Ya uyku biraz bence psikolojiye bağlı yani alışkanlıkla da ilgili mesela bir derdi olan bir insan uyuyamayabilir veya çok erken uyanmaya alışkın bir insan hep erken kalkabilir benim uyku düzenim değişik ama uyumayı çok severim biraz da ağırdır diyebilirim normalde
Genellikle çok zor uyurum ve uykum da çok hafiftir gece sabaha kadar kendime bir çok iş bulup onlarla ilgilenirim.. Uyku pek benlik değil uyumak yerine hiç durmadan yeni bir faaliyet yapmak isterdim hayata dair tüm eğlenceli ve güzel aktivitelerin hakkını vermek isterdim.. Uyursam da bir kaç saat ve hafif bir uyku olur.. Kahvemi de içerim zaten illaki..
Aşırı yorgunsam top patlasa uyanmaz dedikleri kişiyim. 15 Temmuz darbeyi mesela duymadım 🙄🙄 söylüyorum inanmıyorlar cidden hiçbir şey duymadım yorgunluktan ölmüştüm. Ama normal şartlarda kuş kanat çırpsa ben zınkk kalkıyorum Bir de uyanacağım dediğim saatte uyanıyorum 6ysa 6yı 5 geçe falan açıyorum gözleri 😂
Açıkçası uyku ile bir problemim yok. Eğer uyumakta zorlandığım bir günse uykuya dalmam yaklaşık 50-55 saniye sürer. Uyumak için gürültü, mekan, iklim vs. hiç dert değil. Sandalye, araba, hatta otobüste ayakta bile uyuyabilme potansiyeline sahibim. Uyandığım andada uyku süresine bağlı olmaksızın gayet dinçimdir.
Top patlasa duymayanlardanım, erken uyanmam gerektiği zamanlarda en az 10-15 alarm kurarım ve farkında olmadan hepsini kapatıyorum, çok zor uyanırım. Tabiri caizse ölü gibiyim uyurken.