Kişilik & Karakter Uykunuz ağır mıdır, hafif mi? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Her sese uyanır mısınız yoksa kolay kolay uyanmaz mısınız? Uykunuz ağır mıdır, hafif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Benim uykum ağırdır bazen. bazen de direk uyanırım. değişiyor o kaçta uyuduğuma göre 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Uykum ağır ama üst komşunun en ufak takırtısında uyanıyorum kötü sinir bozucu 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl üst komşuyu dövelimmm Yorumla Girlymami +1 yıl Ben döverim çok pis ama sucssuzken suçlu olcagim için olmuyor maalesef Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen içinden dövüyormuş gibi yap Yorumla Girlymami +1 yıl Zaten sovuyorum ama çok pis kalbim atıyor titreme geliyor her yerime kötü Yorumla Girlymami +1 yıl Allah goruyor kul hakkı Allah'a havele etmek Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne sesi çıkartıyorlar öylee ya Yorumla Girlymami +1 yıl Pat pat ağır ağır ayağının yere vura vura ses yapması Yorumla
Badgermole Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Garip şekilde sadece kedilerimin sesine uyanırım yoksa zor 😅 1 11 Yorumla 8matador1180 +1 yıl senin kediler biraz yaramaz gibi geldi bana :D Yorumla Badgermole +1 yıl 3 tane olunca durulmuyorlar 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neden üç, seni üçte durduran neydi :D Yorumla Badgermole +1 yıl Aslında 1 tane yetiyordu, 2 tanesi paket şeklinde geldi😅 ayırmak olmazdı kardeşcağızları Yorumla 8matador1180 +1 yıl direkt kardeş olmayanlardan alsaydın ya :D evde kaç kişisiniz Yorumla Badgermole +1 yıl Valla kardeşleri sokakta zor durumda buldum. Kıyamayıp aldım eve. Sözde sahiplendirecektim bağlanıverdim 😅 1 insan artı 3 kedi toplam 4 kişiyiz Yorumla 8matador1180 +1 yıl :D neden tek yaşıyorsuun Yorumla Badgermole +1 yıl Şuanda aile başka şehirde öğrenciyim. O yüzden 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl öğrencisin ama tek başına yaşayacak imkanı iyi ayarlamışsın, neden bir ev arkadaşın yok :D çok mu zenginsiniz yoksaaa Yorumla Badgermole +1 yıl Zenginlik değilde evi falan baya uyguna buldum, burs falan filan geciniyoruz şöyle böyle 😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neresi orası kaç paraya buldun :D Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hafiftir kuş cıvıltısına bile uyanırım.. 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bugün seni uyandırmaya karar verdim yapacak hiçbir şey yok artık sdfgdg Yorumla _Petunya_ +1 yıl Aaaa ama 🥺 Ayyy bide uykunun en tatlı yerinde tepende fısır fısır konuşmuyorlar mı kendimi boğmak istiyorum 😃 Yorumla 8matador1180 +1 yıl olsun biraz da uyandırmamız lazım seni çok uyuyorsun :D Yorumla _Petunya_ +1 yıl Yok beee uykuya hasretim 😃 Yorumla 8matador1180 +1 yıl her gün uyuyorsun nasıl bi hasret bu :D Yorumla _Petunya_ +1 yıl Sabahın köründe uyanıp gece yarısı uyursan anlarsın beni 😃 heleki seni uyutmayan zalım dertler varsa Yorumla 8matador1180 +1 yıl neymiş seni uyutmayan o dertler söyle hepsini yok ediyim sdfgdg Yorumla _Petunya_ +1 yıl Aa yok etme ben o dertleri çok seviyorum her ne kadar uyutmasalarda 😃 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hafif 🥲 en ufacık sese uyanırım. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl uyku huzur 0 diye nicke bu yorum olur zaten sdfdsf Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Ya hahaha 😂😂 Yorumla
Ephoria_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Çok hafiftir. Uyandım mı bir daha uyuyamam 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ağırdır benim uyku 😂 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Hafiff 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen uyan bu gece asla uyumaa Yorumla Dazzle_ +1 yıl Beddua mi ediyosun ya 🙄😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yook yok uyan da nöbet tut ben uyurken o yüzdennn Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok hafiftir 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bu gece uyandırıyorum seni o zaman Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hafiftir 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl laylaylom galiba sana göre sevmelerrrrr Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Hopasinanay galiba sana göre sevilmeler Yorumla 8matador1180 +1 yıl uğramaz mı semtineeee Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Her sese uyanırım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl uyanma her sesee durr Yorumla Smilinggirll +1 yıl 😂 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Orta 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hafif 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim uykum ağırdır bazen. bazen de direk uyanırım. değişiyor o kaçta uyuduğuma göre
Uykum ağır ama üst komşunun en ufak takırtısında uyanıyorum kötü sinir bozucu
üst komşuyu dövelimmm
Ben döverim çok pis ama sucssuzken suçlu olcagim için olmuyor maalesef
sen içinden dövüyormuş gibi yap
Zaten sovuyorum ama çok pis kalbim atıyor titreme geliyor her yerime kötü
Allah goruyor kul hakkı Allah'a havele etmek
ne sesi çıkartıyorlar öylee ya
Pat pat ağır ağır ayağının yere vura vura ses yapması
Garip şekilde sadece kedilerimin sesine uyanırım yoksa zor 😅
senin kediler biraz yaramaz gibi geldi bana :D
3 tane olunca durulmuyorlar 😂
neden üç, seni üçte durduran neydi :D
Aslında 1 tane yetiyordu, 2 tanesi paket şeklinde geldi😅 ayırmak olmazdı kardeşcağızları
direkt kardeş olmayanlardan alsaydın ya :D evde kaç kişisiniz
Valla kardeşleri sokakta zor durumda buldum. Kıyamayıp aldım eve. Sözde sahiplendirecektim bağlanıverdim 😅 1 insan artı 3 kedi toplam 4 kişiyiz
:D neden tek yaşıyorsuun
Şuanda aile başka şehirde öğrenciyim. O yüzden 😅
öğrencisin ama tek başına yaşayacak imkanı iyi ayarlamışsın, neden bir ev arkadaşın yok :D çok mu zenginsiniz yoksaaa
Zenginlik değilde evi falan baya uyguna buldum, burs falan filan geciniyoruz şöyle böyle 😅
neresi orası kaç paraya buldun :D
Hafiftir kuş cıvıltısına bile uyanırım..
bugün seni uyandırmaya karar verdim yapacak hiçbir şey yok artık sdfgdg
Aaaa ama 🥺
Ayyy bide uykunun en tatlı yerinde tepende fısır fısır konuşmuyorlar mı kendimi boğmak istiyorum 😃
olsun biraz da uyandırmamız lazım seni çok uyuyorsun :D
Yok beee uykuya hasretim 😃
her gün uyuyorsun nasıl bi hasret bu :D
Sabahın köründe uyanıp gece yarısı uyursan anlarsın beni 😃 heleki seni uyutmayan zalım dertler varsa
neymiş seni uyutmayan o dertler söyle hepsini yok ediyim sdfgdg
Aa yok etme ben o dertleri çok seviyorum her ne kadar uyutmasalarda 😃
Hafif 🥲 en ufacık sese uyanırım.
uyku huzur 0 diye nicke bu yorum olur zaten sdfdsf
Ya hahaha 😂😂
Çok hafiftir. Uyandım mı bir daha uyuyamam
Ağırdır benim uyku 😂
Hafiff
sen uyan bu gece asla uyumaa
Beddua mi ediyosun ya 🙄😂😂
yook yok uyan da nöbet tut ben uyurken o yüzdennn
Çok hafiftir