seviyorum ama güldürmeyi daha çok severim 😅
Hava serin mi oralarda 😅
youtube.com/shorts/8bvEqCih09A?si=EIKQ2DmR78bUAsPO
Sonunu böyle beklemiyordum 🤣
Hocam içimden geldi 😂 güldürmeyi severim de 😂😅😂hep yaparım yani 😂😅😂
Süpermiş 😄🫶
Teşekkürler hocam 😅uzun zamandır görmemiştim sizi sevindim 😅🌸😅
Gençleşmişsiniz sanki 😅daha bir güzel görünüyorsunuz 😅
Gamzende uyut beni 😅
youtube.com/shorts/K_W4CweVQSg?si=13HUwKYuDyu0-r95
Haydi gamzelim vardı bir de 😅
Bir de roman havası var gamzeli yarim güzel yarimmm 😅gür sesle iyi söylerdim onu oynak oyun havası gibi 😅
Teşekkür ederim o zamanda öyle diyordun genç gösteriyorsun diye 😄 bana yük olan düşüncelerden arındım diyelim.. iyi geldi bana bu
Ricalar ve teşekkürler 😅
Öyle öyle çokça genç gösteriyorsunuz 😅
Yaşınız ile hiç alakası yok yani 😅
Reelde kaç diyorlar size 😅
Bende hep yaşımı sorarım insanlara genç gösterdiğimi söyleyenler oluyor mutlu oluyorum 😅 öpüyorum onları gel lan buraya diye 😅
Büyük söyleyenlere tekme atıyorum tabi gençlere 😅hepsi mahallenin çocukları gençleri 😅
Çok sevindim, arınmanıza 😅bende yeni yeni arındım diyebilirim 😅iş bakıyorum kendime 😅
İyi gelmesine ayrıca sevindim 😅
Aslında benim nickim de yalnız adam olmalıydı sjsjd
25 diyen var 30 diyen var inandırmakta çok zorluk yaşayınca şak diye çıkarıyorum kimliğimi fkfk
Genç göstermenin tek dezavantajı bekledigin saygıyı göremiyorsun 25 yaşında gelip ensene vurup naber lan falan diyor elini öpeceğine dşjkşj
Hocam gülücük gülücük sesli mesaj yola çıktım motordayım bence iyi söylüyorlar yani görünen köy misali yok gerek kılavuza gülücük gülücük vallahi al benden de o kadar ya küçük göstermeyi seviyorum ama çok şükür saygı görüyorum yani çok çocuk büyüttüm genelde hep gençlerleyim çocuklarla zaten en sevmediğim şey saygısızlık terbiyesizlik oha oha yuh ya ben olsam var ya o eli tutarım gösteririm ona kim kime vuruyorum be benden çok güzel koruma olur özel güvenlik olur parkta Bir sıkıntı sorun olunca hemen ismimi söylüyorlar bağırıyorlar Superman gibi müdahale ediyorum
Tanıdık tabi o bahsettiğim kişiler öyle tanımayan biri zaten bunu yapamaz kolunu eklem yerinden çıkartıp koltuk altına veririm gülücük gülücük 😄
Hiii o zaman başka 😅 maşaAllah yakışır o zaman yapıştır 😅 canları cehenneme 😅
Of of of 😅fenaaa
Yıllık iznimi kullanacağım plan vs program tamam onun verdiği huzur ve mutluluk.
Kış tatilini seviyorum.
Yorgunum daha çok.. Hem mental hem fiziksel anlamda.. 6 ay uyusam yeterli..
Ikisi de. Daha ziyade bana sanki gangbang yaptilar.
Hiçbiri
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şinanay galiba sana göre sevilmeler
Uğramaz mı semtinize dertler kederler
Duysalar elalem sana ne söyler 😄
Elalem bit kadar umrumda değil ne derse desin çenelerini yorarlar 🤣
Şarkıyı eskiden çok dinlerdik lay lay lom lom lolo lolo sevenlere gelsin xd
O zaman kendi sözlerimi kattığımı da fark etmişsindir sen şimdi 🥹 ayıplar utanmaları çıkarıp dertler kederleri ekledim 😅
Çıkan kelimelerde de aikinti var giren kelimelerde de problem var 🤣 giren çıkan oyuncuları beğenmedim hiç olumlu ve pozitif değil yeni şarkı isterim 🎶
https://youtu.be/mIYRWcwe2Wg?feature=shared
Double + fgfx
Şarkı para var huzur var para bende derman bende çare lokman hekimlik bende 🤣
Bu elmas kiloluydu şu an inci tanesine dönmüş aşk zayıflatır kendine bakim seti uygulatir aşık bu kız 🤣🤣
Şarkı için thenk yui
U're welcome 😃
Bence biz içelim direkt 😄
Biz kim
Hoşaf içelim Ramazan'a az kaldı 😄
Keyfimiz gıcır, yorgun da değiliz
Daim olsun Marstan mısın
Ben hep üzgün ve yorgunum
Beter olfjfkd
Üzgün değilim artık ama çok yorgunum
Hem üzgün hem yorgun hem bıkkın
Yorgunum üzgünüm