Kişilik & Karakter Özgürlüğünüzü kim belirler? Şırınkazdaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ailem Eşim Kendi özgürlüğümü belirleyecek iradeye sahibim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Özgürlüğünüzü kim belirler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendi özgürlüğümü belirleyecek iradeye sahibim 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Özgürlüğümü kendi iradem ve kararlarım belirler.. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben belirlerim... Özgürlüğümün sınırlarını kabul edemeyecek insan hayatımda olmasın... 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendim belirliyorum öyle kısıtlanmaktan pek hoşlanmam 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kimseye hayatım hakkında söz konusu olacak gücü vermem, ben belirlerim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben kendim 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Keyfim ve kahyası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendi özgürlüğümü belirleyecek iradeye sahibim
Özgürlüğümü kendi iradem ve kararlarım belirler..
Ben belirlerim... Özgürlüğümün sınırlarını kabul edemeyecek insan hayatımda olmasın...
Kendim belirliyorum öyle kısıtlanmaktan pek hoşlanmam
Kimseye hayatım hakkında söz konusu olacak gücü vermem, ben belirlerim
Kendim
Ben kendim
Maddi güç
Kendim
Keyfim ve kahyası
Ailem belirler
Cibimdeki parammm
Sigaram ve viskim
Azginligim