onu mu, yoksa onun size olan sevgisini mi seviyorsunuz hiç düşündük mü bu şekilde
o beni sevdiği için ben de onu severim
sevilecek özellikleri olduğu için severim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
onu mu, yoksa onun size olan sevgisini mi seviyorsunuz hiç düşündük mü bu şekilde
Sevilmek daima güzeldir fakat birini sevmiyorsam buna rağmen o beni seviyorsa bu bende duygu değil sadece gurur yaratır. Karşılıklı sevmek ve sevilmekten daha üstün bi mutluluk düşünülemez. Bunun nedeni ve sebebi ise her daim çözülemez. Bazen bi nedeni olmadan da sevilir.
o beni sevdiği için ben de onu severim. zaten beni sevmesi yeterlidir. yani ben özelliklere göre sevmiyorum ki zaten özelliklere göre sevmek gerçek sevgi değildir bence. mesela bir kişiyi sesi güzel yüzü güzel diye seviyorsanız bu özelliklerden dolayı sevmiş demeksinizdir
o zaman bunun anlamı sen aslında sevilmeyi seviyorsun demek değil mi? bu sevgi de o kişiye duyduğun bi sevgi değil, sadece sevilmeye duyduğun bi sevgi değil mi? böylesi mi gerçek sevgidir sana göre
Cevap
2Cevap
Hiç düşünmemiştim bu şekilde, şu anda da düşünemiyorum çünkü partnerim yok aslkdgj
beni hayal ederek düşünebilirsin istersen 😂😂
😂😂😂 tamam o zaman hdkkgşgxjgjl
Düşündüm, her sevdiğimde cevabım aynıydı, sevsin veya sevmesin, sevilesi olduğu için sevdim.
cut.
Önce onu seversin, sonra eğer o da seni seviyorsa, onun sevmesini de kendi sevginin üstüne ekleyerek daha çok seversin.
ama ya ilk önce o seni sevdiyse, gelip açıldıysa mesela
o da eğer'e bakıyor
haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?