Sanki atomu parçaladık konuştukları konular bile 10 saat sonra dank ediyor muhtemelen dalga geçiyorlar benimle başarılı bir öğrencilik hayatımda yok yani konuşmamında çok bir olayı yok dümdüz insanım magazin falan konuşuyorum hatta, bilimsel makale okuyarak gezmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kafanı başka şeylere yoruyorsun demek ki ondan zeki görüyorlar aslında normal şeylere yorsan başarılı olucaksın
Zeki görünmekte istemiyorum aslında aptal olarak görünmek istiyorum ama bunu bile beceremiyorum galiba
İnsan neden aptal gözükmek ister ki
İnsan neden şu devirde zeki görünmek ister ki?
Zeki gözükmek için çabalamaz belki ama aptal gözükmek anlayamadım
Yaşarken aptal insan sevilir, zekiler dışlanır. Öldükten sonra zekiler sevilir, aptallar unutulur.
Haklısın
Bir daha kendini canım olarak gördüğünü sakın insanlara gösterme.
Neden?
Kendini aşağılayanı kimse aşağılamaktan çekinmez ve yeri gelince tokat gibi yüzüne çarpmayı çok iyi bilir insanlar.
Aptal sarışınlar daha çok seviliyor ama. İnsanlar zeki insanı hiçbir dönemde hiçbir zaman sevmedi ki bizim okulda bir çocuk vardı çocuk sırf zeki, ilk bine girdi diye beddua eden insanlar gördüm ben
Ne olursa olsun. Her zaman sen en değerlisin kendine çok değer verdiğini herkes hep görmeli bilmeli. Bu çok net bir sınırdır, sınırlar iyidir..
Şu an anonimiö diye sınırı geçtim tanıdıkların yanında ben canım lütfen gel bana tükür diye gezmiyorum ki
@Sugar_Daddy aaa çözdü Einstein vay be zekaya bak, lafta soktu woaw.
@Sugar_Daddy aile ve sosyal hizmetler bakanlığı mısın kanka gece gece amma şişirdin yallah ya o zaman git arap mı, hindu mu, fransız mı hangi kızla ne yapacaksan yap.
@Sugar_Daddy tamam 3 kuruşluk egonu tatmin ettiğine göre yallah
Zeki ama bilgisiz birisin muhtemelen
O nasıl oluyormuş ya?
Kafan çalışıyor zekisin ama hiç araştırma okuma yapmadığın zaman o bilgilere erişimin olmadığı zaman kendini slk cahil olarak görüyorsun muhtemelen ama bunun sebebi kafanın çalışmaması değil araştırma okumayı sevmemen gibi gibi
Deli gibi okurum aslında ben çok okurum aslında ama bunu dışarı belli etmem benim için slk bir izlenim vermek daha önemli aslında beklenti düşüyor kafan daha rahat oluyor.
boş ver kimin hakkımda ne düşündüğü umurumda değil
Enerji ce kişiliğin nasıl
Dalga geçiyorlar
Bencede