Sağlıklı güzle bir Hafta sonunuz olsun
Hasta bir Kalp mi, Yoksa Hasta bir Beden mi daha zor iyileşir?
Sağlıklı güzle bir Hafta sonunuz olsun
Buyrun Söz sizde 🙃

Acil 🚨 geçmiş olsun taktikleri 🚨 üşüdüm yüzme sonrası galiba znsnsnsn -
Hasta hasta KS’de soru sormadık demeyiz artık sksksksksk
Hasta beden daha zor iyileşir. Kalbin zamana ihtiyacı varken; vücudun zaman, vitamin, ilgi, sevgi, bakıma ihtiyacı vardır. Bunları sağlamak bu ahir zamanda bir hayli zorken sadece zamanı kendimizden temin etmek çok daha kolaydır. Geçmiş olsun. 🕰
Bence hasta bir kalp daha zor iyileşir. Bedenin iyileşmesi, biraz dinlenme, tedavi ve zamanla düzelebilir ama kalbinin kırılması, duygusal yaralar daha derin ve uzun süre etkileyici olabilir. Kalp, bir şekilde bedene de yansır; o yüzden kalp iyileşmeden beden tam anlamıyla iyileşemez. İçsel huzur ve duygusal iyileşme, fiziksel iyileşmeden çok daha karmaşık ve uzun vadeli bir süreç.
Hasta beden daha zor iyileşir neden mi? Çünkü insan fizyolojisi zincirleme işler. Bir yerde bozukluk olunca diğer organlarda işlevini doğru yapamaz ve teker teker bozulmaya başlar. Kalp ama tek bir şey için acı çeker. Sadece içinde yaşatır bu acıyı diğer organları etkilemez. Sonra bu duruma zamanla alışır. Ve bir gün kendi kendine iyileşir
Hasta kalp zor iyileşir. Geçmiş olsun 🌸
Bitki çayları ve bol meyve 💁♀️
Teşekkür ederim Meleksin Melek🌷🌷🌷🌷🌷
Ben teşekkür ederim 🙏🏻
Cevap
6Cevap
hasta bir kalp tabi ki de.
Hasta bir beden dinlenme, ilaç ve bitkisel takviyeler ile geçen bir durumdur. Ama kalp haksızlığa uğrayıp hastalandığı zaman çok derin sancılar çeker. Ve bu manevi sancılar bir süre sonra bedene de sirayet eder. Kalp hastalığının en büyük ilacı acını çekip, kendini hayatın akışına bırakmaktır..
Hasta kalp tabikide. Allah şifa versin bu arada 🤲
Teşekkür ederim çok zarifsin🌹
Hasta bir kalp daha zor iyileşir kalp iyileştikçe bedende iyileşir
Hasta bir beden düzelir lakin hasta bir kalp zor iyileşir
Hasta beden sağalır ama hasta kalp asla sağalamaz...🫠⚡️
İkisi bağlantılı zaten kalbin hastalığı bedene de yansır.
Şu herif gibi auram olsa bütün karılar benim olurdu
İkisi de değil
Hasta bir RUH çok daha zor iyileşir
Karar veremedim ikisi de birbirinden zor ve de sancılı süreçler. Duruma göre kişiye göre değişir
Hastalığın boyutuna bağlı
Hasta kalp bedeni yansır
Hasta bir kalp reis jdjdjjd
Kalp
Beyni de hasta etmiş bir kalp.
Hastalk ruhta başlar
Hasta kalp iylesmez
Beden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?