Akil mi kalp mi?

Arkadaşlar nolur yardım edin. Benim 3 yıllık ilişkim vardı. Bu 3 yıl içinde bana ne nişan ne söz yapmadı ben hep ciddi olsun istiyordum o hep bi ailesini falan bahane ediyordu. Son zamanlarda sıkılmıştım ilişkimden. Ama seviyorum kendisi. Sadece artık uzamanın bi anlamı yok ilişkimize bi ad koyalım istemiştim. Oyalıyor gibime geliyordu. Sonradan geçen hafta eski sevgilim mesaj attı. Normal konuştuk göruntülü aradı ve sanki tekrardan eskisi gibi hoslanmaya başladım. O arayınca konuşumca mutlu oldum. Ama benim bir ilişkim var ve öyle olduğu halde bu duyguları hissetmem normal değil. Sonuçta sevgilimi seviyorum ama sevdiğim halde neden boyle oldu neden ona ilgi duymaya başladım. Vicdan olarakta cok rahatsızım. Eski sevgilimde tekrar birlikte olmak istiyor. Sonucta şuanki sevgilimi seviyorum karsima kim cikarsa ciksin böyle olmamalıydı aklimda kalbimde karıştı. Bu arada eski sev. çok sevmiştim hemde çok bununda mi etkisi var off bilemiyorum yardim edinn. Aldatan kadin durumuna dusmek istemiyorum
Akil mi kalp mi?