Arkadaşlar başlıkta olduğu gibi açık ve net. Bu kız milleti neden kendini çok üstün görüyor vede kendini çok erişilmez ve ulaşılmaz görüp erkek milletini oynatmaya kalkıyor :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer erkeği de parmağında oynatmaları mümkün değil.Eğer ki birisi karşınızda, kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsa, onu bulunmazlığıyla baş başa bırakıp, çekip gitmek gerek.Bir başka gerçekse, eğer ki ne aradığınızı iyi biliyorsanız, hiç kimsenin, sizi parmağında oynatmaya gücü yetmet.Ayrıca, o dediğin gibi olan kızlar da, yani kendisini ulaşılmaz görenler (aslında aptal ve cahil olduğundan) yaşamı boyunca, çoğu pişmanlık yaşıyor.Çünkü, uygulamış oldukları yöntemle, ciddi, samimi ve kaliteli erkeklerin ilgisini kaybediyorlar.Peki geriye ne kalıyor, onların egolarını şişiren yılışık, yalancı, yüzsüz ve yapışkan erkekler.Yani tencere kapak meselesi.Aslında şu da bir gerçek, kültür, bilgi ve birikim seviyesi düşük olanların, egosu yüksek oluyor.Egosunu şişirme çabası, aptallık ve cehalet göstergesidir.
23 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum çok doğru söylüyorsun abicim. Dediğin gibi onların ki ego tatmin meselesi. Ve buna neden olanlarda çoğu laçka erkekler. Erkekler yüz vermiş bunlar kendini birşey sanıyorlar. Ama o erkeklerde o kızlar gibi olduğu için umursamıyorlar zaten.
Cevap sahibi+1 yılMutlaka az da olsa, farklı olan bayalar da var.Onları da bu hale getirenler, reddedildiklerinde, onlara ısrar eden, kişiliğini bunların ayaklarının altına seren, yarış atı gibi, peşinden koşan, ama aslında sevmeyen ve sadece elde etme savaşı veren erkeklerdir.Tabii ki, bunların karşısında egosu yüksek, cahil-cühale bir Kezban varsa, bu da onların kendisini ne kadar çok sevdiğini düşünüyor ve karşısına çıkan herkesin, peşinden koşacağını sanıyor, böylesi bayanlar kaç kişiyle denerse denesin, her defasında aynı model kalitesiz, yılışık ve yapışka erkekleri seçtiği için, onlar da istediklerini almışsa ve ya alamayıp, bıkmışsa, terkedip gidiyor ve sonuç, hüsran oluyor.Büyük çoğunluğu da, belli bir yaştan sonra, erkek düşmanı olup, sanki o erkekleri kendisi değilde, başkası seçmiş gibi, şikayetçi olmaya başlıyor.Sen egosu yüksek olanların, ihya olduklarınımı sanıyorsun? Bir çoğu, aradığı sevgiyi hiç kimsede bulamıyor.Çünkü, yanlış yerde duruyor.
Soran+1 yılHaklısın abi valla.
En İyi Cevaplar
+1 yılDostum bu boyle bak mesela cok zengin ama sonradan gorme agaoglu falan değil zengin parayi asmis adamlar para lafi eder mi etmez cunku adamin parasi var ve onun icin para siradan bisey ayni durum
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kardeşim. Doğru söylüyorsun bir kaç kişi ilgi gösterince kendisini birşey sanıyorlar. Sonradan görmeler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1) bu başlık hatanı demeden geçemiyecegim.
2) kızların zeka oranı yüksek flan diye bir konu söz konusu dahi olamaz çünkü normal dogan her birey aynı zeka seviyesinde dogar fakat bunu geliştirmek iş meselesi. kimi kızlar kullanır kimisi aşka çalıştırır kimisi derse tıpkı erkeklerin aşk ve cinsellik mevzusu gibi.
3) birde oynatma meselesine gelince kızları görünce agzı açık ayran budalası gibi bakarlarsa kızın götü kalkar sonra avcunun içine öyle bir alır ki felegin şaşar.
cem yılmazında dedigi gibi (erkeklere özel bir söz bu) fikri var beyni yok anlamışsındır.
4) üstün görmek diye birşeyde olamaz herkes kendini istedigi yerde görür ama önemli olan sen o insanı nerde gördügündür emin ol sendede vardır o ama farkında degilsindir...
cevabım bu kadar iyi geceler :)013 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamada çoğu dediğine katılmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılzaten katılman saçma olur çünkü çogu diye birşey kullanmadım ben :)
Soran+1 yılÇoğu diye kullanmadığın için katılmamazlık yapmadım. Üstün görmek diye birşey olamaz diyorsun. Buna katılmadım. Kızların zeka seviyesi yüksek demedim bunada katılmıyorum. Başlık hatasını zaten boşverdim onda haklı olabilirsin. Ben kızları görünce ağzımı açıp bakmıyorum çünkü empati kuruyorum benim bacım sevgilim olsa ve onada öyle bakarlarsa diye düşünüyorum ondan dolayı benim olmayan benim sevgilim olmayan hiç bir kıza dönüpte bakmam bakanıda hoş karşılamam. Katılamamanın nedenleri bunlar. Çoğunluk kurmak kurmamak değil yani. Zeki insansın çözersin diye açıklama yapmamıştım ama sen genelleme konusundan olduğunu sandın. Neyse özür bir dahakine açıklarım.
Cevap sahibi+1 yılBen senin üzerinden konuşmadım yazımı okudugunu sanmıştım sadece beynindekini okumuşsun. bazen insanlar okudum sanır ama beyni onu farklı bir kılıfa sokar sendede bu olmuş seni tanımıyorum yargılama hakkına sahip hiç degilim bu yüzden yargılayacak bir kelime zaten yazamam. sen orda neyden bahsetmişsin çogu kız... yani bir çok insanı bu başlıgın içine almışsın hatanı görmeni diliyorum. sadece bende buraya senin şu an yazdıgın gibi böyle yapmam etmem derdim denilmesi gerekende buydu belki ama ben demem ve anlatmam. kendi üzerine neden aldın bilmiyorum genelleme yaptım oysa okuyanlar anlamışlardır. zeka konusuna gelince yazdıgım bilimsel bir açıklama. cem yılmaz fundamentals izlersen veya youtube dailiymation veya izlese fikri var beyni yok dememi anlarsın. ben genelleme yaptım isteyen istedigini anlar ama üzerine alınacak tek bir konu dahi yok burada :) iyi oku ve ondan sonra bana katılma kardeşim ha katılıp katılmamakta özgürsün zaten.. okusanda okumasanda istedigin sana kalmış..
Soran+1 yılSenin yorumunun başını okusam bana yetiyor. Çoğu diye birşey kullanmadım diyorsun konu başlığı hatalı diyorsun feleğin şaşar gibisinden konuşuyorsun bende üstüme alınıp cevap verdiğimde senin üzerinden konuşmadım diyorsun. Uzun yazmak ile iyi yazılmıyor kendin ile çelişmeyeceksin üstad :)
Cevap sahibi+1 yılkomiksin gülünçsün diyecek tüm sözleri bile bitirecek cinsten konuşuyorsun azizim.
çogu kullanmadım evet ispat edemezsin. çogu kullanan kendinsin başlık hatanı dile getirdim eleştiriye açık olacaksın. uzun yazmak marifet degil ama dile gelenleri söyleyebilmek bir marifettir unutma. agzı açık ayran budalası gibi bakarlarsa kelimesi kişiye hitap degil bir çogunlugu barındırıyor. felegin şaşar kısımında 'N' kullanmıyacakken kullanmışım telden yazıyorum t9 hatası.. felegi şaşar diyecektim. ben kendim ile çelişen bir insan asla olmadım en azından ilk sorar sonra dinlerim. yargısız infaz yapıp kalemi kırmam azizim kendine gel rica ederim.. !!! dalaşacak konuşacak ve yazı yazmaya gerekçe bulacak birşey istiyorsan sayfada gezin bul.. okey
Soran+1 yılKendi hatanı o halde düzeltmen gerekir ben o şeyi söyledikten sonra düzeltiyorsun benim burada suçum ne? :) Çoğu kelimesini kullandın demiyorum hala onu niye kafana sabitliyorsun ayrıca? Sen genelleme yaptım diyorsun çoğu diye kullanmadım diyorsun? Ve çelişmedim diyorsun. Senin yaşadığın kafayı yaşamak için zamanında servet ödeyenler var. Neyse iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılAllahım sabır diyorum çekiliyorum. anlamaza laf anlatmak onun kuyusuna atlamak kadar komik bir durum yokmuş anlıyorum keşke senin kafanı zamanında yaşasaydım belki buraya hıhı okey yazar çıkardım işte aramızdaki fark ben yazarım düzgünce sen anlarsın çince hadi byyyyy :D
Soran+1 yıl:) Şu yazdıklarını çek ve oku. Kendi haline gülersin.
Cevaplayan (18-24)
52dak
zaten katılman saçma olur çünkü çogu diye birşey kullanmadım ben :)
Bunu yazan sensin. kendi üzerine neden aldın bilmiyorum genelleme yaptım oysa okuyanlar anlamışlardır bunu yazanda sensin. 3) birde oynatma meselesine gelince kızları görünce agzı açık ayran budalası gibi bakarlarsa kızın götü kalkar sonra avcunun içine öyle bir alır ki felegin şaşar. bunu yazanda sensin. 1) bu başlık hatanı demeden geçemiyecegim. bunu yazanda sensin. Ben senin üzerinden konuşmadım yazımı okudugunu sanmıştım sadece beynindekini okumuşsun. bunu yazanda. :) Şimdi git ötede utan ve ayrıl burdan. Bayan çok bilmiş.
Cevap sahibi+1 yılÖZGÜVEN EKSİKLİGİ FAZLA ASAVİYETLİK GEREKSİZ AGIZ DALAŞI KENDİNİ ÜSTE ÇIKARMA ÇABASI BUNLARDA SENSİN BU KADAR UGRAŞACAGINA :D GİDİP AZ KİTAP OKU UFKUN GENİŞLESİN BELKİ BİLİM ADAMI OLURSUNNN :DDDDDD KOMİKSİN BAŞKADA BİRŞEY DEMİYORUM NE YAZARSAM YAZAYIM HAKLI ÇIKARMAK İÇİN KENDİNİ PARÇALAYACAKSIN.
HAYAT BİR OYUN, TAKMA BU KADAR KAFAYA YAZILANLAR OKUNUR VE BİTER O ANDA O KADARDA UMURSAMA HERŞEYİ... YIPRANIRSIN MAZALLAH GENÇ YAŞTA AZİZİM
Soran+1 yılAhh ahh :) Kendimi parçalamıyorum ki. Sadece yazdıklarını tekrar sana attım oku ve by :)
- +1 yıl
kesinlikle kendi cinsinden yana olan birisi değilim ve tamamen objektif bir şekilde tartışmanızı okudum ve başından sonuna kadar saçmalamışsın. kendince laf çakma çabalarına girmişsin ama yine saçmalamışsın. ben çoğu söylediğine katılıyorum ama çoğu kelimesine takılıp yine ergence laf çakmazsın umarım :) gerçekten cevabın güzeldi ama tartışmada çok saçmalamışsın bunu da herkes görmüştür heralde. arkadaşın üzerine oynamışsın ve üzerine alınma demişsin. sonra komiksin, gülünçsün diye karşındakini rencide etmeye çalışmışsın ve soran arkadaşın da dediği gibi upuzun yazılar yazarak güzel konuşacağını sanmışsın. rencide ettiğin cümlenin içinde azizim gibi bir kelime kullanarak şiirsel bir anlatım katman da ayrı bir ironi. amacım tartışma yaratmak değil, sadece haksız olduğunu bilmeni isterim. bana cevap vermezsen sevinirim çünkü tekrar girip okumayacağım. bu sayfayı kapattığımda kaybolmuş olacak. ikinize de iyi günler dilerim :)
Gerçekten zeki oldukları için olabilir mi acaba? haha. Şaka bir yana kızlarda gerçekten özgüven var, bazıları dediğin gibi kendilerini aşmış durumda fakat erkeklerin de kızlara oranla biraz daha saf oldukları, her güzel şeye kandıkları ortada. Eğer sen o kıza kanmazsan ve azıcık aklını kullanırsan seni oynatamaz, ne yapmak istediğini çakarsın. Bu tamamen seninle alakalı :)
417 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan dolayı ne yaptığını biliyorum ses çıkarmadım bekledim bakalım ne kadar saklayacak diye. Sonra suç üstü yaptım tekmeledim. Beni oynatamaz :D
Soran+1 yılÜzüldüm üzüldüm ama kendimi çabuk toplarım ben bünyem sağlam. Benim arkamdan iş çevirmeye kalkmasına üzüldüm ben seviyorum ama o bu şekilde kalleşlik yaptı ona rağmen seviyom. Ama olsun tekmeyi vurmak şarttı. :D
Soran+1 yıl2 yıldır konuştuğum kız ailesi ile felan tanıştım fakat sürekli internete girdiğini duymuştum inanmadım ilk başta sonra yakaladım bunu internette farklı bir isim ile girdim farklı tanıttım kendimi. Sonra bu oltaya geldi. Ve suç üstü yaptım yakaladım. Sonrada tekmeyi vurdum. Yaranılmıyor seven. Ama yaptığım en iyi şey. Deli gibi aşık dahi olsam bana kelek yaptığı dakika hafıza kaybı yaşıyorum :D Ve siliyorum.
Soran+1 yılYoo ciddi idi sözde :D Beni yazın yanına çağırıyordu gel sahilde uyuruz felan filan. Ben korkup gitmemiştim geçen sene. Bu sene kesin geliyorsun diyordu bakarız diye geçiştiriyordum Allahtan gitmemişim :D:D
Soran+1 yılBak sana bir önerim var yukarı çek cevap veren kızlara bak. Kendini zeki sanan bir sürü boş cevap veren var. :D En büyük örnek işte.
Soran+1 yılYa dalga geçme 40 dakikadır şu ergenlere laf anlatarak zaten beynim yoruldu :D Birde sen dalga geçme anladın işte ne dediğimi ne çektiğimi niye üstüme geliyon :( :D
Soran+1 yılÜzülsün üzülmesin umrumda olmaz. Ben hayatıma bakarım gerisi ne yaparsa yapsın :)))
Soran+1 yılİyi aferinide aldık.
Soran+1 yıl:)))
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
11Cevap
her zaman tam tersi olduğunu düşünmüşümdür ama tabii ki bunlar hep genelleme. sen öyle kızlara denk gelmişsindir belki ama bu bir kişilik özelliği bazı İNSANLAR kendini beğenmiş ve diğer insanlara tepeden bakan birey olup çıkıyor sinirimizi hoplatıyorlar. daha iyi kızlarla karşılaşman dileğiyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun.
neden boyle dusunuyorsun ki sizi aptal yerine mi koyuyorlar hep?
215 Yorumla
Soran+1 yılAptal yerine koyduğunu sanıyorlar. Kendilerini yüce bir insanmış gibi görüyorlar herşeyi anında elde edebileceğini herkesi istediği gibi oynatacağını düşünüyor çoğu kız.
Soran+1 yılÇok şükür benim çevremde aynı anda 2 kızı elde etmeye çalışan erkek barınamıyor veya kızları çıkarları açısından elde etmeye çalışan erkekler ile dostluk kurmuyorum. Empati yapma yeteneğine sahip olduğum için dostlarımı ona göre seçiyorum. Ondan dolayı benim çevremdeki erkekler senin dediğin gibi değil. Ama sevdiğim kız malesef o tarzda olduğundan tekme yedi :D
Soran+1 yılSallıyorum. Ama bu soruyu sorduğuma pişman oldum bütün ergen kendini beğenmiş kızların hakaretlerine maruz kalıyorum :)
Soran+1 yılTeker tekerde gelmiyor ergenler. O değil saat olmuş 1 hala burdalar yarın lise var ilk okul var daha ne geziyorlar anlamıyorum ki.
Soran+1 yıl;))
Soran+1 yıl:D.
- +1 yıl
Demekki Zeki Birisiki Öyle Görüyo.Peki Siz Neden Kendinizi Salak Gibi Görüyosunuz? Sizde Zeki Görünün Görünmemi Dediler.Siz Yazın Döndügümde Veririm Ayarınızı
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Daha zekiler mi bilemem ama tavırlarının nedeni bizleriz diyemicem, bazıları onlar kendilerini biliyorlar..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. bir kaç erkek yüz veriyor bunlarda birşey sanıyor kendini.
Zekasına güvenmeyen fiziğine güveniyor. K*çına mini eteği geçirene ağzınızın suyu akmasa kimse de kimseyi oynatacak cesareti bulamaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür kıçı görünene değil yüreğini gösterene kalbim tutuluyor :(
+1 yılHele baZıları var ki halil sezai yanında hiçbişey :))) isyan isyan isyan :) birazda şükredin bakın herşey nasıl düzeliyor :))
13 Yorumla
Soran+1 yılBak dedem hastanede yatıyor. Adama oksijen maskesi takılı adamın dili dönmüyor konuşamıyor durumda. Ve ağzının içinde Allaha çok şükür demeye çalışıyor çat pat. Ama bunlar...
- +1 yıl
Geçmiş olsun Allah şifa versin inş.
Soran+1 yılAmin kardeşim. Allah razı olsun.
+1 yılŞşş sus :D bütün gidişatı bozacaksın durduk yere :D
111 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek kardeş ayıkamadım :( :D
- +1 yıl
Kardeşim bunu biz de biliyoruz ama onların bilmesine gerek yok ;) :D
Soran+1 yılİnkar ediyorlar kardeşim yapcak birşey yok :D Söylesekte ayıkmayıp inkara başvuruyorlar. :D
- +1 yıl
Ayıkmasınlar işte onu diyorum :D Bırak onlar böyle polyanna masalıyla mutlular :D
Soran+1 yılHaklısın. Ama bir kaçı hariç şikayet ettim terbiyesizler küfretmeye başladılar :D
- +1 yıl
Ederler. :D Sen dua et ip adresini bulup , ordan amazonlara kaçırıp tanrılara kurban etmesinler :D
Soran+1 yılYarası olan gocunur diye bir atasözümüz var. Bu soruyu sordum bu tip olan kızlar agrasifleşti.
- +1 yıl
Welcome to Turkey diycektim ama dünyanın her yeri böyle :D
Soran+1 yılGeçen fransada yaşayan bir bayan arkadaşım var çok iyi dostuz. Zekası ile övündü övündü bana bilgisayara nasıl format atıyoruz diye sordu sonrasında. Çok zeki varlıklar...
- +1 yıl
Böyle durumlarda halk dilinde tas normal olarak kase ya da çanak diye bilinen şeylere o zeka artıklarını toplayıp doğaya bağışlıyoruz. Ağaçlara çiçeklere falan. Hani boşa akıp gitmesin.
Soran+1 yılAhahaha :D
Kızların yaradılış özelliklerinden biri normal karşılmak gerek, ama hepsi öyle davranmıyor o ayrı..
11 Yorumla
Soran+1 yılBazısı evrimi geçirip insan olmuş bazılarıda evrim ortasında kuaföre gitmiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü karşısındaki saftirikler onlar öyleymiş gibi davranıyorlar da o yüzden
12 Yorumla
Soran+1 yılŞahsım adına öyle davranmayıp direk suç üstü yaptım ve tekmeledim. Bazıları sevdiği için göz yumuyor bazıları farkında değiller Rabbim onların gözünü açar umarım kardeşim.
- +1 yıl
inşallah
İnsanlar olmadiklari seyleri oyleymis gibi gosterirler.
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında olayın özeti bu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostum asıl onlar geri zekalı oluyor emin ol kendini bir şey zannediyorlar ama en kolay lokma onlar :)
116 Yorumla
Soran+1 yılAynen...
Cevap sahibi+1 yılinanmayabilirsin ama okulda çok var böyle tipler 2 güne tavlar :)
Soran+1 yılOlurmu kardeş öyle birde onu onlara söyle şimdi onlarda ki zeka kimsede yok. Onlar tavlanamaz. Onlar oynatılamaz. Onlar kandıralamaz. :D
Cevap sahibi+1 yılahahah bizim okula gelip beni bulsunlar ve sorsunlar bakalım kızlara ne diyorlar :) seç en iyi cevap da görsünler aslında ne kadar basit olduklarını :)
Soran+1 yılHemde ne basit. Şu yukarıdaki kızların cevaplarına bak aralarında 3-4 tanesi hariç neler yazmışlar gör.
Cevap sahibi+1 yılbakayım :)
Soran+1 yılNeler çektim yukarıda :(
Cevap sahibi+1 yılbakma sen onlara iki güzel lafa kanan bir cinsiyet den ne beklersin arkadaş :D
Soran+1 yılAynen öyle valla.
Cevap sahibi+1 yılzeki olanı var yok değil ama ben zekiyim diyenden ne bekleyeceksin :):)
Soran+1 yılBir üniv araştırmış avrupada. 100 kızdan 35'i zeki imiş. :D
Cevap sahibi+1 yılöyle zeki kızlar gerçekten az :)
Soran+1 yılAynen :D Saça vuruyor onların zeka uzatıp kestiriyor çoğuda.
Cevap sahibi+1 yılhahah bu ağır oldu :):)
Soran+1 yılAnlamazlar boşver :D
Cevap sahibi+1 yılhahahah iyi güldüm valla :)
özgüven eksikliğinden
15 Yorumla
Soran+1 yılKızlardaki mi erkeklerdeki mi bu özgüven eksikliği.
Soran+1 yılBir kız olarak hemcinslerin hakkında bu denli dürüst olduğun için sağol.
erkekler bir kız görünce aptallaştıkları için
11 Yorumla
Soran+1 yılOda olabilir ama ben aptallaşmayı bırak samimiyet kurmuyorum ki kardeşim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü kendi cinslerindeki birçoğu aptal :))
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. %65 gibi bir oran hemde.
Cevap sahibi+1 yıldüşünsene dostum, salaksın ve bundan haberin yok :))) çok kötü yaaaa..
Soran+1 yılOnlarda bunu bildiği için üzüleceğinden anlamamazlığa agrasifliğe vurup geçiştiriyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyleyizde ondan :).
11 Yorumla
Soran+1 yıl100 Kızdan sadece 35'inin zeki olduğu bir dünyada yaşıyoruz malesef
Olay ne arkadaşım? Anlatsana
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa birşey değil olay öyle anlatılıcak.
+1 yılHep ego bunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Ego manyağı şu kızların çoğu.
Alakası yok
11 Yorumla
Soran+1 yılVar hemde çok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten parmagimizda cok guzel oynatiyoruz sizleri
kendin cevabini vermissin :)016 Yorumla
Soran+1 yılOynatabildiğiniz erkekler adına konuşun. Beni oynatamaz kimse oynatmasına izin vermem. Anında tekme yer.
Cevap sahibi+1 yılHangi erkek "Beni kızlar parmagında oynattı" diye söylentide bulunur ? :D
Soran+1 yılBen oynatılsam oynatıldım derdim emin ol. Ha 1 dediğini 2 etmedim. Ama oynatmasınada izin vermedim.
Cevap sahibi+1 yılşu an seni cok guzel oynattım e..sek gıbı mesah yazıyorsun :)
Soran+1 yılBu oynatma olsaydı sen hergün oynuyor olurdun. Buna sohbet deniyor keşke bunu algılayabilseydin. :)
Cevap sahibi+1 yılsohbet mı :)) sohbet eden adamları taırız bız merak etme...
Soran+1 yılSohbet tabi ki. Ben şu an sana laf vurma çabasında değilim. Sana askınta olma hevesinde değilim. Soru sordum cevap verdin ve tartışma şeklinde sohbet ediyoruz. Tabi bunlar zeka meselesi algılamanı beklememek lazım :) Zekisiniz ya hani.
Cevap sahibi+1 yıldaha fazla sana cevap vermıyıcem
senı adamdan saymıyorum
sımdı yol al ıkıle hadii
Soran+1 yılAllahım :) Ya sana benim tek lafım nedir biliyor musun. Sorudaki anlatmak istediğim kız tipine 1-1 uyuyorsun. :) Hadi şimdi bys.
Cevap sahibi+1 yıldaha yollarda mısın olum sen hadı işiiineeee hadi işiiineeee
Soran+1 yılSana ailen veya okul öğretmenlerin bu terbiyeyi vermişler. Yazık...
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne kadar yabani bir varlık olduğunu kanıtladığın için.
Cevap sahibi+1 yılrica ederimmmmmmmm
erkeğin gülü , ayy cok kibarsınızzzz :)
Cevap sahibi+1 yılkibarcıkkkkkk
Soran+1 yılYa senin uyku vaktin gelmedimi yat uyu artık.
Soran+1 yılAnlamadım...
+1 yılSizin gibi zekasizlari tamamlamaya calismak icin ki zaten zekiyiz =) yeterince acikmi?
09 Yorumla
Soran+1 yılEgon tatmin oldu mu? Oldu ise başka kapıya.
- +1 yıl
Egoma ters dusuyosun canm ;)
Soran+1 yılBencede egona ters düşüyorum çünkü ben tanımadığım bir karşı cinse canım gibi samimiyet kurmam. ;) Arkadaşım.
- +1 yıl
Tanisaydm canım gibi basit bir cumle kurmazdm zaten canımmm ;)
Soran+1 yılCanım demek siz kızlar için basit birşey zaten.
- +1 yıl
Askim mi deseydim?
Soran+1 yılOnu desen inan selamını dahi almazdım.
- +1 yıl
Bu konusma pek iyi yerlere gitmicek gibi neyse kardesim iyi gecelrr =)
Soran+1 yılSelamet ile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZekiler tabi korkular valla bu kız milletinden :Dd
19 Yorumla
Soran+1 yılŞeytanlığa kafası çalışır. Ama ona zekilik mi deniyor o başka konu bence. : D
Cevap sahibi+1 yılharbi ya utandım şimdi :D gizlide yapamıyorum 2 lvl olamadım bi.s
Soran+1 yılGizli 2 levelde mi oluyor artık :D
Cevap sahibi+1 yıl120 xper var ya kaçta atlıcam level?
Soran+1 yıl1 Xper 0 - 149
2 Xper 150 - 299
3 Xper 300 - 499
4 Xper 500 - 999
5 Xper 1000 - 2499
6 Xper 2500 - 4999
7 Xper 5000 - 7499
8 Xper 7500 - 9999
9 Xper 10000 - 19999
Guru 20000-49999
Master 50000+
Al kardeşim burada sınıflandırmalar.
Cevap sahibi+1 yıleyv. bro nasıl xp yüklesticem onu biliyonmu :D?
Soran+1 yıl- Üye olduğunda +10
- Her gün siteye giriş yaparak +10
- İlişki durumunu güncelleyerek +5
- Kişilik tipi tanımlayarak +5
- Meslek bilgisi girerek +5
- Profili resmi ekleyerek +10
- Üyelik yıldönümünde +100
- Doğumgününde +100
- Soru Sorarak +1
- Sorun 10dan fazla cevap aldığında +2
- Sorun için En İyi Cevap seçtiğinde +1
- Cevap vererek +1
- En İyi Cevap seçilerek +3
- Soruya kendi cinsiyetindeki ilk cevabı vererek +1
- Günün Sorusuna cevap vererek +1
- Facebook hesabını bağlayarak +50
- Twitter hesabını bağlayarak +50
- Google+ hesabını bağlayarak +50
- Facebook'ta KizlarSoruyor sayfasını beğenerek +50
- Twitter'da KizlarSoruyor'u takip ederek +50
- Google+'ta KizlarSoruyor sayfasını beğenerek +50
- Yazıya yorum yaparak +1
Cevap sahibi+1 yıleyvallah kardeşim gece gece uğraştırdım seni k.b.
Soran+1 yılÖnemli değil hazırda idi zaten.
bulunmaz hint kumaşı sanıyolar kendilerini :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma unuttukları birşey var o hint kumaşıda bulunduktan sonra buruşturulup atılıyor.
çünkü zekiyiz o yüzden konu tartışmaya kapalı
131 Yorumla
Soran+1 yılNeden zeki olduğunuzu kanıtlama gereği duymuyorsunuzda. Kendinizi övme ve böbürlenme konusunu her daim ön plana çıkarıyorsunuz.
Soran+1 yılÖrümcek kafa diyorsunda şöyle bir düşün? Hangi kız zeki davranışlar içerisinde çevrende. Çoğu makyaj derdinde çoğu moda giyim derdinde çoğu erkeklerin ilgisini çekmek için güzelleşme derdinde çoğu yaz geliyor bikini giyemeyeceğim diye zayıflama derdinde hangi kız mantıklı ve düzgün hareket ediyor? Birşeyleri amaç göstermeyip?
Soran+1 yılKeşke benim profilimi görebilme ihtimalin olsa bu rus kızı kezban olayına daha 2 gün önce değinmiştim. : ) Ruz kızlarından nefret ediyorum. Kişiliğini değil dişiliğini ortaya koyan kızlardan nefret ediyorum !!! Kezban diyorlar o kezban dedikleri kız bir yüz verse hepsi yamulurlar. Ben o şekilde demiyorum. Sadece şu kızların erkekleri oynatması ve zeki olduğunu ileri sürmesini diyorum. Benim kız düşürme gibi niyetim olsa bu tür ortamda niye uğraşayım? Sanalda en popüler olan sesli sohbet platformlarında Flash ve dizayn yapıyorum yüzlerce kız ile konuşuyorum ve ayarlamaya kalksam hergün birisini ayarlamaya kalkarım? Ben kız peşinde değil aşk peşindeyim ve sevdiğim varken 1 kızın yanına yaklaşmamış birisine bu şekilde bir durum söylüyorsun. Neyse bu muhabbet çirkinleşecek iyi günler sana.
Soran+1 yılYorumsuz...
Soran+1 yılPanpa mı? Bak kardeşim ellerini klavyeden yavaşca çek mutfağa git sütünü doldur onu bir güzel iç ve dişini fırçala ardından yatağına gir uyu. Sabah lise var.
Soran+1 yılEn saygın ünivde okuyorsan karşındaki insan ile empati yöntemini kurmasını öğrenmiş olmalısın. Panpa nedir? O kadar düzgün ünivde okuyorum diyorsunda ağzında hala şu lise çağındaki ergenlerin kullandığı panpa? Yazık...
Soran+1 yılÇoğu kız kalıbını açıklarım ama algılayabilir misin o ayrı mesele.
Soran+1 yılBoşver artık cevap vermiceğim hiç birinize küfretmeye başladılar bile cevaplarda.
Soran+1 yılbir kaç altındaki cevap in bak anlarsın.
Soran+1 yılHani bu tür birşey sordum diye millet hakarete başladı gocunananlar yavaş yavaş seviyesizleşiyor.
Soran+1 yılÇoğu dedim. Demekki birde bu dediğimin tersi olarak azınlık var? Ki ben sana çoğunluktasında demedim kişi kastetmedim direk çoğu dedim belki sen o azınlıktansın? ;)
Soran+1 yılO kendini zeki sanan ahmakların köküne...
Soran+1 yılYa şimdi şunu demek istiyorum kendini zeki sananlar derken. Bak aşağıda bir hemcinsimin cevabınada yazdım. Fransadaki bir arkadaş zekiyim diye övündü övündü sonra format atmayı bana geldi sordu. Hani zeki ya sormayıp internet önünde oraya yazsa daha iyi olacak ama işte zeki...
Soran+1 yılFormat atmayı bilmediğine demiyorum bak. Yorumun devamını oku bir daha. Hani zeka ya sormayıp internet önünde oraya yazsa? İnterneti önünde oradan araştırmak yerine onu düşünemeyip başkalarına soruyor. Sol kulağını sol eli ile değilde sağ eli ile arkadan dolandırıyor.
Soran+1 yılİyi geceler.
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem