Kişilik & Karakter Bu sabah nasıl bi manzarayla karşılandın? tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her beyaz yeni bir başlangıç getirir mi ki Güncellemeler1 yıl Ev, arkadaş ya da minik dostların da bi manzara olabilir mesela Bu sabah nasıl bi manzarayla karşılandın? Cevapla Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ankara ayazıyla 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eskişehir'de 2 cm karla güne başladım. Bu kış çok az kar aldı. 0 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl En azından yağmış. Antalyalılar ne yapsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kar ve güneş resim gübü duruyor manzaram 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gibi" Yorumla tiredSavitar 1 yıl Hani hani Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. hangi il 0 3 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Önce ben cevabımı alayım Yorumla hayalsizhayalperest_ 1 yıl uyumadım ben Yorumla tiredSavitar 1 yıl Sakarya Yorumla
iremnuurrrr Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ayni manzarayla 0 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Ooo komşum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ankara ayazıyla
Eskişehir'de 2 cm karla güne başladım. Bu kış çok az kar aldı.
En azından yağmış. Antalyalılar ne yapsın
Kar ve güneş resim gübü duruyor manzaram
Gibi"
Hani hani
hangi il
Önce ben cevabımı alayım
uyumadım ben
Sakarya
Ayni manzarayla
Ooo komşum
Buzla