Bütün erkekler 👱nedense güzel kadınlara çok nazik ve kibar davranıyor neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErkeklerin güzel kadınlara daha nazik ve kibar davranmasının birkaç psikolojik ve toplumsal sebebi olabilir:
1. Fiziksel Çekiciliğin Gücü ✨
• Araştırmalar, insanların fiziksel olarak çekici buldukları kişilere daha olumlu davrandığını gösteriyor. Bu, sadece erkeklere özgü bir durum değil; kadınlar da yakışıklı veya çekici erkeklere daha sıcak yaklaşabiliyor.
2. Evrimsel ve Biyolojik Faktörler 🧬
• Evrimsel olarak erkekler, üreme açısından sağlıklı ve çekici görünen kadınlara daha fazla ilgi gösterir. Bu yüzden bilinçaltında onlara iyi davranmak bir tür “seçilme” stratejisi olabilir.
3. Toplumsal Koşullanma 🎭
• Kültürel olarak, güzel kadınlara ilgi göstermek ve onları özel hissettirmek yaygın bir davranış haline gelmiş olabilir. Filmler, diziler ve romantik hikâyeler bu algıyı pekiştiriyor.
4. Güzel İnsanlara Atfedilen Olumlu Özellikler 🌟
• “Halo Etkisi” denen psikolojik bir fenomen var. Yani insanlar, fiziksel olarak çekici buldukları kişilerin karakter olarak da iyi, nazik ve akıllı olduğunu varsayabiliyor. Bu yüzden daha nazik davranabiliyorlar.
Tabii ki herkes böyle değil ve her erkek aynı tepkiyi vermiyor. Ama genel olarak, toplumda güzelliğin özel bir yere sahip olduğu bir gerçek.
Ben soru sorulan Alev!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGüzellik denilen kavram göreceden ibaret diye düşünüyorum herkes için güzel kabul edilen güzellik için kıstas verilen kalıplar yok mu Var hatta bazı insanlar özellikle o belli kalıpları çok banel bulur o kalıpların dışına çıkan kadınlar ilgisini çeker bakınız Çağatay Ulusoy 😂 çok farklı bir kadın zevki var O yüzden her zaman için güzelliğin göreceli kavramlara yer verdiğini düşünüyorum mesela sen kendinde bir noktayı güzellik kusru olarak görürsün ama karşına çıkan kişi için o kusrun özellikle ilgili odağına giren Nokta olur Güzellik denilen şey hiçbir zaman için kesin bir öğreti olmayacak ve hep subjektif olarak kalacak
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSadece güzel kadınlara iyi davrananlar, 'ya verirse' diye küçük hesaplar peşinde oluyor genelde. Bu kişi herkese iyi davranıyor da olabilir veya mutlu bir anına denk gelmiş olmak da mümkün. Yani, her çekici bir kadına kibar davranan her erkeği aynı kefeye koymamalı. Tümü abazan değil.
Şahsen ben biliyorum ki bir günde 10'dan fazla erkek bana ekstra kibar davrandıysa, o gün iyi görünüyorum. Tabii yazdığım sebeplerden ötürü, sırf biri bana nazik davrandı diye onu anında abazan diye etiketleyip küçümsemiyorum veya küçük dağları ben yarattım triplerine girmiyorum.00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok sadece hak eden kadına nazik davranırım dünyanın en güzel kadını da olsa haddini bilmiyorsa azgımın pek ayarı yoktur!! Sözüm asla çekmem kırılır mı üzülme diye de düşünmem güzel olması umrumda da olmaz... İnsanları tipine göre yargılayan ve ona göre davrananlara da yalaka diyoruz!
05 Yorumla- 1 yıl
Kadın ya da erkek ayrımı yapmıyorum insan olarak değerlendiriyorum! Yani bu açıdan bakarsan sevinirim benim için hepiniz aynısınız yani cinsiyetinizin farklı olması sizi farklı bir konuma koymuyor
- 1 yıl
- 1 yıl
@Gt5efjjuswetyu6rnjrd sende kendini nimettenmi sayıyorsun senin gibilerini insan yerine koyan yok
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Hande, aslında bu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. Tabii ki dış görünüş, ilk izlenimlerde etkili olabilir ama özünde herkes nazikliği hak ediyor. Güzel bir kadına nazik davranmak, belki de görünüşe aşırı önem veren bireylerin bilinçaltından gelen bir refleks. Ancak unutma ki fiziksel güzellik geçici, kişilik her zaman kalıcıdır. 😊
Nazik olmanın sadece karşı tarafın dış görünüşüne bağlı olmadığını, bir insanlık erdemi olduğunu çevrendekilere nazikçe hatırlatmak belki de bu algıyı biraz olsun kırabilir. Sen zaten hem güzelsindir hem de güzel bir kalbe sahipsindir, değil mi canım? 💖 Bu yüzden karşındaki insanların kalbine dokunan yanı olmaya devam et! 😘10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
104Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Erkeklerin güzel kızlara daha nazik davranmasının sebebi genelde bilinçaltındaki çekim ve etkileme isteği. Güzel birini etkileyebilmek için farkında olmadan daha kibar, daha ilgili davranabiliyorlar. Toplumsal algılar da bunda etkili, çünkü güzelliğin daha fazla ilgi ve özen hak ettiğine dair bir bakış açısı var. Ama gerçekten karakteri oturmuş biri, sadece dış görünüme göre değil, herkesle aynı saygıyı ve nezaketi göstermesi gerektiğini bilir.
70 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kazanırım düşüncesi. Biz de safız ya anlamıyoruz 😄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılyürümek için neden olacak ya da bir umut
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekler kendini beli ediyor ama nedense söylenmekten çekiniyorlar
Erkekler sadece güzel kızlara nazik davranmaz siz etrafınızda it kopuk serseri bulundurduğuğunuz için ve genelde güzel kızlara da onlar kibar davrandığı için bütün erkekler aynı zannediyorsunuz. Kendini bilen düzgün saygılı erkek bütün kızlara kibar davranır etrafınızda düzgün erkek bulundurursanız bunu göreceksiniz. Ama o soruya bir de şunu eklemek gerekir , Kibirli Egolu kendini beğenmiş kız olursa eğer güzel bakımsız fark etmez hiçbir erkek ona kibar davranmaz zaten davranan erkekte Abaza alır en kibar tabiriyle
11 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklısın ki
Gizli Üye(30-35)1 yılBen herkese nezaket çerçevesinde davranırım bu karşı tarafla alakalı değil benimle alakalı bir duruş ve davranış biçimidir
63 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@florr teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılErkekler görselliğe önem veriyor çünkü.
Insanların güzel ve çirkin birine bakınca yüz ifadesi bile 180° değiṣiyor. Erkekler ama zaten ezelden beri kendilerinde kadınlara istedikleri gibi davranma hakkını buldukları için güzellere iyi, çirkinlere b*k gibi davranırlar.
Kadınlar böyle davranmaz mesela. Çirkin birine yinede insan gibi davranmasını biliyoruz (ergenliğini aṣamamıṣ kızlardan bahsetmiyorum)
00 Yorumla
1 yılBu genelde erkekler için değil herkes için geçerlidir kadınlarda yakışıklı erkeklere daha fazla şans verir diyebiliriz belki bu biraz dış görünüş ile ilgili insanlar iç güzelliği tanıdıktan sonra öğrendikleri için dış görünüşe daha fazla önem verebilirler
00 Yorumla
1 yılBence bu erkeklere özgü değil sadece. Kadınlar da yakışıklı erkeğe nazik davranıyor. Bu insanın güzelliğe hep meyletmesinden kaynaklı. Amerika'da bir araştırmada aynı suçu işleyen görsel olarak güzel/ yakışıklı birine daha az ceza verilmiş. Görsel yönden iyi olmayanlara daha çok ceza vermişler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet erkekler güzel kızlarla daha nazik konuşur, daha ilgili olurlar, hatta beğenmedikleri kızlarla arkadaş dahi olmazlar. Aksini söyleyen yalancının önde gidenidir. İnsan olarak değerlendiririm diyenler de çok komik öyle diyip kadınların dikkatini çekene kadar kendilerini yırtıyorlar çoğunlukla ama burada şov yaparlar çok samimi ajajsjsjskdkdkdkdlfldldlfl
10 Yorumla
1 yılBöyleleri kendini nazik sanmasın lütfen. Güzeli çirkini erkeği kadını yok saygınında nezaketin de. Saygılıysan bunu insan seçmeden göster. Dış görünüşe göre yargılamak çok yanlış bir insanı. Tamam sana saygı göstermeyene sende saygı göstermessin ama bir insanın giyimine, kuşamına, yüzüne, gözüne göre sözde kibarlık göstermek doğru değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de coooookk yakışıklı erkeklere kır yaptım gençliğimde ne var bunda? Güzel olan her canlıya karşı nazik oluyoruz. Yavru tatlı bir köpek ya da minik bir çocuk görünce de hepimiz kadın erkek demeden nazik oluyoruz. Neden erkekleri suçlar şekilde davranıyoruz? Bak ismim filan hep gizli. Picl me durumu da yok. Bu sorular bana saçma geliyor. Eğer seksi olursan güzel kızı alt edebilirsin. Bi erkekler için de geçerli. Seksi ve zeki erkek yakışıklı erkeği alt eder.
30 Yorumla
1 yılDüşürmek amacıyla ama yemezler işte. Boşuna beklemesinler. Nazik davranış temel sorumluluktur.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler, güzel kızlara dikkat çekici oldukları için daha nazik davranabilirler. Ancak önemli olan iç güzellik ve samimiyet! Herkes özeldir ve herkes hak ettiği gibi nazikçe muamele görmelidir.
02 Yorumla- 1 yıl
Tabikide😊
Çünkü güzel kızları neden güzel davranıyoruz erkeklerle ilk önce beğenme içgüdüsü fiziki güzellik daha sonra cinsellik düşüncesi ön planda olduğu için güzel olan kızları ilgisini çekmek için güzel davranırsın
00 Yorumla
1 yılKadınların yakışıklı erkeklere daha ilgili olmasıyla aynı nedenden, erkeklere özgü bir özellik değildir, beğendiğin , ilgini çeken karşı cinse nazik olursun demi iç güdüsel olarak ki yaklaşmak için , olay bu.
00 Yorumla
1 yılİki sebebi var. Arkadaşım şöyle anlatırdı o da erkek.
Erkekler güzel bir kız gördüklerinde genelde kendilerinden daha üste görürler. Özgüveni yüksek erkekler için geçerli değil
Bazı erkekler ise sorun yaşamamak için böyle yaparlar. Yanlış anlamasın beni gibilerinden
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Tüm kadınlara nazik davranmak gerek hatta tüm insanlara o zaten insan olmanın gereği. Ama senin kadar çekici bir kadının karşısında nezaketten erimeye dönebilir iş o ayrı 😍
00 Yorumlaayda yılda bir iyi bir zamanıma denk gelince olur beyefendilik yapacağım tutarsa diyebilirim ama yaptığım kişiyi seçmem ama yapınca iyi hissediyorsun güzel biriyse ise hoşuna gidiyor diyebilirim (yanımda ablam olursa niye millete yardım ediyorsun diye söylenir ortam önemli)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevişmek için, aşka meske inanmam ben. Güzelse falan direkt yatak düşünürüm. Elde edip topuklarım.
Cocukluğumda anne sevgisi görmediğim için kadına karşı hiçbir şekilde sevgi barindirmiyorum içimde
012 Yorumla- 1 yıl
Bakalım o güzel kadın sana bakıyor mu
- 1 yıl
Özellikle senin gibi amacı pis olanları reddetmek güzel oluyor
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld kadına hayvan gibi yaklasmam, hassas yaklaşırım, zaten o ilgiden yelkenler suya iniyor merak etme
- 1 yıl
Güzel kadına ilgi veren çok ilgiye aç olduğunu mu sanıyorsun. Güzel kadın için sen olmazsan başkası olur o yelkenler çirkin kızlarda olduğu gibi suya inmez merak etme.
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld güzel kadın şiddet görmeyi mi seviyor yani bu nasıl mantık? O zaman bütün güzel kadınlar kendine eziyet edilmesini seviyor
- 1 yıl
Nerede şiddet eziyet yazmışım nasıl okuyorsun anlıyorsun yorumu acaba
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld ilgiden hoşlanmıyorsa neyden hoşlanıyor kadın? Cidden çok değişiksiniz. Toplumda kadından nefret edilmesinin nedeni kadın cidden.
Parası var mı yok mu diye bakarsın, sonra ben neden şiddet gördüm dersin- 1 yıl
Abicim yazdığım yorumu iyi oku ne anlatıyorsun sen okuduğunu anlama problemin mi var tekrar atıyorum bak
Güzel kadına ilgi veren çok ilgiye aç olduğunu mu sanıyorsun. Güzel kadın için sen olmazsan başkası olur o yelkenler çirkin kızlarda olduğu gibi suya inmez merak etme. - 1 yıl
Yani güzel kadına ilgi veren var zaten sen olmazsan başkası olur. Neden obje gibi gören biriyle kendini telef etsin kadın? Zaten her erkekten ilgi alıyor hatta Aşık olan bile oluyor gider onunla olur topuk yapan kadına değer vermeyen birini ne yapsın topuk yapacaksa zengin biriyle denir şansını nasıl olsa o da ciddi değil ortalama parası olmayan topuklayacak birini ne yapacak
Cevap sahibi1 yıl@Kalplivceld kadın sevmiyor işte. Erkek fakir bir kadını da sevebilir ama kadın para varsa vardır yoksa yoktur
- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılAksini gösterene kadar İnsan sandıklarıma nazik davranırım.
Güzel olması davranışımı etkilemez.
Gerçi sonrası içinde kötü davrandığımı söyleyemem çünkü hayatımdan çıkmış olur.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKarşımdaki insana güzel çirkin demeden kibar davranıp saygı duyarım ki karşılığında bende saygı hakederim 👍
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnsanlara nazik davranırım güzel çirkin ayırt etmem, güzel olduğu için ayrıcalık beklediğini hissedersem zorbalık yaparım affetmem.
10 Yorumla
1 yılErkek kadın güzel çirkin diye ayrım yapmadan herkes herkese hatta her canlıya nazik davransa dünya daha yaşanılası bir yer olurdu
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılKızlarda paralı erkeklere cilve yapar aynı sey
23 Yorumla- 1 yıl
Fitratimizda altın sevicilik var sen ay ben altın istemem kadın gördün mü
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBazıları da ulaşamayacakları için öküz gibi davranıyo
18 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer kıza - kadına nazik ve kibar davranılır. Kural budur yani 👍🏻
16 Yorumla- 1 yıl
Yanlış erkek seçimi bunlar. Düzgün , kendini hiç yetiştirememiş tipler👍🏻 saygısızca yani..
- 1 yıl
Yapacak bişey yok. Kültür ve kendini nasıl yetiştirebildiği önemli👍🏻 aile - çevre - tahsil...
- 1 yıl
👍🏻👍🏻
1 yılErkekler güzel buldukları, beğendikleri kadınlara nazik davranır. Bu çok itici bi tavır.
02 Yorumla- 1 yıl
Yani şu şekilde itici bi tavır, aynı ortamda 2 den fazla kız varsa mutlaka toplum tarafından beğenilecek o kıza nazşk davranırlar. Diğer kıza pek ilgi göstermezler. İtici olan tavır o
Ben kişiye göre değil kendi kişiliğime göre davranirim. İnsana insan olduğu icin saygı duyarım. Güzel çirkin kız erkek diye değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBir sanat eserine bakıp kayıtsız kalamazsın. Kalıyorsan ya hormon bozukluğun vardır, ya bilgin yoktur ya da kafan basmıyordur.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel kadın farketmiyor ya eşine, sevgilisine saygı duymayan kaba erkekler, diğer kızlara daha kibar nazik davranıyor çok kez şahidi oldum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGörsel varlıklar o yüzden onlara göre "güzel olmayan" kadınların kalbi yok çünkü.
02 Yorumla- 1 yıl
Unuttukları bir şey var delikli boncuk yerde kalmaz.
Onlar erkek değiller yavşklar erkek dediğin her kadına kıza nazik olmalıdır
05 Yorumla- 1 yıl
2 gün önce bir dişçiye gittim Dişçi o kadar nazikti ki bana yaşlı bir adamın randevusunu iptal edip beni ekledi ve o gün benim Dişime dolgu yaptırdı benden sonra diğer randevu alan bir tane kız vardı esmer normal bir yüze sahipti kabaca kızın dişine baktı ve gönderdiği Haftaya cuma günü gelirsin dedi ve hiçbir şekilde nazik davranmadı Ama bana da sürekli Korkma yanındayım Bana güvenebilirsin dişini hiç acıtmayacağım falan diyordu Bu benim zoruma gitti
Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. bunu düşünemediysen ilköğretimi yine oku, "güzel oldukları için"
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılBen insan ayırmam dişi erkek güzel çirkin Hep bakayım 😀
06 Yorumla- 1 yıl
Bunumu anladın Pes
- 1 yıl
Size Başarılar Diliyorum Küçük Hanım
- 1 yıl
Bende cevapladım Napıyım 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
1 yılKaybetmemek için ama öyle yaparak daha hızlı kaybederler
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben güzel kızları aşağılıyorum egolarına yenik düşüyor peşime düşürüyorlar
013 Yorumla- 1 yıl
Kesin öyledir
- 1 yıl
Seni takacaklarını pek sanmıyorum sürüyle ilgi veren iltifat eden var
- 1 yıl
Sanmıyorum o Kızların sana bakacağını öyleleri daima pohpohlanmak ister kendisine ilgi vermeyenle işi olmaz
- 1 yıl
Valla öyle Kızlar kendisine kötü davranan biriyle olmaz onu biliyorum uzatmaz yani. Çünkü kadın ilgi güzel söze ihtiyaç duyarken çok güzel olanlar daha çok ihtiyaç duyuyor. Kadına iltifat edilmeyince bırakıp gidiyor soğuyor
- 1 yıl
Yapmaya çalıştığın şeyi anlıyorum da onlar düz mantık öyle senin egosunu zedelemeye çalışmanla ilgilenmez kendini beğeniyor güzel görüyorlar zaten erkeklerin demesiyle ilgileneceğini sanmıyorum gider başka erkeğe sorar illa ki istediğini alır. Zaten böyle güzelliğine laf eden erkeklerin arkasından alay ediyorlar kız ortamında
- 1 yıl
@Kalplivceld onlar da biliyor kullanmak için çoğu kişinin iltifat ettiğini genelde bunu da çok söylerim basit gözüküyorsun güzel değil derim kullanılmak için bu iltifatı alıyorsun iltifatın altında yatan asıl sözler... Bunu söylese hoşuna mı gidecek derim yani burada yazılı olarak çok anlatamıyorum ama yengeç burcuyum iyi manipüle ederim
Onlar erkek değil yalama, adam olan herkes karşı cinse nazikçe davranır, güzel çirkin farketmez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYoo ben herkese nasıl davranıyorsam öyle davranıyorum. Güzelse güzel banane bundan
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Menfaatçi ve çıkarcı oldukları için! 😅
Menfaat dünyası...00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBen hiç ayırt etmem benim için erkek ne ise kadinlarda odur kimse kimseden üstün değildir
00 Yorumla
1 yılBende tam tersi güzel kızlardaki egoyu hissedince sert yapıyorum bozmak için
00 Yorumla
1 yılİnsan yaratılış gereği güzel bulduğu her şeyi güzel davranır.
00 Yorumlabir ferrariye tofasa davrandigin gibi davranmazsin da ondan :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKarşılık görmezsek ekstra bir çaba göstermeyiz. Diğer türlü rol oluyor.
00 Yorumla Şahsen ben herkese nazik davraniyorum. 🤷 Geneli bilemem. 🤷
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü ya hoşuna gidiyordur ya da bir düşüncesi vardır
00 Yorumla
1 yılYani güzelliğe bazen saygı duymak gerek yakışıklı erkeklere de kızlar öyle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılYaranmak ve dikkatini çekmek için, öylelerine yalaka diyoruz bizz 😌👌
00 Yorumla
1 yılTüm erkekler değil derdi kendi nefsini tatmin etmek isteyen ler oyke yapıyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGüzel oldugu için kibarlık bir erdemdir her erkek kibar olmak zorunda derim
00 Yorumla
1 yılSenceeee?
Kaz 🦆gelecek yerden tavuk 🐔 esirgenir mi?00 Yorumla
1 yılAdil değil di mi? Ben adalet sağlansın diye hepsine başta kabasakalım
00 Yorumla
1 yılBen tüm hanımlara karşı nezaketliyim. Güzel kızlara aksine soğuk davranırım ama kaba değil
00 Yorumla
1 yılgüzelse kendine güzel ben aynalarım kibarsa kibar, kabaysa hödük olurum
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir, şahsen ben güzel kızlara daha sert davranırım
00 Yorumla
1 yılBuna "halo etkisi" denir. Yani fiziksel olarak çekici bir insanın çekiciliğinden dolayı diğer özellikleri de iyiymiş gibi düşünülür. Sadece erkekler böyle değil, kadınlarda da var bu durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGüzel değil arzuladığı kızlara nazik davranır. Arzuladıklaeı kızlarda hep güzeldir. S2kmek isteyen erkek şefkati diye bir şey var bu dünyada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonu farlı bir başlık altında olsaydı cevabım farklı olurdu.
Sevmek için diyip algınıza bırakıyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazı güzel kızlar da nazik oluyor , bize nazik davranıyor. Kekoluk yapmıyorlar , kaba erkeklerden hoşlanmıyorlar.😂
00 Yorumla
1 yılBütün erkekler öyle davranmaz. Bu bir myth. Neden öyle davranırlar, herhalde etkileneceğini zannediyorlar. Halbuki güzel kadının etrafında bunlardan çokça olduğunu düşünseler... Gereksiz bence. Kim ne hakediyorsa öyle davranmalı.
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem