1 yılAlınmam çünkü kendim kilo aldıysam zaten biliyorum. Eğer kilo almadıysam da söylerim zaten almamışım derim. Hatta dün bana zayıflamışsın diyorlar yok dedim ben kilo aldım. Alınmak yerine çözümüne bakmak lazım. Gerekirse diyet gerekirse az yiyecek yemek ve abur cuburu kesmek gerekiyor tabii ki. Bu durumlarda veya her durumda alınmak en son yapılacak şey.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYorumumu okur musun bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum lütfen kendini çok sev. O sözü duyduktan sonra moralinin nasıl bozulduğunu hissediyorum ben çok zayıf biriyim kilo almaya çalışıyorum bir ay önce biri bana aaa ne zayıflamışsin sen dedi ve ben oracıkta ağlamak istedim. Zaten bununla mücadele ediyorum bir de başkasından bunu duymak beni çok üzmüştü. Bunu söyleyen kişi ile zaten artık mesafeli bir ilişki yaşıyorum. Ne konuştuğunu bilmeyen, söylediği sözden karşıdaki kişinin nasıl yara alacağını bilmeyen biriyle işim yok. Evett bunu yaşadın ama şunu fark et sen artık bunun bilincindesin birinin fiziksel görünümü ile iyi kötü fark etmez bir şeyler söylemek doğru değil zaten o insan her şeyin farkında.
12 Yorumla- 1 yıl
Yıllardır herkesten "çok zayıflamışsın" tepkisini alıyorum ben de başta senin gibi üzülüyordum ama bi noktadan sonra takmıyorsun kiloluya şişman, zayıfa kemik torbası diyorlar ağızları torba değil. Salla gitsin...
- 1 yıl
Ben içimden geldiği için bu soru açtım kendi adıma değil. Kilomdan derdim yok fitim memnunum☺
Ayrıca herkes zayıflama derdinde sen kilo almak istiyorsun şaşırdım ama haklısın, elalem dediklerini kimseye takma haline şükret. Kilolu kadınlar kilo veremeyenler var. O yüzden üzülme
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBana arkadaşım kilo aldın dese alınmam Bunda alınacak bir şey olduğunu kendi adıma düşünmüyorum çünkü kilo alınabilir ve verilebilir bir şey olduğundan bunun için arkadaşıma kızmak gücenmek gibi bir durumum olamaz
11 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Eğer bunu samimi bir dille, şakayla söylüyorsa çok takılmam ama ima ederek, eleştiri amaçlı söylerse ister istemez alınırım. Sonuçta kimse durduk yere kilosu hakkında yorum duymak istemez. Hele ki bunu söyleyen kişi gerçekten arkadaşım ise, böyle bir şeyi kırıcı bir şekilde değil de daha yapıcı bir dille ifade etmesini beklerim. Kilo almış olabilirim ama bu benim meselem, başkasının yorum yapması gereken bir şey değil. O yüzden nasıl söylendiği ve niyet önemli, yoksa gereksiz yere moral bozmaya hiç gerek yok.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Eyvallahta, gerek yoktu, biliyorum derdim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 1 yılAlinmam çünkü zaten kilo aldım 🤣
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır ben alınmazdım
10 Yorumla
1 yılŞimdi sorun tek kilonun artması olmamalı
O soruyu soranın niyetinde; kişiyi dış görünüşüyle değerlendirip, olumsuz bakış açısınıda direk yansıtarak, boşboğazlılık yapmak olabilir.
Meselam bende çoğunlukla fitimdir eskiden beya sporda yapardim bıraktım tekrsr basladim falan
Bırakınca zayıfladım
Herkes çanakkale cephelerinden dönmüşüm gibi konuşurdu.
Hayy neyse...
Birinde anormallik görürsek
Direk ĥıııhııhıı sana nooolmuş demektense
Zor bi dönemden mi geçti ki?
Neyse muhabbet ilerlesin o anlatmak isterse anlatır der geçerim.
İnsan insana iyi gelmeli.10 YorumlaDost acı söyler hesabı düşünürüm, gerçekten samimiyetine güvendiğim yakın arkadaşımsa kötü niyet aramam içimden üzülsem de, zaten kendim de farkında olan biriyim her şeyin. Biraz da ne zaman ve nasıl dediğine, üslubuna bağlı bu. Cevabım da ona göre şekillenir yani.
Bu arada benim şu soruma çok benziyor bu soru14 Yorumla
1 yılkendi bok balbazar suratina bak derim benim ne yaptigim hickimseyi ilgilendirmez istedigimi yerim icerim istersemde sicarim kimseye hesap vermek zorunda degilim hickimse babasinin oglu degil kendinizi nimetten saymayin senin karsinda cocuk yok akilli ol ha yoksa seni tokat delisi ederim derdim hayirdir ya kimsenin ona buna hesap verme zorunlulugu yok isteyen istedigini yiyebilir icebilir kimene bundan?
11 Yorumla
1 yılHer haliyle sevmek olayı bana biraz kolpa geliyor ya herkesi her haliyle sevemezsin 30 kilo birden aldığı bakımsız haliyle kimseyi sevmek zorunda değilim adama dibine kadar aşık olsam ama 3 ayda duba gibi kilo almış olsa hâlâ aşık kalmak benim insiyatifimde diye düşünüyorum o durumda bile aşık kalmayı becerebilir miyim sanmıyorum 29 yaşındayım taş gibi fitim totosunu kaldırsın spor yapsın o da 😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Ben niye bunu sevgiliniz diye okudum cemre düşecek ya önce bana vurmuş 😂😂
Benim kilom kimseyi ilgilendirmez herkes donupte önce bı kendine baksın çok zayıftır ideal kilodadir ama psikolojisi bozuktur ya da aşırı mutsuzdur hayatında.. Kiloludur çok mutludur kiloya takılmayın ama başta sağlık tabiki çok kilolu hareketsiz olmanın zararlarını hepimiz biliyoruz bu yüzden söylemlere yoğunlaşmak değilde sağlığımıza odaklanmaliyiz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı.
1 yılOlay alınıp alınmama meselesinden daha önemli insanların fiziksel değişimleri yaşadıkları hayatla orantılı olarak değişiyor ve böyle yorumlar karşıda ki insana kendini daha kötü hissettirebilir çok samimi olduğun insana söylediğinde belki. Kabul edilebilir ama samimiyetinin az olduğu insana söylenmemesi gerekiyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. bu normal bir şey mesela güzele çirkin desen alınmaz, zengine fakir desen gülüp geçer.. ama bunu anlaman için onu birebir yaşaman lazım gerçekten 80 kilo ol ve birisi sana "kilo almışsın" desin ve gerçeğin ne olduğunu "anla" gerçek böyle bir şey yani olayın birebir içinde olcaksın, "boş yapmakla" olmuyor. gerçek bir empati yapamazsın. olay neyse birebir kendin yaşayacaksın!
10 YorumlaHayır alınmam ama gerçekten kilo almamışsam bunu diyorsa ardında bir durum söz konusudur kıskançlık heset algılarım müzakereye çekerim o arkadaşımı derdi neymiş bakalım ahhaa😃
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBoyum kısa oldugu için aldığım kilo hemen belli oluyor. Arkadaşlarım ikramı kesiyor, kilo alıyorsun vs diye uyarıyorlar. Daha dikkatli beslenip durumu toparlıyorum durumu mecburen :))
14 Yorumla- 1 yıl
@tturany?
- 1 yıl
@tturany anlamıyorum, tanışıyor muyuz?
“Benim evimde ayna yok , tartı yok kıyafetlerden de anlamadım ve sen tespitini yaptın tamam ama şimdi bu bilgiyi napalim nerde kullanalım. Sanane bundan yapraammmm” demeyi çok isterim ama diyemem galiba 🥹
43 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sanırım yorumu anlamadın Karadenizli, yorumda ironi yapmıış.
1 yılHangi sinsilikle söylediğini anlamak isterim, duruma göre icabına bakarım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
1 yılHiç böyle bi sorunum olmadı bu yaşa kadar ve hiçte diyet gibi şeyler yapmadım Allah ne verdiyse yedim.
11 Yorumla Hiç sorun değil. Zaten şu an kilo aldım. Ramazan da diyetteyim. Boya göre 82 olmam lazım 90 ım 😂
12 Yorumla
1 yılsoru sormaktan ziyade fit olduğunu gözümüze soktun
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAlınmam ama sormadığım halde fikir söylenmesini sevmiyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla bana her zaman tonbik diyorlar hayatım boyunca böyle dediler. Çünkü ben hafif kiloluyum.😂😂ama hiç umursamadım umrumda olmadı 😂ahhaha bir tık fazla var hahahahha
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞey diyorlar sen zayıf olsaydın böyle tatlı olmazdın diyorlar buda onların yalanı hahahahahaja
1 yılAma fotoğrafta obez gibi duruyorsunuz. Anladım. Kendinizle barışıksınız. O da güzel bir şey.
14 Yorumla- 1 yıl
Biliyom biliyom , şaka olsun diye yazdım. Detayı okumuştum. Fotoğrafta ki kadını görünce gözü korktu , evlerden uzak , benden uzak olsun. Amin.
- 1 yıl
gözüm korktu.
- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılalınmam tabi ki ama derken ki niyetine bakarım😉 ne niyetle söylediği önemlidir benim için
11 Yorumla
1 yılFit misin?
Fotoğraftaki gibi bir fitlik mi bu?
🤭😅😁14 Yorumla- 1 yıl
Valla bilemiyorum artık
Seni hiç görmedim.
İnşallah 46 bedenlik bir fitlik değildir Bu 😉🤣 - 1 yıl
Görmeden inanmam 🙈🤭
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 1 yılParam var yedim senin de olsun sende ye derdim 😂😂😂
11 Yorumla
1 yılÇok kaba bir davranış çok yakın arkadaşınla aranızda espirili bir şekilde dönüyorsa başka insanları bu şekilde yargılayıp güzellik algınıza indirgemeyin herkes kendini sevdiği haliyle güzel ne gerek var böyle kabaca söylemeye
22 Yorumla- 1 yıl
Bana denirse alınmam biraz kilo alsam daha güzel olur hatta
1 yılO an bilirim insanın içinde bir boşluk oluşur ve gün boyu sadece o laf kafanda çınlanır ben kilo almama değilde o kişinin yüzüme açık açık söylemesine alınırım ve daha sonra iletişmimi keserim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılFiziksel olarak yorumları ciddiye almıyorum kilo verince de yüzün çöktü çok kötü oldum diyorlar alınca da aldın diyorlar ortası yok mu arkadaş
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru ve gram protein tüketimi zararsız karbonhidrat ayarında beslenme ve egzersiz :)
Ne oldu sana derler ama şoktan hocam :D
1 yılÇok kilo almissam niye alinayim gördüğünü söylemiştir. Ama kilo almamissam ve bilerek diyorsa moralimi bozmak adına. Bunu da umursamam.
10 Yorumla
1 yılHayır hiç alınmıyorum artık alıştım insanların patavatsızlarına ve kilolu olmak veya çok zayıf olmak bana farklı hissettirmiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılçoktaumurumda olmaz, o lafı söyleyene derim ki"senden borç para alıp yemiyorum, kendi paramı yiyorum sana ne"
10 Yorumla
1 yılNe derece samimi olduğuma bağlı. Çok çok samimiysem ve gerçekten iyiliğim için söylüyorsa alınmam
10 Yorumla
1 yılDalga geçer gibi söylemiyorsa niye alınayım alınmam tabi.. kilo iyi değil benim için kilo almışsın diyorsa vermem gerek demektir..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yahu 5 ayda 10 kilo almışım dana oldun deseler alınmam jdndjdj kontrolümde değil şu an
Ama kimseyi de ilgilendirmez. Uzatanı bozarım
10 Yorumla
1 yılBirine öyle söylemek “Patavatsızlıktır” onun yerine “Kilo Almak” sana çok yakışmış demesi daha cazip.
O zaman alınmam ☺️10 Yorumla
1 yılArkadaş ama ne derece arkadaş ve bendeki önemi ne ona bakarım sonra o lafı ya totomun altına minder yaparım ya da ona montalama
11 YorumlaSamimiyete binaen ve benim sağlığım açısından söylemiş ise kesinlikle alınmam. Çünkü kilo almışsam zaten farkındayımdır ve kabullenirim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde fazlam olduğu için kilo almışsın değil, kilo vermişsin diyorlar :) tabi bu daha insanın hoşuna gidiyor.
11 Yorumla
1 yılBana genelde kilo kaybetmişsin derler bende yasa öylemi kaybettiğim kiloları sen bulumuşsun diye karnını gösteririm 😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eskiden söylenirdi çok kızardım ☺️☺️ denmez tabiki.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Alınmam var ki yiyoruz pis fakir denilebilir sen be derdin?
20 Yorumla
1 yılParam varki yiyorum sen de yokki zarganasın derimm evet alınırım.
20 Yorumla
1 yılYoo neden alınayım kii haklısın derim güler geçerim;))
23 Yorumla- 1 yıl
Sananeeee;)))
- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılBu yaşıma kadar hiç duymadım. Biraz kilo al diye çok duydum ama
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılNeyse doğru olanı söylesinler gerçeklerden alınmam
20 Yorumla Demişti samimi oldugum bir kiz oldugu icin çok takılmadım gülmüstüm hatta
22 Yorumla
1 yılKilolu halimle bile seksiyim derim çekemezler köpekler
20 Yorumla
1 yılBizim ortamda o şekilde denmez ve anında şakaya vurulur ne alınacam be var ki yiyorum 😂
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ahh gerçektenmi diye tepki veririm😝
10 YorumlaAlınırım kaba geliyo kulağa daha kibar bir şekilde söylenebilir her ne kadar arkadaşım olsa da
10 Yorumla
1 yılBana çok vermiş diyorlar genelde 😅 178 kilolardan düşüp kas çalışınca 😄
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kilo vermiş halim sen önceki halimi görecektin bir de diyorum ben 😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAlınmam çünkü en fitleri benim imali imali sence manasında bakarım
10 Yorumla
1 yılAlınmam, çünkü zaten zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum.
10 Yorumla
1 yılAlınmam sanane param var yiyorum kopek derim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAlınırım yalan söylüyor çünkü bak tartıldım geçen senede aynıydım değişen bir şey yok.
10 Yorumla
1 yılalınmadan ziyade kafaya takacağım bir durum olmaz, tamam der geçerim :D
10 Yorumla
1 yılİroni yapıyor derim çünkü bu cümleyi hiç duymadım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. Kafamı sallarim aynen derim, birazda kimin dedigine bağlı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılPek umursamam, bana kilonun yakıştığını düşünüyorum
10 Yorumla Kilo giyinmesini bilene guzellik ve cekicilik katar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 809 cevap paylaştı. Bende zayıfım ama keşke şu resimdeki kadın benim karım olsaydı daha ne isteyebilirdim ki 😁☺️🥰😘
10 Yorumla- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne