Herkes beni beğensin dediğinde sorun başlıyor… İlgi Beğeni Onaylanöa Hastalığı devrin Hastalığı !

Dışarının sahte İlgisi Alkışı bir parça değersizliktir aslında…
Herkes beni beğensin dediğinde sorun başlıyor… İlgi Beğeni Onaylanöa Hastalığı devrin Hastalığı !

Dışarının sahte İlgisi Alkışı bir parça değersizliktir aslında…
Bence beğenilme ve onaylanma dürtüsü, bazen ilişkilere zarar verebilir. Eğer biri sürekli olarak başkalarından onay almak peşindeyse, bu, ilişkide güven eksikliğine yol açabilir. İnsanlar birbirini olduğu gibi kabul etmeli ve başkalarının düşüncelerine aşırı odaklanmamalı. Sürekli dış onay aramak, ilişkideki samimiyeti zedeleyebilir. Gerçekten değerli olan, kendi iç huzurumuzu bulmamız ve ilişkilerde güvenin temellere oturması.
Kesinlikle verir çünkü özgüven eksikliği endişe beğenilme ve ego tatmini karşıdaki kişiyi bıktırır kendisini huzursuz hisseden birey bunu karşı tarafa olumsuz yönde aksettrdirdiğinde ilişkinin zarar görmesine sebep olur
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Her zmaannn
İlişkilerde özgüven göz ardı edilmemeli.. İki beden bir ruh olduğumuz bir ilişkide ne kadar sarıp sarmalamasa da kalp ve ruhlarımız, beğenilmek ve onaylanmak için benliğimizden taviz vermemeliyiz..
Özgüven cok önemli, fazla bağlilik veya ilgi ihtiyaci olmadan karşilikli sevgi ve saygili olmak gerekirki beklentisiz olunca huzur olur ve mutluluk oluşur...
Cevap
7Cevap
verebilir bence de
Evet ne yazık ki oyle. İnsan önce kendini sevmeli aslinda. Sevgiyi baskasinda arayınca bazen hatalı ilişkiye sebep oluyor. Soru davetinden geldim
Hoş geldin kesimlike öyle
Hos buldum bu durtu hep duygusal boşluktan bence:((
Kesimlike doğru
Veriyor fakat günümüzde neredeyse bütün ilişkiler beğenilme/onaylanma dürtüsü üstüne kurulu... kadınlar bu yüzden estetik bağımlısı haline geldi
Sevdiğin insan dışında başkası seni neden beğensin ki yani öyle bi ihtiyacın olmaz bile yeterli ilgiyi veriyorsa tabi
İlgi ne demek sevgi ne demek
Sevgi koşulsuz olur ama kendini yeterince sevmiyorsan sevgiyi başka şekillerde almaya çalışırsın bunu hayatındaki insan vermiyosa istemeye istemeye beğenilmek sevilmek istersin. Ki ben asassla katılmıyorum ilgi görmüyosan ayrılcaksın sevgi dile getirilmeli gayette ama işte yapamıyosan böyle olur
Diyelim ki seni herşeyiyle seven biri var ve bunun her anlamda sonuna kadar hissediyorsun….
İlginin bir sonu yok bence …önemli olan değer vermek sevmek …
Beğenilme ve ilgi sevdiğim insan tarafından olunca hoş bence, aksi umrumda olmaz.
Çok şükür herşeyim yerin de hem sevdiğim benim için varsa benim varlığım bütünüm için de kalır.💗🎀
Beğenilmek onaylanmak isteği degilde karsindakini kazanmaya çalışmak diyelim aşırıya kacmamalı.
Vallahi öyle bir kaygım endişem beklentim yok doğaçlama yaşıyorum Goy Goyundayım
Elbette kendini başka birilerine beğendirme gereği duyuyorsa zaten ilişki yok hükmünde sayılır
Çok fazla veriyor
Katılıyorummm
Beğenen ve beğendiğini yeterince hissettiren varsa fazlasına gerek yok.
Onayla beni boşuna mı sevgilim olms
Bence vermemeli çünkü erkek övgü kadın ilgi ister
Bilmiyim ki
Vermez
Evet
Verir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?