Bir kızın neyine göre zeki-akıllı-salak olarak nitelendiriyorsunuz ..Hangi özelliğine göre?:)
Hadi bunuda bir açıklama getirin bakalım:D
Hadi bunuda bir açıklama getirin bakalım:D
zeki kismindan baslarsak erkegi istedigi gibi yonta biliyorsa :D avucunda tutuyorsa zekidir :) akilliliga gelince erkegin hem suyuna gidip hemde kadinligini kullanabiliyorsa ve erkegini dogru yönlendiriyorsa akillidir :) salak kismina gelince erkegin haddinden fazla pesinden kosuyorsa azarlarina kötü davranmasina göz yumuyorsa salaktir kendindeki cevherin farkinjda degil demektir :)
tesekkürler
:)
Zeki insan genelde kültürlü ve konuşmayı bilen insandır.Ben cümle kuruşuna ve olayları anlatışına bakarak bir sonuca varırım.Bugüne kadarda hiç yanılmadım.
peki benim anlayamadığım konu şu zeki insan zeki insanın halinden anlar salak olupta bu zeki ya diyen tiplere ne demeli:S
Platform topuk giyene kaşar diyen bir kız vardı az evvel, bak misal o zeka problemi yaşayan biri.. Bu tarz dengesiz şeyler yapanlar biraz o kategoriye giriyor benim için!..
kesinlikle.)
:D linkteki ayakkabıları bedava verseler giymem
seninki güzel:) evet hakkını giyemem ama disconunki feci:D
hakkını yiyemem yani=)
haha:D bu topuklularla ne kadar sinirli olursa olsun tekmeyi fena yer:D
:D yalan yok bende güzel desemkezban der simdi bu bana...:D neyse hadi senin hatrına kapattım bu konuyu iyigeceler:)
cokta korktum ha..bende sinirliyim nar-ı aşk asıl o beni dellerdirmesin..=p
haha:D ortamı bu hale getirren kim acaba:D
:)..neyse nar-ı aşk sürç-i lisan ettiysem affola..disco tamam güzel ayakkabıların var :)
nar-ı aşk görüyosun dimi..cidden ayıp ama bu yaptıgı aşagılıyor resmen..sanki ne dedim cokkırıcısın disco..cevap yazma artık cık git.
bak hala aşağılıyor ya..kimsin sen ya...gece gece deli ettin beni hala burdamısın deget artık..
sorumu silebilirmisin..silersen cok memnum olucamda
peki sağol
Bak ne demiş Hz. Mevlana :
"Bir İnsanın Nasıl Güldüğünden Terbiyesini, Neye Güldüğünden Zekasını Anlarsın.. "
evet bende bu söze katılıyorum
Cevap
13Cevap
ellerim sabunlu cebimden anahtarımı alırmısın dedigimde :D elini cebime sokup sokmadıgından anlarım :D
ilginc:S
bunu sorrken cidden elerin sabunlu oluyor dimi:/ resmen sömürü seninkisi cok ayıp bu yaptıgın
cok tuzak bir soru:/ ben olsam kapıda yat derdim ...bırak bu soruları jujuuu
yada pecete verilmeli sonra eller silinmeli kapı acılmalı buda ..kapıda yatmamak icin bir cözüm olabilr.D
eve girmek istediğimi kim soyledi kardeşş..peceteyi verdiğim gibi giderim:D
aynen ..hadisana iyigecelr
kendisi gizlenerek soru sorup, gizli cevaplara izin vermeyen kişiye zeki denir :D
sağolun:D
Bir kızın neye güldüğüne nasıl konuştuğuyla ilgili anlayan çok erkek var çevremde.
aynen cok dogru
akıllıysa = akıllı, salaksa=salak .. bu kadar basıt
cok acıklayıcı oldu bu sağol
Haydin ateyizler bunu da açıklayın
:D bosver sonu kaos oluyor sonra=/
.ötümüz o kadar havada değil. Estafurullah..
tespitindeki nedenleri sormustum ben ama neyse
ya sen kendini ne sanıyosun boyle cevaplar vererek egonu tatmin ettiğinimi sanıyosun bay ukala..anladım sinirlisin agresifsin tamamda bir ölcüsü olr insanın dimi..hem soruma yorum at hemde gerizekalı muamelesi yap..neyse ya ben cok salagım afedersin sana yorum atıyorum rahatsız ettimseni pardon iyigeceler
haha gizli olsam sonucta bir insanım..saygı görmeye hakkım var..rahatsız ettiysem özür dilerim iyigeceler
saygı anlayışın nedir disco? benim icin seviyeni koruman kafi..pardon ayakkabılarına laf ettim bak ben hatamı kabul ediyorum..yoo oradan insana benziyosun garsona benzemiyosun:S
hımm demek senin anlayışın buymuş saygı duydum bende..benim saygı anlayışım budur işte fikirlere saygı duyarım ben..yeri gelince aglauana dekte bir insanı güldürtebilirim ama bu insanlar salak dediğin insanlardanda olur zeki dediklerinden de her neyse...kendimi daha fazla gülünç durumuna getirmeden konu kapatayım.anlaşıldı by.
konuşmasından anlarım ben vallahi
nasıl yani..ne tarz konuşmalar zeki demenize yol acar peki
İki kişinin bildiği sır değildir...;)
cok zekisinn:D
egitim şart:)
Hangi tavrı aldığına göre nitelendiririm.
örnek verebilirmisin
hımm..anladım tesekkürler
cocukca kategorisine girer zaten tripler
anlaşıldı ozmn:)iyigeceler
Kizlarla ilgilenmiyorum
ilgilenme tamam:D
5 10 dakıka konusunca anlıyor ınsan...
susmayı ve gülmeyi bilen kız candır
Neler konuştuğuna ve nelere güldüğüne göre.
hımmm..kaynağını bulmussun dogru cevap tebrikler
Zeka seviyesine göre
susmasından
cok acıklayıcı oldu bu sağol
bu dediğin ladyler kücüklüğünden beri boyle yetistirilir..ornegin cok farklı..kısacası biz buna yerinde doğru konuşmasını bilen kız diyoruz .
akıl ve zeka farklı olgular..kişinin susması zekasından cok akıllı oldugu anlamına gelir nerde konuşup nerde susmayı bilmeyi ise zekası oldugu anlamına gelir..ama hic konuşmamak herseyde susmak tehlikeli..neyse anladım ben seni..iyigeceler
?ondan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar