İkisi de var. Aşksızlık acısı çekmekten hem üzülüyorum hem kendimi üzüyorum. Aşkı aramaktan da bedenen ve ruhen yoruldum. Bana kimse destek olmuyor, derdime derman olmuyor. Bu yüzden çok üzülüyorum. Evi ve Eskişehir'i, önümüzdeki seneye hiç kimseye haber vermeden terk etme isteğim var. Aşk aramak için İzmir'e aşırı hızlı (160 km/h) gideceğim.
Üzgünlük ve yorgunluk kavramlarını inceleyeyim. Üzgün müyüm düşünüyorum yani bu hayatta üzüleceğim pek bir şey olmadı o yüzden üzgün değilim sadece ufak tefek şeyler var onlar da üzgünüm demeye değmeyecek şeyler yorgun muyum yorgun da değilim Allah'a şükür normal bir insan hayatı gibi yaşıyorum ekstra bir bedensel veya ruhsal yorgunluğum yok şu ana kadar olmasına da izin vermiyorum kimsenin beni yormaya hakkı yok benim de kimseyi yormaya hakkım yok ikisi de değildim ama birazcık son zamanlarda ufak tefek tatsızım onu da halledeceğim.
Etrafımdaki onlarca insana rağmen yalnızlığı kemiklerime kadar hissediyorum. Bence yalnızlık sevilmemek ya da çevren de birilerinin olmaması değil. Seni anlayan dilini değil yüreğini dinleyen birinin olmaması.
Zaman zaman üzülebiliyoruz ama önemli olan ayakta durabilmek kendimizi yıpratmamak, şu anda sadece yorgunum o da fiziksel yorgunluk sonrasında elbet geçecek.
Üzgün değilim ama mental olarak kendimi çok yorgun hissediyorum. Birşey olmamışsa, benim hatamdan ve eksikliğimdendir. Bunun için üzülüp pişmanlık duymam. Olmayan şeylerin peşinden koşup savaşmaya devam etmek beni fazlasıyla yordu ama.
Hak etmeyecek insanlara, haddinden fazla değer verdiğim için üzgün ve kırgınım. Gene aynı ikiyüzlü, adi insanlara gitmeleri için vakit kaybetmekten yoruldum.
Ortaya karışık desem? Her ikisini de barındırıyorum ama bir yandan da çok mutluymuş maskemi takınıyorum. Benimle alakalı olmayan bir ruh halini canlandırmak hatta zorunda olmak çok zor.
üzgün+yorgun=hayatdan bıkmış Bazen diyorum üzülücek bir şey yok ama yani Kalbim kıymaya döndü Şarkılarla terapi yapıyorum Hayal kuruyorum Yaşama pek hevesli deyilim ama nys belki gelecekdeki kaderim daha guzel olucak kim bilir