Gözünüzü açtığınızda nasıl bir sabah manzarasıyla karşılaştınız? Ben bembeyaz bir Ankara sabahına gözlerimi açtım.😊

Gözünüzü açtığınızda nasıl bir sabah manzarasıyla karşılaştınız? Ben bembeyaz bir Ankara sabahına gözlerimi açtım.😊

Bugün inanılmaz güzel bir gökyüzüne uyandim
Bulutların o kırmızımsı yansıması gercekten bana iyi geldi
Sabahları çok erken kalkarım ve gün doğumunu kaçırmam 🌸🎀🐦
Ben mecburi uyandım
Cuma günü öğlen saatlerinde başlayıp dün biten gecede yağan kar manzarası ile uyandım. Doğma büyüme Kayseri ama çocukluğumdan beri Ankara 'yı seviyorum
Cevap
18Cevap
Ben karlı bir sabah uyandım.. biraz soğuk bir hava var Ankara da.. ama aşırı uykuluyum.. kahve içmem lazım,
ankaranın neresi?
Şentepe
Mis gibi gunes acmis, hemen firladim yatakdan. En sevdigim sey gunes cunkuu
Biz de güneş yok 😒 orası neresi
Azerbaycan
Sorumdaki ikinci Azerbaycanli 🤔 orada da güneş çıkınca baharlık hava oluyor mu
Normalde evet de bu aralar kışı iliklerimize kadar hissediyoruz aşırı soğuk. Hatta ben bunu yazanadek güneş çoktan gitti akşam havası var😑
Bizim burada güneş varsa yanıyorsun montla. Güneş yoksa donuyorsun 🤣 kış mı bahar mi belli olmuyor.
Güneş olunca insan enerjik hissediyor. Gidince yorgun halsiz neşesiz
E burası da öyle normalde bu ara anormal dedigim gibi kar falan yağdı (normalde pek yağmaz senelerdir)
Güneşi çok seviyorummm
Küresel ısınmadan dolayı öyle. Ben küçükken 2-3 günde bir okullar kar tatili olurdu. Yokuş bir yoldan kartonla kayardık. Kar yağdığı için kış ayaz geçmezdi şimdi yılda 2-3 kez en fazla 5 kez filan yağıyordur.
Sizde yine iyi bizde 5 senede 1 kere anca
Ooo kışlar hep ayaz geçiyor desene hangi şehirde yaşıyorsun?
Tanimayacaginiz bi sehir buyuk ihtimalle o yüzden bosverin😂
İşte sayende öğrenirdik :D bir şehri görmeden tanıyamazsın zaten o da zor iş çıkması lazım gitmem için :D
En son birine soyledigimde bilet alip gelmeye kalkmıştı ruh hastasi o yuzden ulu orta yazmiyorum bilgilerimi artik😂
Hahahaha şehri söyledin diye mi :D koca şehirde gelip seni nasıl bulacakmış sormadın mı :D
Bu arada onu ben de yaşadım benim için gelecekti biri ama adresimi kimseye vermem kimsenin de direkt adresini sormadım daha
Kucucuk şehir nufusu 200bin falan😂 kolaylikla bulurdu 10 kisiden illa 2si tanirdi cunku babami kardesimi o yuzden sıkıntı
Oha sana da mı ruh hastaları denk geldi😂 cinsiyet ayrimi yapmıyorum kesinlikle ama cok komik oluyo bi erkeğin oyle caresiz kalmasi cok merak ettim olayi😂
Yarım inşallah karlı bir havaya uyanacağım gibi. 🙂☃️
Bu his nereden doğdu :D
şu an burada eylül ayı gibi bir hava var, kapalı ama soğuk değil
neresi orası 🤔
Bursa
Vay arkadaş bizim bura ayaz soğuk güneş çıkıyor baharlık bir hava filan
Kar gelsin çok isterdim gelmedi
Kar yağınca da bir ısınıyor bir soğuyor oluyor kar sana buz o da ayrı bir sorun
Eğer damın akmıyor ve fatura derdin yoksa kar güzeldir. Gerisini boş ver
Şimdilik bunlar yok şükür ileride ülkenin hali ne olur bilemem 🙃
Bende gözümü bi açtım hemde sabah 5 te belediye yolları küremiş yollar siyah kenarlar beyaz haldeydi
Burada sabah 7 de kuruyen yoktu
Dikmende büyükşehir deli gibi çalışıyor. Biri gidiyor diğeri geliyor kar küreme araçları belki 40 kere geçmiştir.
Bizim bura Akp deyken Allah var sabah çıkınca öyleydi gece kurenmis ve tuzlanmış oluyordu yollar
Çankaya chp de büyükşehirde chp de işlerini kar küreme konusunda iyi yapıyorlar. Ama diğer konularda çöpler. 36 yaşındayım kendimi bildim bileli çankayada chp var ama bu sene kaybetmesi büyük ihtimal.
CHP yönetiminde ben sorunlar yaşadım bayağı yani insan hayatına mal olacak hatalar ve bunlar ört bas edildi. Kendim Mansur Yavaş'a verdiğim halde Mansur bu sefer benden oy alamaz. Hele Turgut Altınok varken ben ona vereceğim net adamı Keçiören'de yaşayıp sevmeyen yoktur. Melih yerine onu Turgut Altınok'u daha önceden gösterselerdi bence Ankara 'yı kaybetmezlerdi.
Ben keçiörende doğdum ve bir dönem keçiörende yaşadım turgut altınoku iyi biliyorum. Bende mansura verdim ama bu sefer asla vermicem. Hayatımda hiç akp ye oy vermedim ama chp ve mhp iyi parti gibi partilere bakıyorum hepsi çöp. Sırf çankayada aday kim olursa olsun chp seçilmesin diye akp ye oy vericem büyükşehirde ise zaten turgut altınok Keçiören belediyesi ile farkını ortaya koymuştu. Onu dediğin gibi çok erken başa getirmeleri lazımdı. Mansur yavaş ise z kuşağından oy almak için deli gibi konserler düzenledi ama z kuşağı haricide oy vereni olmayacak bence.
O zaman bilirsin. Turgut Altınok çok önceden Büyükşehire aday olmak istedi hatta bu yüzden Melih Gökçek ile Turgut Altınok arasında savaş çıktı. AKP bildiğin Turgut Altınoku harcadı. Ben partici bir adam değilim AKP ya da CHP fark etmez insan gibi çalışıp reklam yapmadan düzgünce çalışan birileri gelsin. Burası bana çok oy verdi burada hizmet vereyim buraya vermeyim zihniyetindeki insanlar başa gelmesini istemiyorum partiden bağımsız konuşuyorum. Bu iki yüzlülükten başka bir şey değil.
Bende parti fanı değilim partiler hikaye baştaki isimler önemli diyorum ama büyük tabloya baktığımda her gelen birbirinin kopyası durumda. Sadece göz boyama biçimleri farklı oluyor. Evet iyi hatırlıyorum bu sebeple keçiören belediyesini de kaybetmişti.
Aynen işte böyle adamları bir çırpıda harcamak yerine değerlendirselerdi keşke. Çalışan değil de dalavere yapan insan daha ön planda oluyorsa bir terslik ya da bir dalavere var demektir.
Atatürk öldükten sonra başa gelen eksiksiz herkes devletin malı deniz yemeyen keriz dediği için bu haldeyiz ve bu sistemde halk c@hil olduğu sürece asla düzelmez.
Özal "Anayasa bir kez delinmekle bir şey olmaz" dedi :D Anayasa şu an delik deşik :D süzgece döndü resmen.
Artık anayasa hikaye tek adam rejiminde hak hukuk adalet hepsi tek kişide.
Silivri soğuktur o konulara girmeyelim şimdi 🤣
3500 tl gelen doğalgaz ve 15 gün kombisini yaktığım evden kesin daha sıcaktırda. Susuyorum yine de 🤣
Orası öyle yakında kışın küçük suç işlenme oranı artacak 🤣 bence de sus 🤣
Bizim burada bir dede pazarda uyuyor ev sahibi evden çıkarmış 7.500 tl emekli maaşı alıyor. Kimsesiz ve yeni ev tutamamış memur değilsin memur kefilin yok 1 kira peşin 1 ya da 2 kira depozito 1 kira emlakçı nakliye ücreti 15 20 bin adam eşyaları satmış 2 battaniye bir yastık biraz kıyafet pazarda uyuyor. Seçimden sonda maalesef ki bunlar artacak.
Millet evi olmayanlar için uygun kredi çıkacak diye bekliyor kredi yok faizler arttı alacak da alamadı 🤣 ülkede kimse umurunda değil devlet geçen sene %50 enflasyon açıkladı kendi %150 zam yaptı her şeye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Şahsen gercek enflasyon %1000 den fazla. Örneğin a101 yılbaşı zam yaptı ki herkes 1 şubatta zamlı maaş alır neyse dün yeniden zam yaptı kısaca gerçek enflasyon çok daha yüksek ve hiç bir konuda denetim yok müdahale yok tamamiyle muz cumhuriyetine döndük.
Krediye gelirsek şu an en dandik ev 5 milyon kredi maksimum 300 bin danaya girer gibi evede girilmez ve faizi ödemesi ciddi uçuk kısaca fakir bakmaktan öteye asla gidemeyecek.
Sadece fakir değil ki bir çok kişi orta gelirli bile alamam artık gözüyle bakıyor.
Orta gelirli alamasa bile kira yok elektrik su yok sadece internet parayla memursa lojmanda oturup aldığı parayla da mis gibi yaşıyor. Üst tabakada parasına para katlıyor nasıl oluyorsa.
Krizlerde zaten zenginler daha zengin olur.
Benim bir tanıdık var adam araba al sat yapıyor 1 senese dubleks ev kendine eşine lüks araba yazlık kışlık aldı hemde 3 çocuğunu kolejde okuttuğu halde yetmiyor deli gibi dışarıda yeme içme sineması tiyatrosu osu busu para harcıyor yine yetmiyor beymenden giyinmeler felan birde eşini aldatıyor o kadına para harcıyor ama servetine servet kattı. Gel gör ki bizler ise geriledik. Bu işin altında bir işler var ama anlayamadım çünkü galericilere bakıyorum aldığı araba 1 senedir satılacak bekliyor felan.
Bazısı tefecilik yapıyor. Araba al satla olacak iş gibi durmuyor.
Bir çok insan sosyal medyada meşhur galerici var isim vermeyeyim ona da kara para aklıyor diyor. Doğru olabilir bende o tanıdığımda kara parayı düşündüm bakalım zamanla ne nediri öğreniriz.
Yüzsüzlük kara parayla millet şov yapıyorlar bir de bunun adına da influencerlık diyorlar :)))
Maalesef ki. Örneğin benimde youtube kanalım var 1 milyon izlenen video 20 bin kazandırıyor vergisi bağkuru düş asgari ücret alan adam seni geçiyor ve 1 milyon izlenmekte çok güç totalde tüm videolar 1 ayda 500 bin izlenmiyor.
Azerbaycanda hava soğuk geçen hafta kar yağdı o kadar
Sen Azerbaycan'da mi yaşıyorsun 🤔
Oralıyım
Başka yerde yaşıyorsun yani
Evet
👍
Kar, soğuk ve böyle bir gökyüzüyle karşılaştım.
Fotoğrafa bakınca aklıma 6 Şubat geliyor Allah bir daha yaşatmasın
Amin 😊
Bende bir haftadır kar gören masumlar gibiyim jdjdjd
Ya nenem uyku haliyle parmağım bastı acıyla uyandım ya bu sabah ALKJHDKLJSFLJKSADFHKLDSAA
İlk kez bu sabah üşümedim.. Ankara ne karlar gördü.. bu ne ki.😊
Valla kar yağıyor şu an Çankaya’da missss misss bembeyaz günler geldi soğuk ama iyi
Burada karlar eridi şimdi gene kar yağmaya başladı
Devam ediyorrr vallaaa
Şimdi durdu gene 🤣
Hahaha o karın sana geleceği yok galiba valla çok güzel yağıyor ses sistemi kurdum az sonra acıcam bi oyun havası dışarıya mahalleyi aşağıya indirme vakti geldi her kar yağdığında halay falan cekiyoruz valal çok güzellll
Ne yaptın 🤣 kaya kaya halay çekerler artık 🤣
Valla çok zevkli yaaa kar baya yağsınnn da daha zevkli olur valla çok hoş oluyr bide Semaver kuruyoruz mis mis
Biz onu köyde yapıyoruz yakıyoruz ateşimizi köyde mis gibi dışarıda oturuyoruz
Ne güzel yaaa çok hoş 😍
evet kafa da dinlendiriyor mis gibi
Bizi köysüzzzz mü sandın sen bakimmm bizde de öğledir sabaha kadar otururuz 💃🏻
Köysüzsün tabi köyde gece 22 da uyunur bir kere nerede görülmüş sabaha kadar oturulduğu
Karlı bir sabaha uyandım..
Yolda yürünmez, ayakta durulmaz, hayat yaşanmaz, kar büyük felakettir...
Kar soğuğu var ama kar yok. Üzücü.
Kar havasında genelde yumuşar hava ayaz olmaz. Eskisi gibi de kar yağmıyor ki zaten eskiden yağdı mı 20 30 cm kar olurdu yağıyor gün içnde eriyp gidiyor
Biz de bekliyoruz fakat rüzgar var donduk 😂
Orası neresi :D kar yağmazsa ayaz olur :D normal
Doğu 😂
Ne kadar doğu :D
Güneydoğu 😂🤣
Antep mi :P
Hayır 😂
Diyarbakır :P
Yok Londra 🤣
O batıda adam kandırıyon sen 🤨
🤣🤣🤣
Yağmurlu bir manzarayla karşılaştım mis gibi.
Bu şarkı sana gelsin o zaman 😂
https://www.youtube.com/watch?v=yDl6tqlJwtg
candır ben konserlerine de gittim yaşlarına göre performansları da çok iyiydi
Gece uyandım yine ouffg amannn ufff
Sabah uyansan da ne fark ediyor gene karanlık :D
Mis gibi deniz havası
Nispet mi yapıyorsun sen 🥺
Kar bekleyen gözlerim hayal kırıklığı yaşadı.
Nerede yaşıyorsun
Bende istiyom böyle karın olduğu manzara ya 😖
Gel 🤔
Sıradan bir gün çok şükür
Maşallah hocam
Daha gözümü kapatmadım
Gözünü kırpıyorsundur en azından o da sayılır 🤔
Güneşli bi sabah ve güneşli bi gündü bugün
Yağmurluydu Şu an yok
Masmavi deniz ve ona imrenen gökyüzü.
Yağmurluuuu kasvetliii içim karardı
Yağmurlu hava, soğuk derin serin...
Güneşli, kuş sesleriyle güzel bir güne uyandım
gözünü camda mı açtın direkt
Sisli puslu bir İzmir havası vardı
Hafif karlı bir manzarayla
Karlı güneşli mix
o nasıl bir manzara karlar erimiştir hemen o. O
Önce bol bol yağdı sonra güneş yalancı güneş..
Sabah her yer kardı sonra karlar eridi
Hayır erimedi bizde..
Nerede yaşıyorsun
Bitlis
Bembeyaz Ankara
Aynen öyle tam çıkıp gezmelik 😊
Şentepede misin
Evet gıcık hanım 🤔
Yakınız 😅
Değiliz yanlış alarm
Yakınız mi 🤣 sen şehrin bir ucundasin ben diğer ucunda gıcık hanım nasıl yakın oluyoruz 🤣
Devreler yandı bende 🤣
Oha burada deprem olmadi mı ya?
Nerede 🤔
Memleket hep karlı
Hafif kar
Sentepe ankaranin kuzey bide tepe olunca yapabilir bn sevemedim orayi sentepe esertepe baglum keciorenin yerleri sevmiom bn keciirendeyim
Ama farkli yerde
Keçiörende'de oturdum da ben aslen Aydınlıkevler çocuğuyum orada büyüdüm gençliğim orada geçti. O yüzden ben de hiç sevemedim :D
Ankarayi sevmiomki bn hicbirseyi yok 3 arti bir ev gibi 🙄🤦🏻♀️😌
Öyle deme Eymir gölü var Aydınlıkevler de otururken Altınpark da çok zaman geçirirdim. Bazen gider gün batımını izlerim istersen buluyorsun bir şeyler
Neressi
Neresi derken 🤔 Ankara soruda yazdım
Çoluk çocuk torba torun pfdkdld misafir var
Güneşli.
Işıl ışıl bi sabah
Çok 🤩 güzel
Ormanın içinde koşuşan hayvanlar
Yapmurlu
Kar yağıyordu
Karlı.
Manzara yoktu binalar soğolsun
eryaman mı ora
Hayır Şentepe
Ankara 'daki adana hürriyet mahallesi
Ben aslen Aydınlıkevler çocuğuyum. Adana tarafında da Mahfesığmaz tarafını biliyorum iyi kötü :D Hürriyet mahallesini bilmiyorum
Kar yağmadi buraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?