En sevilen yanınız nedir? Bu sefer de tam tersini sorayım.

En sevilen yanınız nedir? Bu sefer de tam tersini sorayım.

Arkadaş ve dost çevrem benim için "Sen İsveç çakısı gibisin" derler. Eğlenmek mi istiyorsun? Hadi bana ne tür müzikten hoşlandığını söyle sana bu konuda sayısız benzer tarz müzikleri dinlete bilirim.
Bana nelerden hoşlandığı söylersen ben sana daha çok eğlenilecek yeni şeyler den bahsedebilirim davetiye sunacağımdan da kuşkun olmasın.
ya da ister seninle sakin bir kahve sohbeti ile canın dertleşmek mi istiyor? En iyi dinleyici olurum, saatlerce anlatabilirsin. Bir sorun mu var? Çözüm üretmek elimden geleni ardıma koymam bu biraz da benim işim.
Her ortama ayak uydurabilirim. Ciddi bir konuyu enine boyuna tartışabiliriz, aynı zamanda en absürt espriyi yapıp seni istersen güldüre de bilirim.
Bir gün doğada kamp yaparken ateş yakmayı öğretirken, ertesi gün şık bir davette protokol kurallarını anlata da bilirim. Tamirci çocuğuyum mekanikten de anlarım hemen, hemen. Hobilerim arasın da mobilyadan, elektroniğe, müzik enstrümanları, fotoğrafçılık, spor, yüzme,.. hatta istersen Bilgisayarın da oyun oynar belli bir oranda tamir edebilir ve temizleye de bilirim de, istersen bir gün ben evinin duvarlarını boyaman da yardımcı da çağıra bilirisin de.
İnsanların bana İsveç çakısı demesi boşuna değil. Hayatın farklı yönlerine uyum sağlamak, her durumda işe yarayacak bir yanımın olması, dostlarıma her anlamda destek verebilmem sanırım bana bu lakabı kazandırdı. Ama en çok sevdiğim şey, sevdiklerimin yanında olup onların hayatına dokunabilmek.
Peki, sen bugün ne yapmak istiyorsun? @Barış_LonelyForever 😊
Beni seven, muhtemelen samimiyetimi, içtenliğimi ve güvenilir oluşumu sevmiştir. Olduğum gibi biri olmam, yapmacıklıkla işim olmaması ve hislerimi dürüstçe yansıtmam insanlara sıcak gelir. Gerektiğinde dinleyen, gerektiğinde destek olan bir yapım var ve bunu hisseden kişiler bana yakınlık duyar. Sevgi, karşılıklı enerjiyle oluşan bir şeydir ve benimle gerçek bir bağ kuran biri, bu samimiyeti ve içtenliği sevmiştir.
Ben olduğum için sevsin seven zaten başka bir unsura gerek yok.
✨🤟🥃
:D 🥃 🤟
Danke Barış :D
Rica ederim :D
Sevene sormak lazım 😂
😂
Rica ederim 🦋
Cevap
26Cevap
Beni seven ben olduğum için sever, dümdüz yalan oyun film bende olmaz netim.
Ben olduğum için sevsin beni kim seviyorsa nedene ihtiyaç duymadan.
Akıllıdır kalbi güzeldir kötü biri beni sevemez
Sıcakkanlı, samimi, eğlenceli biriyim
Samimi olmam, koşulsuz sevgi , beklentisiz yaklaşım , her zaman ulaşılabilen, yanında olabilecek, insan olma erdeminden sapmamak, saygılı, nezakete, üsluba dikkat eden , güvenilir, dengeli psikolojide olan iyi bir karakter göstermekten ötürü sevmiştir.
Kendi kâlbi güzel olduğu için sever bir insan beni. Karakter ve kâlp uyumuna bağlı.
Beni seven merhametli, güler yüzlü, enerjik ve güven hissini sonuna kadar hissettirdiğim için sevmiştir. Her acıya rağmen güçlü duran yanımı, mazlumlara ve hayvanlara her daim yardımcı olmamı, kırmamak için olan mücadelemi ve yapıcı bir ruha sahip olmamı sevmiştir.
Karakterim sessiz sakin ve içsel doğal biri olduğum için çoğu insanlar severler. Sevilen biri miyim bilmiyorum.
benden daha iyisini bulamayacağını anladığı için
bu arada barış abi sen dm bakmıyor musun
Çünkü çok sevilesi bir insanım neden sevmesin beni sevmeyen ayak serçe parmağını kanepenin ayağına çarpsın😂😂
Beni sevenler, içten ve samimi kişiliğimle, her zaman destekleyici ve güvenilir olmamla olabilir
Görüntü anlamında bir esmer kadar sevmezler o bakımdan beni seven biri hâl ve hareketlerimden dolayı sevmiştir
içim dışım bir olması herşeyi pat diye söylüyorum içimden geçeni kimseye karşı kötülük beslemiyorum birde tabi dış görünüş
Karakterliyim, efendiyim, abaza birisi değilim, seçiciyim, saygılıyım. Güzel severim 😄
sevene sormak reis. şunun için bunun için dersek yanlış olacağını düşünüyorum
Bilmiyorum sevenlere sormak lazım 😀
Çok tatlısın güzelsin ondan :D
🌸🌸 :D
Neşeli eğlenceli güler yüzlü samimi içten temiz kalpli oluşumu sever canım benim 🤗🤗☺
Onunla aynı fırtınalı denizde, yelken açma cesaretini gösterdiğim için olabilir.
Karakterimi, kişiliğimi, yakışıklılığımı bukadar yeter abartmıyım
Komik, gerçekçi, çalışkan, sürekli enerji dengeleyen, her zorlukta elinden tutan yani daha ne olsun
Doğal bir insan olmamı ve sohbetimi severler genelde
Cok kafayımdır. Sevmeyen kasıntı bulur ki bilerek kasintı olurum.
Beni seven gerçekten sevmedi menfaat sevgisi yaptı...
Uzgunken iyi teselli ettiğim ve onları savunduğum için seviyorlarmış.
Kullanıp attı sevdiği falan da yok o sevilmeyi sevdi
Genellikle negatif dusunmem, olumlu bakarim, guleryuzluyum.
Kendim oldugum icindir eglenceli olusumda olabilirr
Karakterimi beğenmişdir ve güvenebileceği biriyim.
Rahat batmistir
sicakkanli iyi temiz yapmacık olmadığım için
Bir süre geçince anlar zaten nasıl biri olduğumu 😊
Enerjik oluşum olabilir 😅
:D
Onu çok sevdiğğim için
Onu önemsediğim için
Ona değer verdiğim için
Hayatım tam anlamında o olduğu için😇😇
Dışa görünüş için ya da düzgün bi kız olduğum icin olabilir. Sigara alkol kufur yok. Düzenliyim temizim ve libidom çok yüksek daha ne olsun
Çok tatlı olduğum için
çünkü tatlıyım sevimliyim ahshdg
Gerçekten eğlenceli ve komik olduğum için çok sıcak kanlı geliyorum ve beğeniliyorum
Zeki çevik yakışıklı tatlı başarılı daha ne olsun
Bunun açıklamasını yapamazlar. Yaydığım enerjinin güven verdiğini söylerler sadece sebepsiz.
Anlayışlı ve empatik olmam olabilir duygulara çok önem veririm gülmeyi severim
Sevmişler mi ki ben göremedim
Beni seven yoktur bence
Beni ben olduğum için kabul edip , sevmiştir.
Saflık olabilir:))
İyi bir insan olduğum için
Kim bilebilir ki bunu? Kimse bilemez
Onu benn de bilmyorum :D
İlginç bir kadınım. O yüzdən çekiyorumdur.
Göründüğüm gibi olduğum için sever
İyi niyetli ve samimi olduğum içindir
Bilmem ki
Bilmem ki onlara sormam lazım.
Dürüst güvenilir ve sevgi dolu bir insanım :)
Biraz slağım ama tatliyim
Sevilesi biriyim ondan sevmiştir
Onu anladığım için sevmiştir.
Tanımaya zaman harcamıştır.
Bilmem sevene sormalı 😂😂😂
Beni ben olduğum için sevmiştir.
hımm zeki komik fırlama olmamdan olabilir:)
Doğalım yapmacık değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?