Kişilik & Karakter Uykunuz ağır mıdır hafif mi? Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor SakBenim hafif ama istediğim an uyuyabilme özelliğim var kaçmıyor hiç fkf Uykunuz ağır mıdır hafif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Benim uykum bazen ağır bazen de hafiftir ne kadar uykulu olduğuma göre değişiyor genellikle. :D 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öldüm zannederler… Eve giren hırsıza sessiz ol be canım diyecek kadar… 1 4 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Dedin mi hiç peki 😅 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Kamera kaydıyla mevcut… Maalesef demişim… Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Geçmiş olsun😁 öyle durumlarda en güzeli uyuma numarası yapmak🥹 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Numaraya gerek kalmamış bende… Yok sayıp uyumaya devam etmişim… 😬😬😬 Yorumla
ghostvari Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hafif şu deprem mevzularından sonra 1 2 Yorumla Yalniž_kadîňn 1 yıl Hep tetikteyiz valla 😕 Yorumla ghostvari 1 yıl Hayatımızın bir parçası yapacak bir şey yok 2 ay uyuyamadım daha iyiyim şimdi Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok zor uyurum ama uykum ağırdır biraz 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Duruma göre değişir 🤔🤔🤔 Genel de hafif sayılır 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gece yatmadan aldığım ürünler yüzünden ağır. 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok hafif 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hafiftir 1 0 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Ağır 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ağır baya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim uykum bazen ağır bazen de hafiftir ne kadar uykulu olduğuma göre değişiyor genellikle. :D
Öldüm zannederler… Eve giren hırsıza sessiz ol be canım diyecek kadar…
Dedin mi hiç peki 😅
Kamera kaydıyla mevcut… Maalesef demişim…
Geçmiş olsun😁 öyle durumlarda en güzeli uyuma numarası yapmak🥹
Numaraya gerek kalmamış bende… Yok sayıp uyumaya devam etmişim… 😬😬😬
Hafif şu deprem mevzularından sonra
Hep tetikteyiz valla 😕
Hayatımızın bir parçası yapacak bir şey yok 2 ay uyuyamadım daha iyiyim şimdi
Ben de birazcık ağırdır
Çok zor uyurum ama uykum ağırdır biraz
Duruma göre değişir 🤔🤔🤔 Genel de hafif sayılır
Gece yatmadan aldığım ürünler yüzünden ağır.
Çok hafif
Hafiftir
Çok ağırdır uyandırabilene aşk olsun
Yorgun uyudusam ağır diğer zamanlar hafif
Ağır
Hafif
Benimki daha çok derin😴
Ağır baya