Astroloji & Burçlar 1 ay Burçların kalbi mi kırılır, kalp mi onarır, kalp mi kırar? Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 . Burçların kalbi mi kırılır, kalp mi onarır, kalp mi kırar? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
s ikizteraziFenomen Takip Et Master Yaş: 22 Terazi 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 3,6b görüş paylaştı. Kalbim kırık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Feyza1111 Oğlak 1 ay A neden Yorumla ikizterazi Terazi 1 ay Erkekler Yorumla Feyza1111 Oğlak 1 ay Değmez Yorumla ikizterazi Terazi 1 ay Bilmem mi Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 100% Boğa 1 ay Başkalarının kalbini onarıyoruz ama bizim kalbimizi ne kendimiz ne de başkası onarıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% Oğlak 1 ay Aslan🦁Kalp onaran diyor kesinlikle doğru. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b görüş paylaştı. Kalbim kırılmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Feyza1111 Oğlak 1 ay Ne güzel
Kirginimcokk0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% Başak 1 ay Ben de diyorum burcum neden Başak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Kirginimcokk0 Başak 1 ay O zaman bir oğlak bir boğa aslan da ya da yengece ihtiyacım var bdbdb Yorumla Feyza1111 Oğlak 1 ay Yengecim ldlhldşlhleşhş Yorumla Feyza1111 Oğlak 1 ay İyi olcak hastanın doktor ayagına gelirmiş😅 Yorumla Kirginimcokk0 Başak 1 ay :Ddd Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% Yay 1 ay Kalp kıran, olm yapmayın dhdnsm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% Başak 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 354 görüş paylaştı. Başak kalbi kırılan cooooook dogruuuuu👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% İkizler 1 ay Kıran demişler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 28 Balık 1 ay hepsi kırar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Kalbim kırık
A neden
Erkekler
Değmez
Bilmem mi
Başkalarının kalbini onarıyoruz ama bizim kalbimizi ne kendimiz ne de başkası onarıyor
Aslan🦁
Kalp onaran diyor kesinlikle doğru.
Kalbim kırılmaz
Ne güzel
Ben de diyorum burcum neden Başak
O zaman bir oğlak bir boğa aslan da ya da yengece ihtiyacım var bdbdb
Yengecim ldlhldşlhleşhş
İyi olcak hastanın doktor ayagına gelirmiş😅
:Ddd
Kalp kıran, olm yapmayın dhdnsm
Başak kalbi kırılan cooooook dogruuuuu👍
Kıran demişler