Peki nedenn?
3 ay
Erkekler sadece güzel kızlara mı kibar davranır?

Peki nedenn?
Evet geneli öyle güzel bulduklarına kibar olurlar. kızlar da öyle zaten yakışıklı buldukları ile konuşurlar ya da nazik ve kibar olurlar sadece. çünkü günümüzde maalesef her şey dış görünüşe bakar
Cevap
36Cevap
Kendisine saygısı olan insan herkese karşı kibar yaklaşır.. Bunun görselle alakası yoktur..
Kaslı ve uzun boylu beyler kibar davranınca saygıdeğer hanımefendilere şirin geliyor ama kısa ve kassız erkekler kibar olunca hanımefendilere itici geliyor. Güzel ya da değil tüm hanımefendiler böyleler...
Hepsi olmasada maalesef var öyle tipler. Şahsen ben her kıza sülük gibi yanaşan tipleride sevmiyorum. Sevdiğin kıza samimi olursun , gerisinede mesafe koyarsın sadece.
hayır güleç yüxlü anlayışlı egosuz , kız erkek herkese herkes yardım eder. toplum kendiğni çek etmewli;noldu rezidansta avm de çalışıyosan * kime ne? adam tarla da daha mutlu ve faydalı.
Genel olarak bakılırsa kızlarda yakısıklı erkeklere kibar ve güzel davranıyor kendini bilen erkek güzel çirkin farketmezin kibar davranması lazım helede karsındaki bayan ise
Bence güzellikten ziyade statüye göre iyi davranıyorlar. Zengin kadınlara kibar davrananları görüyorum
Kibar erkek, herkese kibardır. Özünde yoksa kibarlık yapmıyor yavşıyordur.
Genelde öyle bir algı var. Ama bir erkek bu şekilde yapıyorsa, kişisine göre değişken bir karakteri var denilebilir.
Hayır ben kaba göre şekil almam.. Davranısım bana nasıl davrandıgıyla alakalıdır.. Ben aynayım kısı nasıl gelırse oyle karsılanır bende
Genelde öyle.. Dış görünüşün iyiyse erkekler kibarlaşır. Genelleme yapmıyorum ama çoğu öyle
Yok be ne alaka bir sürü bebek gibi kız tanıyorum hepsi bildiğin hödük
Dediğin gibi bir de zenginse bile o zaman saygı duyar
Erkekler öyle olabilir. Ama adamlar herkese layığıyla davranır.
Öyle bir ayrım yapmak daha kabaca. Bence bütün kadınlar kibar davranılmayı hakediyor
Güzel ve yakışıklı olana torpil geçmeye meyillidir insanoğlu
Valla ben hepsine kibar davranıyorum ama o yazdığını kızlar yapıyor sanki 😊
Hayır neysem o' yum. Bana yanlış gelen ters gelen bir durum varsa bunda güzellik aramam, ne denmesi gerekiyorsa derim. Kendin olmak her şeydir güzellik bir şeydir.
Maalesef erkekler o kadar abaza ki sirf kizsiniz diye kibar olup iyi davraniyor tabiki her erkek degil
Sadece guzellere ilgi olsaydi mahalle kezbaninda bile ego olur muydu
Ben genelde karşımdaki insanlara nasıl davranışı hak ediyorsa öyle davranırım.
Hayır. Gözüne güzel gözüken, sempatik bulduğu ve tanımak istediği her kıza kibar davranır
En İyi Cevap