Aile & Toplum Sabah uyanınca gördüğünüz en absürt manzara neydi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor evde veya misafir kaldıgınız evde? Güncellemeler1 yıl sabah sabah Sabah uyanınca gördüğünüz en absürt manzara neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Buradan yazamayacağım aykırılıkta bir şey 😄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ozelden yazıyorum Yorumla kralkobrax21 1 yıl Ne gördün merak ettim Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Misafir kaldığım evin kızı uyandırdı beni baya da davetkar kıyafetle. 0 0 Yorumla
Seyma0006 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Baya tuhaf bir şeydi misafirlikte gördüm 1 2 Yorumla Soran 1 yıl neler gordun Yorumla kralkobrax21 1 yıl Ne gördün Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Ev sahibesinin sabah ki hali 😱 0 5 Yorumla Soran 1 yıl kımdı Yorumla Sitsili 1 yıl Üniden bir arkadas Yorumla Soran 1 yıl ılgınc olmustır sana da :D Yorumla Sitsili 1 yıl Yani bunyede sabah enerjisi var zaten. Bide banyoya geçerken ki o hali 🤯 sasirmistim, uyuduğumu dusunuyirdu sanirim Yorumla Soran 1 yıl olabılır Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Ahahah söyleyemem bunu :) 0 1 Yorumla kralkobrax21 1 yıl Söyle Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Absürt bir durumla karşılaşmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Buradan yazamayacağım aykırılıkta bir şey 😄
ozelden yazıyorum
Ne gördün merak ettim
Misafir kaldığım evin kızı uyandırdı beni baya da davetkar kıyafetle.
Baya tuhaf bir şeydi misafirlikte gördüm
neler gordun
Ne gördün
Ev sahibesinin sabah ki hali 😱
kımdı
Üniden bir arkadas
ılgınc olmustır sana da :D
Yani bunyede sabah enerjisi var zaten. Bide banyoya geçerken ki o hali 🤯 sasirmistim, uyuduğumu dusunuyirdu sanirim
olabılır
Burdan yazamam ban yeriz. gel
Ahahah söyleyemem bunu :)
Söyle
Cadirim ve ona bakan kuzenim
Absürt bir durumla karşılaşmadım
burada yazamam
Hayır Peki sen
Fotografimi cekiyorlardi bir keresinde